- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Lütfen konu kapanmasin ki süreci yazabileyim
Su sitede karşılıklı atismaya girip Özür dilemedigim kimse olmadı sonrasında özel mesajla
Uyuyamiyorum çünkü kalp mi kırdım acaba diye
Hassas konulara da yorum yapmadım
Su an benim anneme babama kufretsen gulerdim gerçekten
sanaldan biri diye
Sen terbiyesizsin
sen insanlarin sınırlarını bilmiyorsun
Sen söylediğin şeylerin sonucunu dusunemiyorsun
bedduayi geri alıyorum Allah affetsin beni
sana içinin kötülüğü yeter
Sen ömür boyu o ruhla yasamaya mahkumsun
daha büyük cehennem mi var
Seni çok tanımıyorum arada yorumlarına denk geliyorum sadece. Ama kusura bakma "kız almak" tabirini kullanan birinin çok özgürlükçü kafa yapısında olduğunu düşünemem.
Yine özgürlükçü açık görüşlü bir insanın aileden bir şeyler beklemesi, oğlan evlendirmek ailenin sorumluluğudur demesi de abes değil mi? Kendinizi yanlış tanımlıyorsunuz bence.
Allah böyle merhametsiz, kötü kalpli, insanların yaşadıkları ile alay eden, insanları yaşadıkları ile vuran insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Yemin ederim bugün birkez daha insanlığımdan utandım. O kadar kötü oldum ki bana yapsan böyle olurdum.
Çok kötü kalpli bir insansın, Allah senin çevrendekilerin yardımcısı olsun. Adamın yıllarca emek harcadığı alın teri döktüğü 50 bin lirasının bile hesabını yapıyorsun. Oradan belli zaten. Bir insanın kalbini kırmak ne kadar büyük günah biliyor musun, muhafazakar insan? Gıybet etmek ne kadar büyük günah biliyor musun? Yazıklar olsun sana be!
hepsinde hakli olabilirsiniz
Gercekten haksiz oldugumu Kabul ediyorum, ozur dilerim dememeliydim cok ayip ettim, biri bana yapsa bende uzulurdum, ozrumu Kabul etmessin biliyorum ama yinede ozur diliyorum
ilk defa bir insanin kalbini bu denli kirdim, dedigin gibi inan bunun uzuntusu bana yeter
Ne konuda yaranız var bilmiyorum. Ama kendini özgür olarak tanımlayan bir insan gerçekten aileden bişey beklememeliydi eğer bu konulardaysa sıkıntınız. Aileye sırt dayamamalı evlenecek yaşa gelmiş insanlar. İki genç insan sırt sırta verir içlerinden geçeni imkanlar dahilinde yaparlar, yapmalılar benim görüşüme göre. Ama kayınvalidem bohça almadı, kayınbabam düğün yapmadı falan çok saçma geliyor bana.belki de yanlış tanımlıyorumdur.ama ben evlenmeden eşimle buçuk yıl aynı evde yaşadım. her halde özgürlükçü olmasam böyle bir şey yapmam ya da bunu hala savunmazdım.bir de bu bu benim de yaram. bu konuya da o yüzden yazdım. ben kızımı da oğlumu da bir gün olursa gelinimi de damadımı da bir şeyden mahrum bırakmak asla istemem. hele böyle "ne gerek var" diyerek hiç kesitirip atmam. daha bu akşam konu açtım.vaktiniz olursa incelersiniz. ne kadar çok bebek istediğimden ama onu her hangi birşeyden mahrum bırakmamak için kendimi ikna etmeye çalıştığımdan vazgeçtim. bence annelik babalık bir ömür sürer.
"kız almak" konusunda da fazlaca duyulduğu için aklımın bir köşesinde yer edinmiş bir laf. o yüzden ilk aklıma geldiği gibi yazdım fakat siz söyleyince hoş olmadığını farkettim. artık ben de kullanmam.
