NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

evet dejommm hayırlısı olsun hakkımdaaa

şşşt bu kadesa ile seyyah nere takılıyorlar acepp heee takibee mi geçsemmm

Seyyah topik neyin açmış ordalar maailee bende bu toppiğin adını değştirem barii deja ile güne merhabaaa nasııllll

bnm geyik topiğimin adıda her teldennn seyyah bnm geyik topiğimin adını çalmış mahkemeye vercemmm

bnm geyik topiğimin adıda her teldennn seyyah bnm geyik topiğimin adını çalmış mahkemeye vercemmm

eyvah eyvah kavga mı var neee :18: yahu bir topiği paylaşın işte dimi bende topik topik gezmiyim ya anam kafam karman çorman oldu zaten herkes bir yerde anam gün geçmiyor ki bir topik açılmasınn bende açıcam bananeee..

yok be ne kavgası ama belli olmaz seyyahı yolabilirimmm topiğimin adını çaldı onun anası bendiimmm isim anasııı

seyyahh beni sivmiyor musunnn hiç pas vermiyon topiğinde zati 40 numara ayak istiyomuşun bende o yok

yok canım gel yamacıma dedim ya
zannımca kütüphanecisin sen daha bi sevdim o zaman bak
severim kitapları kitapçıları

yok canım gel yamacıma dedim ya
zannımca kütüphanecisin sen daha bi sevdim o zaman bak
severim kitapları kitapçıları

evet maliyeciden bozma kütüphaneci ben.. Maliye bitirdim bu arada İstanbulda bekarken sözde ön muhasebe yaptım ama joker eleman her yerde elim vadı evlendim sekreterlik yaptım sonra çıktım 1.5 sene evde oturdum okul bitince de ki geç kaldım okulu bitirmeden bekarken acayip yoğun çalışuyordum en erken 8 de çıkıyordum işten. Evlenince 4 sene de bitirdim hemen. Ama mali müşavir olamıcam çok prosedir var neysee işte işçi olarak üniye girdim eşimde ünide kimya hocası. Çalışıyorum kütüphanede yabancı dillerde. Yüksekokul bizim. Kütüphanede öğrencilere ödünç kitap veriyorum üye yapıyrum hocalara ders kitaplarını dağıtıyorum. Yoğun oluyor çok öğrencimiz var. Ama hedefim memur olmak yarın kitaplarıımı alıcam başlıcam artık işte böyle karı koca gidip geliyoruz işimize.

maşalllah maşallah
tanışalım efem
35 yaşındayım bekarım bi kızım var işsizim

maşalllah maşallah
tanışalım efem
35 yaşındayım bekarım bi kızım var işsizim

ayy ne güzel Allah bağışlasın kızını. Ben de 30 yaşıma ocakta giricem 5 senelik evliyim bebek yok tedaviye başladım bir aşılama yaptırdım tutmadı ara verdi dr ikincisine başlıcaz bir daha ki ay öyle işte kısmet. Daha önce çalışıyor muydun.

benim kızım bir mucize olduğu için ben inanıyorum ki allah ol deyinc eolur
tabi elinden geleni yap ama bunu da unutma
hayırlısı olur nşallah
iş oldukça çalışıyorum ben görevlendirme olursa ücretli oğretmenlik yapıyorum 10 yıldır yuvarlanıp gidiyoruz işte

öyle canım tevekkül ediyorum her zaman hayırlısı diyorum ben elimden geleni yapıyorum neyin vesile olacağı belli olmaz. Olmazsa da Rabbim bilir hakkımda en hayırlısını bu zamana kadar hep hayırlısı olsun dediğim hiçbir işte yüzüm kara çıkmadı Allah'a bağladığım her işim iyi sonuçlandı ama bende emek verdim elbette. Ne güzel canımm yetiyorsunuz işte kendinize daha fazlasına ne gerek. Benim annem babamda ayrıldılar annem ilkokul mezunuydu hiç çalışmamıştı babamda istememiş zaten çalışmasını iş fırsatı olmuş ama 15 sene sonra iki çocukla kaldı öyle. Bir aşyalar kaldı yanımıza kar. İş arar bulamaz, bulur ayrılmak zorunda kalır anlarsın işte çok zorluklarla büyüdüm ben erkenden büyüdüm evin kızı değil annesi oldum. O yüzdendir ki eşimin durumu iyi olmasına rağmen şimdilik iyi bir koca olmasına rağmen evlendikten sonra bitiridm okulumu işe girdim kendi paramı kazanıyorum yaşadım çünkü herşeyi birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…