NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Hadi ya,neler söylüyor ki seni bu kadar üzüyor ..

İcabına bakalım istiyorsan

Herkese merhaba

Yarın tatile çıkıyorum, sonunda sınavlarım bitti. :) Bir 15 gün kadar siteye giremeyeceğim büyük ihtimalle, şimdiden hepinize iyi yıllar diliyorum. Dilerim yeni yıl herkes için daha mutlu, daha huzurlu ve sağlıklı geçer. Tabi paracıkları da unutmayalım :)
Hepinize iyi eğlenceler ve gönlünüzce geçecek bir yıl diliyorum! :)

Son düzenleme:

Sanada hayırlı yıllar olsun,sağlıkla huzurla mutlulukla dolu inşallah

canım yaa,öyle basit şeylere konu açılıyor ki,gerçek sıkıntılar göz ardı oluyor

Öz torunlarına da mı kötülük ediyor
Annem der ki torun baldan tatlıdır
Çok kötü bi kadın o demek ki.. Minicik çocuklardan hemde öz torunları olan o çocuklardan ne istiyor ki
Allah yardımcın olsun, çok kalmaz inşallah sizde..

ablacım neler yapmadı ki..ama şimdi çocuklarıma yapıyor en çok ona dayanamıyorum..

Allah'a havale...

Amin İnşaAllah, zaten insan kendine yapılanlara göğüs geriyorda evlatlarına yapılanları hazmedemiyor, Allah yardımcın olsun.
Bir arkadaşım var sizlerden iyi olmasın, o kızcağızda yıllarca çekti, son birkaç yıldır söylenenleri takmamaya başladı kafasına, o da biz telkin ede ede takmamayı öğrettik çünkü sağlığından oldu resmen, sinirleri çok yıprandı, ilaç kullanmak zorunda kaldı.

öyle bir anne düşün ki yıllarca evlat ayırt etmiş ve bunu çok net göstermiş şu anda da torunları arasında yapıyor bunu..

boş ver canım,umursama.kolay değil ama takmamaya çalış

ben de takımıyorum normalde ama bugün ki telefon görüşmemiz de yine canımı sıktı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…