NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

feryadınızı duydum geldim işte :KK1:

tmm temizliğe yardıma gelirsen daha erken gelebilirim :KK3:

iyi ettin bizde de ne faryat varmış bee taa nerelerden duyulmuşş.. Sen de az değilsin hee temizliğe adam arıyorsun dimii topiğe gelmek bahane julia temizliği yapar sen topiğe gelirsin beraber muhabbet ederiz :KK9:

iyi ettin bizde de ne faryat varmış bee taa nerelerden duyulmuşş.. Sen de az değilsin hee temizliğe adam arıyorsun dimii topiğe gelmek bahane julia temizliği yapar sen topiğe gelirsin beraber muhabbet ederiz :KK9:

julyanın sesi duyulmayacak gibi değildi ondan :KK1:

yaa çok mu belli oldu :KK37:

ben temizlik yapmıcam işte yorgunum :KK19::KK19::KK19:

Yaa aklıma bugün ne geldi şimdi annem der ki sabah işe giderke ya da uzun yola çıkarken, gece yatarken evin derli toplu olsun bulaşık bırakma, ortada dağınıklık bırakma ölümün ne zaman geleceği belli olmaz gelenler evede bakarlar falan. Bugün işe geldim evde de gardırobu az dağıttım kıayfert ararken eşimde dağıtmıştı akşamdan meyve yemiş bırakmış sabah toplayamdım düşünüyorum şimdi ya kıyamet koparsa ev dağınık elalem ne der leen seda dedim manyak mısın nesin herkes gidecek zatennn :KK9:

canımm ne gibi sorunların vardı bilmiyorum ama aşmışsındır inşallahh iyice tanı ailesini de kendisini de düşünclerin hayat tarzının uyum sağlaması çok önemli canımhayat flört zamanlarındaki gibi lalaylom değil aynı evde yaşamak çok farklı ben şanslı olanlardanım eşimle sevgimiz ilk günkü gibi çok ilgili bir insan ama dikkatli olmak lazım işte..

cnm biraz karışık babam erkek arkadaşımı istemio malesef :KK25::KK25:

arkadaş dedik böğrümüze bastık :KK14:

hemen yorgunum ayakları küstüm badiş konussun senlen artık :KK25: :KK53:

ama gündüzde çalışıorum hemide saat 6 ya kadarakşam eve geldim sarma sardımmm çok yoruldummm bide üstüne kestane pişirdim şimdide yiyommm :KK52::KK52: ne kadar yoğun geçmiş günüm görmüomusunnn :KK50::KK50:

badişşşşş sevo beni sevmio artıkkk :KK43::KK43:

cnm biraz karışık babam erkek arkadaşımı istemio malesef :KK25::KK25:

Yaa neden kii neyini görmüş erkek arkadaşının sebebi neymiş yanii işi mi yok bir huyunu mı sevmiyor ama bak abla tavsiyesi asla tam tanımadığın bir insan için aileni harcama her zaman arkanda ailen olsun çok çok güvenmen lazım aileni ezmen için. Yarın bir gün anlaşmasan birşey olsa yine gidecek kapın dayanağın olmalı sahipsiz olmamalısın. Razı edersiniz inşallah herşey gönül rızasıyla olurr. Bir de bakmıuşsın baban damadını ileride çok severr..

julyanın sesi duyulmayacak gibi değildi ondan :KK1:

yaa çok mu belli oldu :KK37:

Julya ne ses varmış sende bende sessiz sakin sanmıştım seniii..

evetttttttttttttttttttt :KK53::KK53::KK53:

yok yaaa ben zaten çalışıyorm kendi evimin işini yapsam başkasına da yaparım ah evde ne işler varrr..

ama gündüzde çalışıorum hemide saat 6 ya kadarakşam eve geldim sarma sardımmm çok yoruldummm bide üstüne kestane pişirdim şimdide yiyommm :KK52::KK52: ne kadar yoğun geçmiş günüm görmüomusunnn :KK50::KK50:

badişşşşş sevo beni sevmio artıkkk :KK43::KK43:

ohh maşallah canım seni alacak yaşadı. Ay kestane mi dedin bende istiyrum yarın alam da yapam bari yaa. Bende sigara böreği sardım bir kerem yarın kahvaltı için yaaa..

