Ne hissetmem ya da ne yapmam gerekir bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayanlar vardır

Henüz üniversitedeyim ailem halimi göremedi, anneme sadece üstüme yürüdü ve hakaret etti dedim babama korkudan bahsedemiyoruz bu kadarından bile. Büyük nişan yapılmadığından çok rahat kapandı bu mesele. İyice rezil olmak istemedim. Allah'tan aramızda cinsel bir şey yaşanmadı yoksa çok daha büyük olurdu yıkımım. Ondan intikam almak istemiyorum onu ilahi adalet bulsun istiyorum. Bu yaşımda bir sürü üniversite bitirdim, kimseye kötülüğüm dokunmadı temiz yaşadım çok şükür. O düşünsün artık. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Burası ne kadar güzel bir site her kesimden, her yaştan insan burada yardımcı olabiliyor birbirine :) Ama hiç beklemediğim bir insandı kimse de beklemiyordu beni tanıyan herkes de benim kadar şaşkın, o bile bunu yaptıysa kime güvenirim artık bilmiyorum. Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalırmış. Aklım erdiğinden beri şiddet gören kadınlarla ilgili çalışmalar yaptım şimdiki halime bakınca tek söyleyebildiğim çok dikkat etmek lazım çok. Uzun süre yalnız kalıp kafamı dinlerim, sonrasında çok da mutlu olurum günün birinde kimbilir.

Bak ne olursak olalım kadınız işte.. Aslında ne kadar yanlış nişanlım, kocam diye düşünmek. Ben de onun dengesizliklerine biz ciddi bir yola girmek üzereyiz diye katlandım. Bu doğamızda var, iyi günler bekliyodur hepimizi umarım. Evet dost önemli, ben onlara sırt çevirsem de onlar beni yalnız bırakmadılar o zaman anladım yaptığım hatanın büyüklüğünü.

hayatta herşey insana tecrübe canım..bende 2 ay bi sözlülük dönemi geçirdim ama tabi böle bişi yokdu ben sadece sevmediğim için attım sözü..hayat bu kimin basına ne geleceği belli deil..şimdi geriye bakıpda sakın üzülme..dostlarınla bolca vakit geçir..umarımm..duygusallık yapımızda var maalesef

canım bence bu adam hasta. çok iyi kurtulmuşsun. bi tanıdığım da aynı şeyi yaşadı ama o malesef evlendikten sonra oldu bunlar . adam eğer şizofrenmiş. ayrldılar. sen çok şanslısın yine de geleceğin kurtuldu. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Başka biri olduğunu düşünüyorum. Her şey olmuş olabilir. Ama hiç mutlu olmasın istiyorum. Benden beter olsun.
Beddua etme ama döner dolaşır sana gelir. Sen Allah kalbine göre versin de. Kimine iyi kimine kötü duadır bu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…