NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

munecim ben seni ilk kez bi geyikte gördüm valla :KK60:

eyvah dedimmm birimizi mapısa atmaya geldi sanırım kalbim küt küt atttı :KK60:

Biraz zor yaa müracaat etmedik daha :KK53::KK53:

Bugünde çok soğuktu hava..

Dışarda yaşayanların işi çok zor bu soğukta..

Hep onlar aklıma geliyor onca evsizler var,sevimli dostlarımız var

bu gün pazara gittik kadının biri pazarcıya biraz indirim yap diyo
adam birden bağırdı''abla bacakalrımı hissetmiyorum ne indirimi''diye
kadın fit fiti fiti kaçtı :KK60:
yazık insanlar ekmek parası için akşama kadar donuyolar:KK5:

boşver sıkma canını, insan zamanla hakikaten sağlığından oluyor, dedim ya arkadaşım rahatsızlandı, kızı delirtiyordu, psikolojik tedavi görmek zorunda kaldı, arkadaşımın gözümün önünde erişiyine delirmiştim, şimdi iyi çok şükür ama neye yarar, k.validesine ne sevgisi kaldı ne saygısı, herşeye rağmen k.validesi hasta olsa ilk koşan o:KK14:

öyle bir anne düşün ki yıllarca evlat ayırt etmiş ve bunu çok net göstermiş şu anda da torunları arasında yapıyor bunu..

Ayırt edince elşne ne geçiyor sanki,helede çocuklar üzerinden yapılması daha da kötü

Amin İnşaAllah, zaten insan kendine yapılanlara göğüs geriyorda evlatlarına yapılanları hazmedemiyor, Allah yardımcın olsun.
Bir arkadaşım var sizlerden iyi olmasın, o kızcağızda yıllarca çekti, son birkaç yıldır söylenenleri takmamaya başladı kafasına, o da biz telkin ede ede takmamayı öğrettik çünkü sağlığından oldu resmen, sinirleri çok yıprandı, ilaç kullanmak zorunda kaldı.

İlaç kullandığına göre neler yaşadı acaba.en güzeli takmamak ama insan da bir yere kadar sabır edebiliyor..

İşte burada erkeğe çok iş düşüyor,aradaki dengeyi kuramıyor maalesef..

Eş ile anne arasındaki dengeyi kurabilseler sorunda olmayacak aslında..

boşver sıkma canını, insan zamanla hakikaten sağlığından oluyor, dedim ya arkadaşım rahatsızlandı, kızı delirtiyordu, psikolojik tedavi görmek zorunda kaldı, arkadaşımın gözümün önünde erişiyine delirmiştim, şimdi iyi çok şükür ama neye yarar, k.validesine ne sevgisi kaldı ne saygısı, herşeye rağmen k.validesi hasta olsa ilk koşan o:KK14:

ben hep iyi olalım istedim,eşimin annesi saygım bitmesin diye çok çabaladım..duymadım,görmedim bir çok şeyi..

şimdi hasta olsa yardıma ihtiyacı olsa yine ilk koşan ben olacağım biliyorum çünkü eşimin annesi..

o da diyor zaten,sen çok safsın diyor bana :KK9::KK9:

haklı..

kader sen burdamısın:KK47:
kaybol vatan hayını:KK4:

Ben gayet usluyum artık Bade hanım
Neden beni polemiğe sürüklüyorsunuz
Bakın mune hanım da buradayken bana böyle ağır ithamlarda bulunmayın :63::KK53:

Bilsem bu kadar olay yapacağını hiç bi yere yazmadım seni zuzu :KK8: Alışverişçi seçmiştim ama 1 oyla aday listesine almışlarsa o da benim suçum değil ki :KK53:

bu gün pazara gittik kadının biri pazarcıya biraz indirim yap diyo
adam birden bağırdı''abla bacakalrımı hissetmiyorum ne indirimi''diye
kadın fit fiti fiti kaçtı :KK60:
yazık insanlar ekmek parası için akşama kadar donuyolar:KK5:

Herkes kendince haklı zaten,birisi ucuz olsun ister öbürükü soğukta mücadele eder

Munecim vicdan varya vicdan o işte..

Genede kıymete binmez ama ..

Ben geldim:KK3::KK3::KK3:

Mune hoşgeldin.:KK3::KK3:

Kadişim abla kategorisinde en büyük 3 rakibin burda canım.:KK9::KK9::KK9:

Ben gayet usluyum artık Bade hanım
Neden beni polemiğe sürüklüyorsunuz
Bakın mune hanım da buradayken bana böyle ağır ithamlarda bulunmayın :63::KK53:

Bilsem bu kadar olay yapacağını hiç bi yere yazmadım seni zuzu :KK8: Alışverişçi seçmiştim ama 1 oyla aday listesine almışlarsa o da benim suçum değil ki :KK53:

polemik mi!! ayak tırnaklarından asıcaktım seni
sen oylamaya çıkmadığına dua et
hatırlat bir ara dönen geyiği sana msj atayım da anla beni:KK1:
heryerde seç beni oy vir bana:KK53:

HanimKelesimiGetir,
hani konuyu arkadaşıma döndürmüş gibi olmayayım ama arkadaşım küçükmüş evlendiğinde, küçük olduğu için çok ezilmiş, birde altlı üstlü oturuyorlar, ne kayınvalideler var gerçekten dünya iyisi ama malesef kötülerde mevcut.
İnsan küçük yaşta oğluna eş diye aldığı bir kızı evlat gibi görmek yerine çok afedersin köle gibi kullanırsa buna can dayanmaz, yıllarca kötü sözlere maruz kalmış, şimdi sorsan küçükken evlendiği için bin pişman, eşi de sağolsun annesine dur dememiş hiç.
Şimdi şimdi anlıyor karısına yaşattıklarını ama nafile.

Erkeğin eşine sahip çıkması, anne ve eş arasındaki dengeyi sağlaması konusuna katılıyorum.

polemik mi!! ayak tırnaklarından asıcaktım seni
sen oylamaya çıkmadığına dua et
hatırlat bir ara dönen geyiği sana msj atayım da anla beni:KK1:
heryerde seç beni oy vir bana:KK53:

Nasıl her yerde sana oy verebilirm ki
En cadı üye kategorisi yok
En tehditkar üye kategorisi yok :KK8:

X