Yaa neden kii neyini görmüş erkek arkadaşının sebebi neymiş yanii işi mi yok bir huyunu mı sevmiyor ama bak abla tavsiyesi asla tam tanımadığın bir insan için aileni harcama her zaman arkanda ailen olsun çok çok güvenmen lazım aileni ezmen için. Yarın bir gün anlaşmasan birşey olsa yine gidecek kapın dayanağın olmalı sahipsiz olmamalısın. Razı edersiniz inşallah herşey gönül rızasıyla olurr. Bir de bakmıuşsın baban damadını ileride çok severr..

bana uygun olmadığını düşünüo babam yok işi var dejaacımmm :KK25::KK25: ama sevmio işte ne bilimm bnm ki de gitmiş ailesine demiş onun ailesi de bana cephe almış durumdaaaa offfffffffffff dertlendim genee :KK14::KK14:

öncemi de anlatayım sanaaa durrr :KK43::KK43: ben 1 sene önce 5 yıllık erkek arkadasımdan ayrıldımmm bazı nedenler yüzünden :KK50::KK50: 1,5 yıl asker yolu bekledimmm :KK43::KK43: o kadar zor günlerdi kiii gece 5 te kalkıodum nöbette uyayaklmasın dieee telde konuşuodukkk ve ikimizin arasındaki mesafe otobüsle 18 saat idi ben bursa o orduuu böle 5 yıl geçirdikkkk :KK14::KK14: ama olmadıııı o artık nişanlı biriiii :KK14::KK14:

soraa bu çıktı karşımaaa ama onuda babam istemio iştee :KK14::KK14:

Julya ne ses varmış sende bende sessiz sakin sanmıştım seniii..

yok yaaa ben zaten çalışıyorm kendi evimin işini yapsam başkasına da yaparım ah evde ne işler varrr..

ohh maşallah canım seni alacak yaşadı. Ay kestane mi dedin bende istiyrum yarın alam da yapam bari yaa. Bende sigara böreği sardım bir kerem yarın kahvaltı için yaaa..

çok sesliyimdirrrr :KK23::KK23:

aman o zaman hiç birimiz iş yapmayalım prtesto edelim işleriii En Büyük KKEn Büyük KK

kestane candır cannn :KK53::KK53:

bana uygun olmadığını düşünüo babam yok işi var dejaacımmm :KK25::KK25: ama sevmio işte ne bilimm bnm ki de gitmiş ailesine demiş onun ailesi de bana cephe almış durumdaaaa offfffffffffff dertlendim genee :KK14::KK14:

öncemi de anlatayım sanaaa durrr :KK43::KK43: ben 1 sene önce 5 yıllık erkek arkadasımdan ayrıldımmm bazı nedenler yüzünden :KK50::KK50: 1,5 yıl asker yolu bekledimmm :KK43::KK43: o kadar zor günlerdi kiii gece 5 te kalkıodum nöbette uyayaklmasın dieee telde konuşuodukkk ve ikimizin arasındaki mesafe otobüsle 18 saat idi ben bursa o orduuu böle 5 yıl geçirdikkkk :KK14::KK14: ama olmadıııı o artık nişanlı biriiii :KK14::KK14:

soraa bu çıktı karşımaaa ama onuda babam istemio iştee :KK14::KK14:

Pekiii sen bu çocuğu gerçekte seviyor musun. Peki o neden hemen ailesine yok onun ailesi bana cephe aldı diyor ki bu sefer onun ailesinde de sizin ailenize karşı ön yargı oluşacak biraz tereddütleri var ama aşacaız dese öyle olmaz ailelerinde birbiriyle anlaşması çok önemli çünkü. Olur olur canım dur bakalımm.. Herşey zamanla rayına oturur.

çok sesliyimdirrrr :KK23::KK23:

aman o zaman hiç birimiz iş yapmayalım prtesto edelim işleriii En Büyük KKEn Büyük KK

kestane candır cannn :KK53::KK53:

evet bence de he zaten yapıcaz da nolcak yine kirlenecek :KK9::KK9::KK9::KK52::KK52:

Bne şu kömür sobası üzerinde kestane pişirdiğimiz zamanları özledim yaa jenerasyon farkı iştee ahh ahhh...

Seyyah gelmişşş kız seyyahımm attın mı üstünden gerginliği yoksa halen belgesel mi izliyosunnn :KK20:

Pekiii sen bu çocuğu gerçekte seviyor musun. Peki o neden hemen ailesine yok onun ailesi bana cephe aldı diyor ki bu sefer onun ailesinde de sizin ailenize karşı ön yargı oluşacak biraz tereddütleri var ama aşacaız dese öyle olmaz ailelerinde birbiriyle anlaşması çok önemli çünkü. Olur olur canım dur bakalımm.. Herşey zamanla rayına oturur.

evet seviorummm onun yanında mutluyummmm :21::21: ma aileler şimdiden ne hale geldiiii bugün böle yapan yarın gelip istemezdee :KK14::KK14:

evet seviorummm onun yanında mutluyummmm :21::21: ma aileler şimdiden ne hale geldiiii bugün böle yapan yarın gelip istemezdee :KK14::KK14:

şimdiden böyşle düşünme ama elbette senin için neleri göze alabiliyor sıkıya geliyor mu onu da hesaba kat canım aman ailesi istemiyor diye kestirip atacaksa hiç olmasın daha iyi canım hayırlısı olsun hayırsız olacaksa hiç olmasın..

X