Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

aramızdaki terbiye ve seviye farkı belli zaten senin hakaret dolu yorumlarından.

aramızdaki terbiye ve seviye farkı belli zaten senin hakaret dolu yorumlarından.
Uzatma. saygım olmayan insanlar için istediğimi derim kendi düşüncem sana soracak değilim tartışma yaratma o sitelerde uzmanlık yap sen beni de rahat bırak.

flört uygulamasından tanışıp görüşürken böbreğini sevmiyor muydun? tatile davet edince anca anladı saçmalık olduğunu

Ben görücü usulü 3,5 kişiyle tanıştım.hepsi de anlattığın gibiydi.senin şansın ya da kısmetin tutmuş diyelim.haa arkadaşlık uygulaması görücü usulünden iyidir demiyorum.bilmiyorum ama görücü usulü de çoğu zaman anlattığın tarzda çıkıyor maalesef.

Adamın niyeti belli, iki medcezir yapıp sonra başka sularda yoluna bakacak.

seni uygun gördülerse ya sen de öylesin ya da görücüler görememişler

Hayır kötü kalbinden ve kibrinden.allah sana bir eş nasip etmiş sen de bu nasibi kibirlenerek karşılık vermişsin.imtihanı geçememişsin yani.
Ay günde on erkekle sevişen, korunmamak için hamile kalan aldıran, cinsel hastalıklara özenen insan Allah diyor kibir diyor imtihan diyor

Hayır kötü kalbinden ve kibrinden.allah sana bir eş nasip etmiş sen de bu nasibi kibirlenerek karşılık vermişsin.imtihanı geçememişsin yani.
Yahu sana kötüleri gelmiş diye koca bir kurumu kötüleme. Ben görücü usulü tanışmadım ama birileri tanıştırdı işte. Başka tanıştığım çocuklar da iyi aile çocuğu, diploması mesleği yerinde gençlerdi. Zaten kızlarda önyargı var, görücüye burun kıvırıp tehlikeli işlere atlıyorlar. Sen de üstüne tuz biber ekme şimdi. Görücüde senin böbreğini çalmazlar ama uygulamada gözbebeğini bile çalabilirler. O yüzden sert konuştum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…