Özür dileyen insanın Özürü kabul edilIrmis
Annem ne dedi biliyor musun
kızım yazık o evlenecek şimdi karistirmayalim ailesi huzursuz olmasin cahillik etmiştir seni çok seviyorum sen çok degerlisin dedi
Ben de üzüldüm yemin ederim anne kızı korkutmus muyumdur mahkeme diyince huzursuz mu olmustur diye aglarken üzüldüm sana ben huzursuzlugu hiç sevmem o iç sıkıntısını iyi bilirim benim yüzümden kimse yasasin istemem onun uzuntusuydu
Ulan yemin ederim annemle bende ki bu vicdan,aacıma duygusu yeter bana
ben hep kazanicam .kayinpederin muhafazakarligini alsın 50 biniyle iyice saklasin benim annemin merhameti trilyonlara bedel
Bi de annem güldü seni onlara mi verecekmisim onlara mi kalmissin dedi kayinpederine ilet lütfen
Allah yolunu açık etsin herkesi kendi gibi insanlarla karsilastirsin
ilahi adalet,kkarma, secret adına ne dersen
Kızlar hepinizi cooookkkkkkkkk seviyorum
ya işte beklenen mesajÖzür dileyen insanın Özürü kabul edilIrmis
Annem ne dedi biliyor musun
kızım yazık o evlenecek şimdi karistirmayalim ailesi huzursuz olmasin cahillik etmiştir seni çok seviyorum sen çok degerlisin dedi
Ben de üzüldüm yemin ederim anne kızı korkutmus muyumdur mahkeme diyince huzursuz mu olmustur diye aglarken üzüldüm sana ben huzursuzlugu hiç sevmem o iç sıkıntısını iyi bilirim benim yüzümden kimse yasasin istemem onun uzuntusuydu
Ulan yemin ederim annemle bende ki bu vicdan,aacıma duygusu yeter bana
ben hep kazanicam .kayinpederin muhafazakarligini alsın 50 biniyle iyice saklasin benim annemin merhameti trilyonlara bedel
Bi de annem güldü seni onlara mi verecekmisim onlara mi kalmissin dedi kayinpederine ilet lütfen
Allah yolunu açık etsin herkesi kendi gibi insanlarla karsilastirsin
ilahi adalet,kkarma, secret adına ne dersen
Kızlar hepinizi cooookkkkkkkkk seviyorum
Valla bana asla samimi gelmiyor, sadece mahkeme lafını duyup gözü korktuğu için alttan alıp özür dilediğini düşünüyorum. Ama mahkemeyi vermeyi düşünen üye de vazgeçmiş, bize laf düşmez tabii ki.Midnight Sun isimli arkadaş özür diledi ve pişman olduğunu söyledi. Niye inatla uzatılıyor anlamadım.
kisi kendinden bilirmis isi, sen olsan oyle yapardin herhaldeValla bana asla samimi gelmiyor, sadece mahkeme lafını duyup gözü korktuğu için alttan alıp özür dilediğini düşünüyorum. Ama mahkemeyi vermeyi düşünen üye de vazgeçmiş, bize laf düşmez tabii ki.
Hala aynı üslupta olmanız haklı olduğumu gösteriyor.kisi kendinden bilirmis isi, sen olsan oyle yapardin herhalde
korkmakla alakasi yok haksiz oldugumu gordum fazlasiyla haksiz
Valla bana asla samimi gelmiyor, sadece mahkeme lafını duyup gözü korktuğu için alttan alıp özür dilediğini düşünüyorum. Ama mahkemeyi vermeyi düşünen üye de vazgeçmiş, bize laf düşmez tabii ki.
kisi kendinden bilirmis isi, sen olsan oyle yapardin herhalde
korkmakla alakasi yok haksiz oldugumu gordum fazlasiyla haksiz
o yoruma kadar haksiz oldugumu belirttimmahkeme lafını duyana kadar atarlanıyordun dalga geçiyordun onu duyuncamı haksız olduğunu gördün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?