- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
evet Mune hanım çok kötü..sadece yaşadıklarımın en basit ve komik hallerini buraya yansıtıyorum..
şu kk da açılan konular benimkisinin yanında hiç kalır..
Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.
Nikah tazeleyin, 20lik dişlerde kabulüm, aranızda çekiliş yapıp sıra oluşturun
Herkese merhaba
Yarın tatile çıkıyorum, sonunda sınavlarım bitti. :) Bir 15 gün kadar siteye giremeyeceğim büyük ihtimalle, şimdiden hepinize iyi yıllar diliyorum. Dilerim yeni yıl herkes için daha mutlu, daha huzurlu ve sağlıklı geçer. Tabi paracıkları da unutmayalım :)
Hepinize iyi eğlenceler ve gönlünüzce geçecek bir yıl diliyorum! :)
pampalık başka nikah başka be
Hadi ya,neler söylüyor ki seni bu kadar üzüyor ..
İcabına bakalım istiyorsan
kocama söyleyeyimde 25.yılımızda nikah tazeleyeyim.seni mi kıracağım
evet Mune hanım çok kötü..sadece yaşadıklarımın en basit ve komik hallerini buraya yansıtıyorum..
şu kk da açılan konular benimkisinin yanında hiç kalır..
Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.
ablacım neler yapmadı ki..ama şimdi çocuklarıma yapıyor en çok ona dayanamıyorum..
Allah'a havale...
Bizim 25 yıl bitiyor keşke nikah tazeleseydik bizdeetühhh kaçırdık valla
Bir damla çocuktan ne istiyor ya ne kadar ayıp bunun hesabinı nasıl verecek öbür dünyada
ablacım neler yapmadı ki..ama şimdi çocuklarıma yapıyor en çok ona dayanamıyorum..
Allah'a havale...
öyle bir anne düşün ki yıllarca evlat ayırt etmiş ve bunu çok net göstermiş şu anda da torunları arasında yapıyor bunu..
geç kalmadın hemen yarın tazeleyin
iyiyim ablacım ne olsun soğuk kar kış donuyoruz Eki Görüntüle 585563
Amin İnşaAllah, zaten insan kendine yapılanlara göğüs geriyorda evlatlarına yapılanları hazmedemiyor, Allah yardımcın olsun.
Bir arkadaşım var sizlerden iyi olmasın, o kızcağızda yıllarca çekti, son birkaç yıldır söylenenleri takmamaya başladı kafasına, o da biz telkin ede ede takmamayı öğrettik çünkü sağlığından oldu resmen, sinirleri çok yıprandı, ilaç kullanmak zorunda kaldı.
altını duydun iki dakka da attın beni başından
nikanına gelirim durunn siz evlenemsiniz derim görürsünn hee