- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Zor be abla,görüşmemek biraz acımasızca geliyor bana.
Mesafe konulabilir ama ben görüşmemezlik edemezdim.
görüşmek zorundayım çünkü çocuklarım babannelerini özlüyorlar..tel çalınca babaanne diye koşuyorlar.ilginç dimi :)
heyecan galiba ablacım..erkekler nefissiz varlıklar bence.kadın önce kendine güvenmeli sonra karşısındaki adama.
Yok be abla ,kadiş kim incelik kim.ne incesin canım
parkon önemli değil balım
artık yaş kemale erdi olur böyle şeyler
heyecan galiba ablacım..erkekler nefissiz varlıklar bence.kadın önce kendine güvenmeli sonra karşısındaki adama.
juli bu gazla adamın ilk dediğine evet diyip boynuna atlarsın
neyse sen süslen püslen bide fotoğraf makinası al yanına
evlenme teklif ederse foto çekersin
ne yaparsan yap sevoyu çağırma:26:
Kim evleniyor, beni çağırmazsanız üzülürsünüz, nişan, kına, sünnet, nikah gibi özel günlere itinayla katılır, ağırlığınızca altın takarım.
Yavrularınızın doğum günü, diş buğdaylarında pırlanta taş süslemeli altın emzik hediye ederim
Nikah tazeleyin, 20lik dişlerde kabulüm, aranızda çekiliş yapıp sıra oluşturun
ablacım neler yapmadı ki..ama şimdi çocuklarıma yapıyor en çok ona dayanamıyorum..
Allah'a havale...
öyle bir anne düşün ki yıllarca evlat ayırt etmiş ve bunu çok net göstermiş şu anda da torunları arasında yapıyor bunu..
bu gün pazara gittik kadının biri pazarcıya biraz indirim yap diyo
adam birden bağırdı''abla bacakalrımı hissetmiyorum ne indirimi''diye
kadın fit fiti fiti kaçtı
yazık insanlar ekmek parası için akşama kadar donuyolar
aman parkon valla bizimde bir tanıdık var, kocaman çocukları var, evlendirse kayınvalide olur yaşça büyük bizlerden, adamı bir görseniz aklınıza gelmez aldatacağı ama gel gör ki bizde bir duyduk adam yurtdışına gitmiş, aylar sonra bir dönüyor ki yanında yabancı hatun, karısı şoklarda, bu erkek milletinin bir kısmı var ki asacaksın ibreti alem için.
Aldatmanın hiçbir haklı dayanağı yok, evlilik bitmişse ayrılırsın sonra ne yapıyorsan yaparsın
aldatılmak cok acı bişey be ablammm
Benim internetim biraz yavaş
Zaten akşamları girmek pek adetim değil
Ama banlı olduğum günlerden dolayı mıdır yoksa başımdaki tuplu suyu beklediğimden midir bugün girdim kk ya
Kadesacım Allah yardımcın olsun ama inan eşin daha zor durumda, eksik büyümüş bir birey o.. Çok üzüldüm..
Genel olarak hepsini yanıtlayamaıdm belki internet yavaş diye ama küçük yaşına, gözünün yaşına veya başka bir annenin evladı olmanıza bakmıyor kimse, azıcık dişli olmak zorundayız hayatta..
Kim ne eder kendine bence, erkek evlatlar kızlar kadar düşünceli değil.. Akıllı bir kadın gelinine iyi davranır olmadı normal davransın en azından.. Elinde sonunda oğluna değil gelinine kalacak ve azıcık Allah korkusu olsun içlerinde.. Hiç birşey değilse bir insan olarak değer versinler..
Neyse artık şu turplu su beni kel bırakmazsailk denemem ( kk da duydum saçı beliyormuş uzatıyormuş filan, banlı iken böyle şeylere bakim dedim ), size de tavsiye ederim bi yan etkisini görmezsem..
Bade ile ticarete dökeriz belki de
İyi akşamlar herkese, haftaiçi hergün mesai sattlerimde bansız olursam görüşmek üzere
Kimse görmedi beni
kadesa bak buna katılıyorum, kadın kendine güvenmeli
Hello, bazılarının deyimi ile çete üyelerim, benim deyimimle panpa larım
Gözdoşummmmmhoş geldinnnnn sen geldin ben çıkıyordum canım sabah görüşürüzzzz
Bana müsade hanımlar sohbet çok güzel ama bırakmakta istemiyorum sabah görüşürüzz hepinize iyi geceler kocaman öpüyorummm
Kadesa apla, nabersin, kara mıratım badişim, kaderciğim, mesajlarımı itina ile silen sayın yöneticiğim, dejavucuğum, parkonum hürmetler
apla mıpiyango sana vuracak belli ki
hanım ablam iyi geceler
Kadesa apla, nabersin, kara mıratım badişim, kaderciğim, mesajlarımı itina ile silen sayın yöneticiğim, dejavucuğum, parkonum hürmetler
Carrie senle tanışmak isterim