NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Kadişle yarışmak bile güzellll bu yaşında ablalarla yarışıyorrrr ben ond diyom daha 20 senen var diyee

Sevooooooo hoş geldinnn

erkeklerin güçsüzlüğünden,anneyi ve eşi arasında denge sağlayamamasından kaynaklanıyor çoğu sorunlar

Son düzenleme:

Onada şükür ,anlamış ablacım.

Benim bir arkadaşımda 17 yaşında evlendi,kayınvalide ile aynı evde yıllarca köle gibi kullanıldı.Yazık kızcağız adamın herşeyine katlandı ve geçen yaz duydum,kocası bir rusla birlikte yaşamaya başlamış.Kızcağızıda boşamamış,.

Nasıl her yerde sana oy verebilirm ki
En cadı üye kategorisi yok
En tehditkar üye kategorisi yok

olsun onlarda seneye açılır
sen şimdilik benim olduklarıma oy ver
yılın üyesi, en çalışkana kurşun kalemle yazıycam ben adımı
sende oy ver tamammı:13:
hemşeriliğini görelim

satıcı değilim ben yiyiciyim

geçen yıllarına yazık olmuş

erkeklerin güçsüzlüğünden,anneyi ve eşi arasında denge sağlayamamasından kaynaklanıyor çoğu sorunlar

ben eşime bişey diyemiyorum ki..adam sus pus oluyor..bana tek dediği şey şu;bana annelik yapmadı,birgün oğlum demedi,sarılmadı ki sana kızım desin.sadece büyüklerimiz olduğu için saygı duy,başka birşey beklemiyorum diyor..

o böyle deyince çok üzülüyorum.

fikir alışverişi oldu bir ara
ferhunde gelinlik öğretmiştim
Ferhunde gelinlik ne be:26::26:

olsun onlarda seneye açılır
sen şimdilik benim olduklarıma oy ver
yılın üyesi, en çalışkana kurşun kalemle yazıycam ben adımı
sende oy ver tamammı:13:
hemşeriliğini görelim

Birçoğuna oyumu kullandım
Birer çeyreğe anlaştım sen fakir olduğun için sana sormadım bile

Sana hemşeri kıyağı yapıp bedavadan alışverişçi seçtim ama nankörlük ediyorsun işte

Hadi ya

Bütün çocuklarına mı aynı imiş:44:

Çok erken yaşta yapılan evlikler de sorun zaten had saftada oluyor,gerçi k.valide iyi olsa kendi kzıı gibi görüp sever kollar ona yardımcı olmaya çalışır..Bundada tam tersi olmuş o çok kötü zaten..Dediğim gibi erkekte bitiyor iş,gözlerimi kapalı yoksa ana kuzusumu bunlar,madem herşeyi görüyor kocasıda niye sesini çıkarmıyor..

Erkeklerin acizlğide bu herhalde anacı olmaları,iş işten geçtikten sonra anlasa ne olacakki..Kırılan üzülen kadın oluyor hep..

Şaka yapıyorum ablacım.

Nasılsın

Biliyorummmm hayatımmm takılıyorum bendee

İyiyim canım sağol oğlun nasıl iyidir inşallah

hadi oraya adım yazılmış bi de 13 tane oy almışım

vallahi şoka girdim bence bana oy verenlerde şoka girdi

Bayağıda oy almışsın seneye de bekleriz bu oyları

Onu becerebilseler keşkee ama nerdee

hoş bulduk hanım abla

Doğru diyorsun HanimKelesimiGetir ama işte bak kadesa yazmış, eşide annesinden ilgi görmemiş ki, evlat ayrımı yapanlara ne demeli
Allah'tan reva mı bu şimdi

geçen yıllarına yazık olmuş

İşin kötü yanı kızın anne babası vefat etti,gidecek biryerim yok diye çocuklarıyla birlikte hala kayınvalideyle yaşıyor.Kocasıda rusla yaşayıp arada bunların yanına geliyor.Çok sinirleniyorum bu konu aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…