NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

dengesiz sorumsuz işbilmezin tekiydi işte
kızımla kalıyorum

tam benim babam gibi desene. Görüşmüyorum ben babamla babam diyeceğim hiçbir katkısı olmadı bana ama yine de babamdır dedim senelerce görüştüm annemden gizli hatta ama sonunda evleniyorum deyince eşimi bile merak etmeyince, hiç yine arayıp sormayınca bitirdim bende düğünüme bile çağırmadım kardeşim görüşüyor ama. Allah kızınla sana sağlık, huzur versin hayırlı bir evlat olsun annesine İnşallahh..

ben ne doktorlar mühendisler istedim de ,beni almadılar işte naparsın :KK52::KK52::KK52:

aman doktor mühendis olunca bir halt mı oluyor yanii içi güzel olsun içi. Hem onlar kaybetmişler senii güzelim.. Karşına hayırlı biri çıkar inşallah belki şimdi düşünmüyorsundur ama düşüneceksin ileride kızında evlenecek gidecek hayat iki kişilik tatlımm..

tam benim babam gibi desene. Görüşmüyorum ben babamla babam diyeceğim hiçbir katkısı olmadı bana ama yine de babamdır dedim senelerce görüştüm annemden gizli hatta ama sonunda evleniyorum deyince eşimi bile merak etmeyince, hiç yine arayıp sormayınca bitirdim bende düğünüme bile çağırmadım kardeşim görüşüyor ama. Allah kızınla sana sağlık, huzur versin hayırlı bir evlat olsun annesine İnşallahh..

amin cümlemizinki inşallah

Dışarıda kar ne alemde acaba ev sıcakta hiçte bakmadım yağıyor mu acaba bir bakemm..

Anketi açtım kızlar buyrun.Katılın lütfen.
Sultan tahtına kim otursun başlıklı konu.

Beyaz show da Mfö var mini konser veriyorlar yaa eski şarkılarr süperrr... :KK24::KK24:

Kızlar valla topiklerde dolandım durdum valla artık uyku vaktş kociş kaçıncı uykusunda ben daha yeni yatcam. Yarın güzel bir kahvaltıdan sonra evi toparlıcam çıkıcaz alışveriş yapıcaz kendimize eve de yeni yıl için süsler alıcamm az süsleyeyim evimi. Fazla yer kaplamayacak bir çam ağacı da alayım süsleyeym diyorum kaynanaya falan gitmicez akrabaları gelmeyecekmiş. Belki bir sinema yapaeız diyordu eşim ama güzel film var mı bilmiyorum yemeği de dışarda yicem tüm hafta çok yoğun çalıştım ohh sefam olsun dimi amaa o kadarr. :21: Gitmeden gelirim bir uğrarım öptümm.. iyi gecelerr..

Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama :KK43:

Kızlar bebek 12+5 de melek oldu.

Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.

Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola

Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama :KK43:

Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.

Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola

kk yı açtım ve ilk bu msjı gördüm..duygularımı anlatmam mümkün değil şu anda..

canım Allah sabır versin..

Umduğumdan daha fazla kişi ile paylaşmıştım ama paylaşmadıklarım çoğunluktaydı. Can kardeşim biraz önce telefonda evinden cenaze çıkıyor sen güçlü olmaya çalışıyorsun dedi. Ha büyük insan, ha bebeğin hiç farketmiyor. Gerçekten de evinden cenaze çıkıyor.

Son düzenleme:
Umduğumdan daha fazla kişi ile paylaşmıştım ama paylaşmadıklarım çoğunluktaydı. Can kardeşim biraz önce telefonda evinden cenaze çıkıyor sen güçlü olmaya çalışıyorsun dedi. Ha büyük insan, ha bebeğin hiç farketmiyor. Gerçekten de evinden cenaze çıkıyor.

:KK14::KK14:

bu durumu iki kez yaşamış bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum...ne desem boş biliyorum..

peki sebep ne?kalbi mi durdu ne oldu birden?

adunul çok üzüldüm cnmmm yaaaaaaaa :KK43::KK43: ne diyeceğimi bilemiorummmm başın sağolsunn :KK50::KK50:

ah canım allah sabır versin rabbim hakkınızda hayırlısını versin üzülme o artık melek sizi hep yukarıdan izleyip hep sizinle olcak

ne diyeceğimi bilemedim :KK50:
Allah sabır ve dayanma gücü versin

:KK14::KK14:

bu durumu iki kez yaşamış bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum...ne desem boş biliyorum..

peki sebep ne?kalbi mi durdu ne oldu birden?

9+1 de kanamam olmuştu, plesantanın arkasında büyük bir kanama alanı vardı. Doktor yumuşama var erken ayrılabilir demişti. Pıhtılaşmam olmasına rağmen kan sulandırıcıyı bile kesmiktik ama bu bile kanama bölgesinin büyümesini engellemedi

X