aaa bekarım sözünü atlamışım yaaa :26: neden ayrıldınız gülümmm ailenle mi kalıyorsun..
dengesiz sorumsuz işbilmezin tekiydi işte
kızımla kalıyorum
ben ne doktorlar mühendisler istedim de ,beni almadılar işte naparsın
tam benim babam gibi desene. Görüşmüyorum ben babamla babam diyeceğim hiçbir katkısı olmadı bana ama yine de babamdır dedim senelerce görüştüm annemden gizli hatta ama sonunda evleniyorum deyince eşimi bile merak etmeyince, hiç yine arayıp sormayınca bitirdim bende düğünüme bile çağırmadım kardeşim görüşüyor ama. Allah kızınla sana sağlık, huzur versin hayırlı bir evlat olsun annesine İnşallahh..
Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama
Kızlar bebek 12+5 de melek oldu.
Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.
Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola
ahaaa vallaha da bilmiyodum kusura bakmayasın
ama öle kafamdan her telden gelip gidiyolar
Umduğumdan daha fazla kişi ile paylaşmıştım ama paylaşmadıklarım çoğunluktaydı. Can kardeşim biraz önce telefonda evinden cenaze çıkıyor sen güçlü olmaya çalışıyorsun dedi. Ha büyük insan, ha bebeğin hiç farketmiyor. Gerçekten de evinden cenaze çıkıyor.
Umduğumdan daha fazla kişi ile paylaşmıştım ama paylaşmadıklarım çoğunluktaydı. Can kardeşim biraz önce telefonda evinden cenaze çıkıyor sen güçlü olmaya çalışıyorsun dedi. Ha büyük insan, ha bebeğin hiç farketmiyor. Gerçekten de evinden cenaze çıkıyor.
Kızlar merhaba, hemen hepiniz burada olduğunuz için buraya yazıyorum. Aslında böyle hüzünlü şeyler buraya uygun değil ama
Kızlar bebek 12+5 de melek oldu.
Sen nasılsın derseniz, sanki birileri yaşıyor ve ben uzaktan izliyor gibiyim. Doğru dürüst ağlayamadım bile katıldım kaldım. Can dostum psikoloğa gidelim diyor, ben bilmiyorum. Yanımda dostum varken aşarım gibi geliyor.
Sevincimi paylaştığınız için, fazla uzatmadan bilin istedim. Bugün 4 gün oldu. Cümle düşüklükleri affola
bu durumu iki kez yaşamış bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum...ne desem boş biliyorum..
peki sebep ne?kalbi mi durdu ne oldu birden?
günaydın canlar nasılsınız