NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

ben çıkıom misafirim geldi (uyku) :KK60:

iyi uykularrrrrrr sana :KK3::KK3:

ben eşime bişey diyemiyorum ki..adam sus pus oluyor..bana tek dediği şey şu;bana annelik yapmadı,birgün oğlum demedi,sarılmadı ki sana kızım desin.sadece büyüklerimiz olduğu için saygı duy,başka birşey beklemiyorum diyor..

o böyle deyince çok üzülüyorum.

Aynı şeyi ben yaşasam kesinlikle görüşmem k.valideyle..

Eşimde bilir bu huyumu...

İşin kötü yanı kızın anne babası vefat etti,gidecek biryerim yok diye çocuklarıyla birlikte hala kayınvalideyle yaşıyor.Kocasıda rusla yaşayıp arada bunların yanına geliyor.Çok sinirleniyorum bu konu aklıma geldikçe:KK47::KK47:

susuyorum yoksa ağır konuşucam!!!

aman parkon valla bizimde bir tanıdık var, kocaman çocukları var, evlendirse kayınvalide olur yaşça büyük bizlerden, adamı bir görseniz aklınıza gelmez aldatacağı ama gel gör ki bizde bir duyduk adam yurtdışına gitmiş, aylar sonra bir dönüyor ki yanında yabancı hatun, karısı şoklarda, bu erkek milletinin bir kısmı var ki asacaksın ibreti alem için.
Aldatmanın hiçbir haklı dayanağı yok, evlilik bitmişse ayrılırsın sonra ne yapıyorsan yaparsın:KK47:

fikir alışverişi oldu bir ara
ferhunde gelinlik öğretmiştim:KK9:

Evet o da oldu niye inkar edeyim şimdi
Ben onun içli köftelerine alıcı olmayınca
Dedi ki ben bu içli köfteleri Ous'un annesine bile satıyorum
Sende kaynana her yaptığını sat, bedava bişey verme misafir bile olsa malzeme gökten mi yağıyo

Ben dedim ama yapamam dedim, örfümüze adetimize ters dedim misafirperver olmamız lazım dedim :KK19:

Ferhunde gelinlik ne be:26::26:

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Tehdit etti demi alman için.:KK5:
Bilirim yapar:KK4:

kader yeni gelin ya 15 yıldır:KK1:
bana kv.dem için yol yordam öğret demişti
bende dedim kadıncağızı bulup geçmiş olsun demekten başka bişey yapmam:KK9:

Evet demek size de yapmış.. :18:
Şimdi sadece yiyiciyim diyo ama yemezler :KK53:

ne hayın çıktın be
o kadar içliköfte resmi paylaştım
gözün gönlün açılsın
becerip yapamazsın bari gör dedim..
sende yalan çıktın kadercik(sezercik gibi oldu):KK1:

Zor be abla,görüşmemek biraz acımasızca geliyor bana.:KK50::KK50:

Mesafe konulabilir ama ben görüşmemezlik edemezdim.

görüşmek zorundayım çünkü çocuklarım babannelerini özlüyorlar..tel çalınca babaanne diye koşuyorlar.ilginç dimi :)

Mune hanım itirafnamemi görmemiş herhalde

Senden ayrılalı 5 gün oldu, 5 koca gün..
Ne kadar boşluğa düştüm bilemezsin, hiç bir şey yapmak gelmedi içimden..
Hava da buz gibiydi, yataktan çıkmak istemedim ama iş sebebiyle kalkmaya mecburdum..
Tabi senin yokluğun kadar üşütmedi dışarıdaki hava beni..

Yemeden içmeden kesildim zorla birkaç bir şey yedirmeye çalıştılar bana..
Yaşamam için yemem lazımmış..
En sevdiğim şeylerden yaptılar.. Ama ben yesem bile o eski tadı alamıyordum ki..

