- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
feryadınızı duydum geldim işte
tmm temizliğe yardıma gelirsen daha erken gelebilirim
off evet bu gün bitsede şu maya muhabbetide bitse
iyi ettin bizde de ne faryat varmış bee taa nerelerden duyulmuşş.. Sen de az değilsin hee temizliğe adam arıyorsun dimii topiğe gelmek bahane julia temizliği yapar sen topiğe gelirsin beraber muhabbet ederiz
iyi ettin bizde de ne faryat varmış bee taa nerelerden duyulmuşş.. Sen de az değilsin hee temizliğe adam arıyorsun dimii topiğe gelmek bahane julia temizliği yapar sen topiğe gelirsin beraber muhabbet ederiz
ben temizlik yapmıcam işte yorgunum
canımm ne gibi sorunların vardı bilmiyorum ama aşmışsındır inşallahh iyice tanı ailesini de kendisini de düşünclerin hayat tarzının uyum sağlaması çok önemli canımhayat flört zamanlarındaki gibi lalaylom değil aynı evde yaşamak çok farklı ben şanslı olanlardanım eşimle sevgimiz ilk günkü gibi çok ilgili bir insan ama dikkatli olmak lazım işte..
hmm anladım ikinizde bana yıkmaya çalşıyorsunuz dimi işlerii heee söleyim bakem itiraf edinnn
ben temizlik yapmıcam işte yorgunum
arkadaş dedik böğrümüze bastık
hemen yorgunum ayakları küstüm badiş konussun senlen artık
cnm biraz karışık babam erkek arkadaşımı istemio malesef
julyanın sesi duyulmayacak gibi değildi ondan
yaa çok mu belli oldu
evetttttttttttttttttttt
ama gündüzde çalışıorum hemide saat 6 ya kadarakşam eve geldim sarma sardımmm çok yoruldummm bide üstüne kestane pişirdim şimdide yiyommmne kadar yoğun geçmiş günüm görmüomusunnn
badişşşşş sevo beni sevmio artıkkk
Yaa neden kii neyini görmüş erkek arkadaşının sebebi neymiş yanii işi mi yok bir huyunu mı sevmiyor ama bak abla tavsiyesi asla tam tanımadığın bir insan için aileni harcama her zaman arkanda ailen olsun çok çok güvenmen lazım aileni ezmen için. Yarın bir gün anlaşmasan birşey olsa yine gidecek kapın dayanağın olmalı sahipsiz olmamalısın. Razı edersiniz inşallah herşey gönül rızasıyla olurr. Bir de bakmıuşsın baban damadını ileride çok severr..
Julya ne ses varmış sende bende sessiz sakin sanmıştım seniii..
yok yaaa ben zaten çalışıyorm kendi evimin işini yapsam başkasına da yaparım ah evde ne işler varrr..
ohh maşallah canım seni alacak yaşadı. Ay kestane mi dedin bende istiyrum yarın alam da yapam bari yaa. Bende sigara böreği sardım bir kerem yarın kahvaltı için yaaa..
bana uygun olmadığını düşünüo babam yok işi var dejaacımmmama sevmio işte ne bilimm bnm ki de gitmiş ailesine demiş onun ailesi de bana cephe almış durumdaaaa offfffffffffff dertlendim genee
öncemi de anlatayım sanaaa durrrben 1 sene önce 5 yıllık erkek arkadasımdan ayrıldımmm bazı nedenler yüzünden 1,5 yıl asker yolu bekledimmm o kadar zor günlerdi kiii gece 5 te kalkıodum nöbette uyayaklmasın dieee telde konuşuodukkk ve ikimizin arasındaki mesafe otobüsle 18 saat idi ben bursa o orduuu böle 5 yıl geçirdikkkk ama olmadıııı o artık nişanlı biriiii
soraa bu çıktı karşımaaa ama onuda babam istemio iştee
çok sesliyimdirrrr
aman o zaman hiç birimiz iş yapmayalım prtesto edelim işleriii
kestane candır cannn
Pekiii sen bu çocuğu gerçekte seviyor musun. Peki o neden hemen ailesine yok onun ailesi bana cephe aldı diyor ki bu sefer onun ailesinde de sizin ailenize karşı ön yargı oluşacak biraz tereddütleri var ama aşacaız dese öyle olmaz ailelerinde birbiriyle anlaşması çok önemli çünkü. Olur olur canım dur bakalımm.. Herşey zamanla rayına oturur.
hangi topike yazacağımı şaşırdım
evet seviorummm onun yanında mutluyummmmma aileler şimdiden ne hale geldiiii bugün böle yapan yarın gelip istemezdee