NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

dejaaaaaa slm cnmm

iyiyimö gülüm şimdi ama işten çıkınca başım felaketti şakaklarıma sanclar giriyordu ya bu çocuklar hiç laftan anlamıyorlar dinlemiyorlar çünkü ne yapmaları gerektiğini birkaçta serseri kılıklı öğrnci geldi maalesef bizim yüksekokulda öğrenciler el üstünde tutuluyor birşey diyemiyoruz ama bazılarını azarladım bile yaa ukala şeyler neysee iyiiym şimdii uyumuşum az iyi geldi. Bu arada dejaa da yakışmış yaa.. sen napıyorsunnn bugünde kopamadık yaaa.. :26:

deja çok orjinal geldi bana çaktırma pampaa

deja çok orjinal geldi bana çaktırma pampaa

ayy bana da öyle geldi baak valla değiiştirsem mi acaba. Ben kopmaya hazırdım ama kopamadık ya kursağımda kaldım diyodum azcık bari ucundan hava kararır gibi olsaydı bi yarım saat elektirikler gideydi falan da işten feragat etselerdi bizi dimi amaa bu mayalar dalge geçti bizimle

Son düzenleme:

DEjA_ONE olsun aynen yaaaa o kadarda bekledim ama olmadı kopmadı kıyamet .60:

DEjA_ONE olsun aynen yaaaa o kadarda bekledim ama olmadı kopmadı kıyamet .60:

Biz kopalımm boşverrr canım anlatsana bakalım neler yaparsın tanıyalım biraz sonra da genel kültür yarılşması yapiciğim amanın kimse de yok beee topik bize kaldı ele geçirelim toprakları işgal edelimmm Kanunid e keşfetmemiş buraları halvetten çıkamıyor yaa..

ben 24 yaşındayım cnm çalışıorum muhasabeciyim sefgülüm var bursada yaşıorummm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliorumm

ben 24 yaşındayım cnm çalışıorum muhasabeciyim sefgülüm var bursada yaşıorummm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliorumm

çok güzel mesleğinde var sefgülünde var dimek yakışıklı mı kız Allah tamımanı erdirsin ne diyelim ama evlenmeye karar verirseniz sözlüye çekerim ona göree. Ben de Eskişehirde yaşıyorum sen benim kardeşim sayılırsın senin yaşında erkek kardeşim var benim. Ben 30 yaşına merdicen dayadım ocakta 30 oliciğimm 5 senedir evliyim İstabulluyum ama eskişehire gelin geldimm.. Bbek istiyorum bu konuda derin çalışmalarım var aşılama yaptırdım tutmadı bu ay ara verdi doktor bir daha ki ay devamm.. Öle işteee ama saldım çayıra durumları var..

pişthh napıyorsunuz bakım

eyvah yakalandık :18::18:

şeyy bizde seni bekliyorduk canımm dört gözle vallaa bakk

selam napıyosunuz canlar

napalım ben şahsen gece 12 yi bekliyrum tehlike tam geçsin diye ondan sonra ben kopucam zaten herzaman ki yoğun ve sıkıcı bir günden sonra akşamı ettik hergünkü gibiyidi işte.. kimse bölmeden evden yazmak gibisi yokk

off evet bu gün bitsede şu maya muhabbetide bitse

hiç sorma julya temizlik yaptım
bünyem alışık değil ondan
geç kaldım
bidaha olmaz söz

belli belli

aşkolsunn o şakaydı birileri glse diye bekliyorduk beklerkende muhabbete başladık yavaştann yani öyle topiği ele geçirme işgal etme düşüncemiz falan hiç yoktu aklına hiç kötü şeyler gelmesin tımam mııı :18:

hiç sorma julya temizlik yaptım
bünyem alışık değil ondan
geç kaldım
bidaha olmaz söz

belli belli
tmm sevoş bu son olsun amaa

feryadınızı duydum geldim işte

tmm temizliğe yardıma gelirsen daha erken gelebilirim

canımm ne gibi sorunların vardı bilmiyorum ama aşmışsındır inşallahh iyice tanı ailesini de kendisini de düşünclerin hayat tarzının uyum sağlaması çok önemli canımhayat flört zamanlarındaki gibi lalaylom değil aynı evde yaşamak çok farklı ben şanslı olanlardanım eşimle sevgimiz ilk günkü gibi çok ilgili bir insan ama dikkatli olmak lazım işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…