Şimdi barıştık seninle ama eskisi gibi olur muyuz? Bilmiyorum..
Çünkü bu 5 günlük süre de seni aldattım :KK17:
Ben böyle biri değildim nasıl yaptım bilmiyorum, asla aldatmam diyenlerdendim oysa ki.. Kınama, senin de başına gelebilir..
Seni seviyorum :KK16: diyeceğim inanmayacaksın, seviyorsan neden aldattın diyeceksin biliyorum.
Boşluktaydım işte ! Gönlüme de söz geçiremedim
Hem beni cezalandırmana dayanamadım.. Belki bende seni cezalandırmak istedim bilemiyorum..

Gittim seni başka forumlarla aldattım kk :63:

:63:

aman parkon valla bizimde bir tanıdık var, kocaman çocukları var, evlendirse kayınvalide olur yaşça büyük bizlerden, adamı bir görseniz aklınıza gelmez aldatacağı ama gel gör ki bizde bir duyduk ama yurtdışına gitmiş, aylar sonra bir dönüyor ki yanında yabancı hatun, karısı şoklarda, bu erkek milletinin bir kısmı var ki asacaksın ibreti alem için.
Aldatmanın hiçbir haklı dayanağı yok, evlilik bitmişse ayrılırsın sonra ne yapıyorsan yaparsın:KK47:

Sevgi saygı bittiyse tamamdır evlilik biter herkes kendi yoluna devam eder..Aldatma neyin nesidir yani değişik bir hayat yaşamak mı..:KK47::KK47:

İşin kötü yanı kızın anne babası vefat etti,gidecek biryerim yok diye çocuklarıyla birlikte hala kayınvalideyle yaşıyor.Kocasıda rusla yaşayıp arada bunların yanına geliyor.Çok sinirleniyorum bu konu aklıma geldikçe:KK47::KK47:

yazık çok yazık...ahh o adamı rus salatası yapacaksın böyle kıyım kıyım doğrayacaksın :KK47:

Bade bende FERHUNDE GELİNLİK deyince ferhundeyi bir gelinlik modeli sandım:KK60::KK60:

aman parkon valla bizimde bir tanıdık var, kocaman çocukları var, evlendirse kayınvalide olur yaşça büyük bizlerden, adamı bir görseniz aklınıza gelmez aldatacağı ama gel gör ki bizde bir duyduk adam yurtdışına gitmiş, aylar sonra bir dönüyor ki yanında yabancı hatun, karısı şoklarda, bu erkek milletinin bir kısmı var ki asacaksın ibreti alem için.

Bu asılmalık tipler özelliklede karşısındaki kadını güçsüz gördüğünde işi iyice abartıyorlar.

Yüzsüzlükte,terbiyesizlikte sınır tanımıyorlar.

Benim internetim biraz yavaş
Zaten akşamları girmek pek adetim değil
Ama banlı olduğum günlerden dolayı mıdır yoksa başımdaki tuplu suyu beklediğimden midir bugün girdim kk ya :KK53:

Kadesacım Allah yardımcın olsun ama inan eşin daha zor durumda, eksik büyümüş bir birey o.. Çok üzüldüm..
Genel olarak hepsini yanıtlayamaıdm belki internet yavaş diye ama küçük yaşına, gözünün yaşına veya başka bir annenin evladı olmanıza bakmıyor kimse, azıcık dişli olmak zorundayız hayatta..
Kim ne eder kendine bence, erkek evlatlar kızlar kadar düşünceli değil.. Akıllı bir kadın gelinine iyi davranır olmadı normal davransın en azından.. Elinde sonunda oğluna değil gelinine kalacak ve azıcık Allah korkusu olsun içlerinde.. Hiç birşey değilse bir insan olarak değer versinler..

Neyse artık şu turplu su beni kel bırakmazsa :KK70: ilk denemem ( kk da duydum saçı beliyormuş uzatıyormuş filan, banlı iken böyle şeylere bakim dedim :KK53: ), size de tavsiye ederim bi yan etkisini görmezsem..

Bade ile ticarete dökeriz belki de :KK8:

İyi akşamlar herkese, haftaiçi hergün mesai sattlerimde bansız olursam görüşmek üzere :KK9:

Son düzenleme:
X