Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

Çok hızlı ilerlemiyor musunuz

Kaç kişi olacak şimdi? Bizim hayatımızda kaç kişi var mı sanki? Evli de olmayabilir.bu erkekleri ne sanıyorsunuz bilmem ki.herkes kazanova gözünüzde.
Date uygulaması kullanan biri hakkında olumlu düşünemiyorum kusura bakmayın. bir sürü konuştuğu vardır öyle yerlerde olanın bana göre

Date uygulaması kullanan biri hakkında olumlu düşünemiyorum kusura bakmayın. bir sürü konuştuğu vardır öyle yerlerde olanın bana göre

Date uygulamalarindaki cogu erkek soytari zaten, muhtemelen cok kisiyle konusup haha hihii takiliyordur. Veya takilacak kadin ariyordur, bakti ki konu sahibesi tek gecelik iliski pesinde degil, bununla niye ugrasayim diyip gitti.

Hayır çok komik olur biz niye konuşuyoruz diye sormak .Bu resmen sonunda gelinlik giydim hadi demenin on meali ve sizi inanılmaz itici ve aradığını bulamamış kim olsa amaç evlilikse konuşabilecek kadın konumuna getirir.Daha çok erken bu soru çok avam.Bunu yapmayın.Bence sürece bakın kendinize mesela iki ay hadi bir ay süre tanıyın.Baktiniz ilgisiz uyumsuz o zaman benim aradığım ilişki bu değil der kesersiniz.Boyle sorular bu kadar erken sizi komik duruma düşürmekten çaresiz göstermekten başka işe yaramaz

Benim de elimden telefon düşmez mesela yoğun bir sosyal hayatım var ama hayatımda biri yok deyince aa nasıl ya biz sevgilin vardı sanıyoruz derler hep
Açıkçası garip bir şekilde adamın söylediklerinin doğru olduğunu düşünüyorum.nedense öyle hissettim ya da bana tutarlı geldi.çalıştığı, oturduğu yeri sana söylemiş, beğendiğini belirtmiş.sosyal medya ben de kullanmadığım için altındaki olası planlara katılmıyorum.diğer arkadaşlar ne bekliyorsun diye çıkışmış ama gayet de beklentiye girilebilecek adımlar atılmış.sadece zaman zaman kafası dağınık ve ilgisiz bir arkadaş bence.siz niye geceya doğru telefonla konuşmuyorsunuz.yatmadan önce de müsaittir yani beyefendi.hepimiz çalışan insanlarız

Date uygulamalarindaki cogu erkek soytari zaten, muhtemelen cok kisiyle konusup haha hihii takiliyordur. Veya takilacak kadin ariyordur, bakti ki konu sahibesi tek gecelik iliski pesinde degil, bununla niye ugrasayim diyip gitti.
Tam da bunu kastetmiştim ordan bulunandan ne beklenir diye.

Ülke ülke olalı böyle yokluk görmemiştir hee konulara bak.

Sizin ilk sormanız gereken soru medeni durumu olmalı?

Ya flört uygulamasından bulynan aramayan sormayan bir adamı neden bu kadar savundunuz anlamadım ben gerçekten. belli ki adam bir ilişki aramıyor kafasına göre yazıyor ediyor arada kaldı ki o uygulamaları kullanan adamın kaç tane konuştuğu görüştüğü vardır yani erkekler melek mı de Allah aşkına

Melek değil de biz kadın olarak bilmem kaç kişi ayarlayamıyoruz, erkeklere niye bolluktaymiş gözüyle bakılıyor o garibime gidiyor.biz bulamiyoruz da onlarda katalog mu var.büyük çoğunluğu hiç eşleşme alamıyormuş o uygulamalarda.zaten erkekler bir umut para yatırıp dursun diye icat edilmiş uygulamalar.

ben de bunun tam tersini düşünüyorum. kişilerin gerçeküstü beklentilere kapılarak birbiri ile zaman kaybetmemesi için bence konuşulması gereken bi nokta ama zamanlamayı iyi ayarlamak lazım.
hatta zamanında bana bu soran koca yürekli bi adam olmuştu. sorduğuna pişman olmuş olabilir çünkü öyle sorunca kendisine nikah basmış bulundum.

Bence sormalısın. Bir de adamın hiç sosyal medya falan kullanmaması şaşırtıcı. Evli olabilir mi sorusu aklıma gelmedi değil
Benim eşimde kullanmıyor hiç de kullanmamış bekarken vs de çalışmaktan iflahim kesiliyor bununla mi uğraşacağım demişti sözlü olduğumuz dönemde
Bide eşim mesaj yazmayı vs pek sevmez belki S siyahvemavi belki görüştüğünüz kişide sevmiyor olabilir evli de olabilir ama
Gözü kara oluyor erkeklerin maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…