- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
ben çıkıom misafirim geldi (uyku)
ben eşime bişey diyemiyorum ki..adam sus pus oluyor..bana tek dediği şey şu;bana annelik yapmadı,birgün oğlum demedi,sarılmadı ki sana kızım desin.sadece büyüklerimiz olduğu için saygı duy,başka birşey beklemiyorum diyor..
o böyle deyince çok üzülüyorum.
İşin kötü yanı kızın anne babası vefat etti,gidecek biryerim yok diye çocuklarıyla birlikte hala kayınvalideyle yaşıyor.Kocasıda rusla yaşayıp arada bunların yanına geliyor.Çok sinirleniyorum bu konu aklıma geldikçe
İşin kötü yanı kızın anne babası vefat etti,gidecek biryerim yok diye çocuklarıyla birlikte hala kayınvalideyle yaşıyor.Kocasıda rusla yaşayıp arada bunların yanına geliyor.Çok sinirleniyorum bu konu aklıma geldikçe
fikir alışverişi oldu bir ara
ferhunde gelinlik öğretmiştim
Ferhunde gelinlik ne be:26::26:
Tehdit etti demi alman için.
Bilirim yapar
kader yeni gelin ya 15 yıldır
bana kv.dem için yol yordam öğret demişti
bende dedim kadıncağızı bulup geçmiş olsun demekten başka bişey yapmam
Evet demek size de yapmış.. :18:
Şimdi sadece yiyiciyim diyo ama yemezler
ne hayın çıktın be
o kadar içliköfte resmi paylaştım
gözün gönlün açılsın
becerip yapamazsın bari gör dedim..
sende yalan çıktın kadercik(sezercik gibi oldu)
iyi uykularrrrrrr sana
Aynı şeyi ben yaşasam kesinlikle görüşmem k.valideyle..
Eşimde bilir bu huyumu...
Zor be abla,görüşmemek biraz acımasızca geliyor bana.
Mesafe konulabilir ama ben görüşmemezlik edemezdim.
Senden ayrılalı 5 gün oldu, 5 koca gün..
Ne kadar boşluğa düştüm bilemezsin, hiç bir şey yapmak gelmedi içimden..
Hava da buz gibiydi, yataktan çıkmak istemedim ama iş sebebiyle kalkmaya mecburdum..
Tabi senin yokluğun kadar üşütmedi dışarıdaki hava beni..
Yemeden içmeden kesildim zorla birkaç bir şey yedirmeye çalıştılar bana..
Yaşamam için yemem lazımmış..
En sevdiğim şeylerden yaptılar.. Ama ben yesem bile o eski tadı alamıyordum ki..
Şimdi barıştık seninle ama eskisi gibi olur muyuz? Bilmiyorum..
Çünkü bu 5 günlük süre de seni aldattım
Ben böyle biri değildim nasıl yaptım bilmiyorum, asla aldatmam diyenlerdendim oysa ki.. Kınama, senin de başına gelebilir..
Seni seviyorumdiyeceğim inanmayacaksın, seviyorsan neden aldattın diyeceksin biliyorum.
Boşluktaydım işte ! Gönlüme de söz geçiremedim
Hem beni cezalandırmana dayanamadım.. Belki bende seni cezalandırmak istedim bilemiyorum..
Gittim seni başka forumlarla aldattım kk
aman parkon valla bizimde bir tanıdık var, kocaman çocukları var, evlendirse kayınvalide olur yaşça büyük bizlerden, adamı bir görseniz aklınıza gelmez aldatacağı ama gel gör ki bizde bir duyduk ama yurtdışına gitmiş, aylar sonra bir dönüyor ki yanında yabancı hatun, karısı şoklarda, bu erkek milletinin bir kısmı var ki asacaksın ibreti alem için.
Aldatmanın hiçbir haklı dayanağı yok, evlilik bitmişse ayrılırsın sonra ne yapıyorsan yaparsın
aman parkon valla bizimde bir tanıdık var, kocaman çocukları var, evlendirse kayınvalide olur yaşça büyük bizlerden, adamı bir görseniz aklınıza gelmez aldatacağı ama gel gör ki bizde bir duyduk adam yurtdışına gitmiş, aylar sonra bir dönüyor ki yanında yabancı hatun, karısı şoklarda, bu erkek milletinin bir kısmı var ki asacaksın ibreti alem için.
Aldatmanın hiçbir haklı dayanağı yok, evlilik bitmişse ayrılırsın sonra ne yapıyorsan yaparsın
Sevgi saygı bittiyse tamamdır evlilik biter herkes kendi yoluna devam eder..Aldatma neyin nesidir yani değişik bir hayat yaşamak mı..
görüşmek zorundayım çünkü çocuklarım babannelerini özlüyorlar..tel çalınca babaanne diye koşuyorlar.ilginç dimi :)
ne incesin canım
Sevgi saygı bittiyse tamamdır evlilik biter herkes kendi yoluna devam eder..Aldatma neyin nesidir yani değişik bir hayat yaşamak mı..
ah ablacım başıma ne geldiyse bu inceliklerden geldi zaten :)
teşekkürler