How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ne gerek varmış

Ya şu konu sahinin rezilligine bakar misiniz =)
aklinca bekaretten dem vuruyor
Allah büyük
hayatimda ilk defa beddua edicem
Bin beter durumlarda Kal
Allah sana nasip etmesin hiç bir mutluluğu
bak bunu hayatımda ilk defa yaptım ilk defa beddua ettim birine

Gerçekler acıdır üzgünüm
Beddua döner sahibini bulurmuş bol bol beddua edebilirsin sorun yok

Midnight Sun
canım birazcık üslübunu yumuşat, ister istemez ortam geriliyor. birazdan birisi kibler senin konun sonuçta bu. güme gidecek.faydalanamayacaksın

Ya şu konu sahinin rezilligine bakar misiniz =)
aklinca bekaretten dem vuruyor
Allah büyük
hayatimda ilk defa beddua edicem
Bin beter durumlarda Kal
Allah sana nasip etmesin hiç bir mutluluğu
bak bunu hayatımda ilk defa yaptım ilk defa beddua ettim birine

Sen böyle şeyler demezdin şoktayım şu anda konu ne bekaret ne alaka ya

defne hanım böyle konuşmayı ben sizi takip ediyorum bu tarz sözler söylecek bir insan değilsin. gerilmeye gerek yok. beddua kötü bişey. allah korusun
Bak yemin ederim saydim tam 6 ay sonra ilk defa tekrar bu kadar içim aciyarak aglatti
geçen hafta bi göz yaşı ama durumu olmuştu ama durum bu değildi başka konuyla alakaliydi

Nişanı kız tarafı yapar zaten..
bilezik yeterlidir fakat düğün için geri vermeniz saçma o size hediye edilmiş onu alırlarsa komik..
bohçaya gelince bana da yapmadılar ben de bi şey söylemedim zaten kendim çeyizime her seyimi aldım..kimsenin iç çamaşırımı almasına gerek yok kozmetiğimi de bolca almıştım..
gelinlik paramın yarısını peşinat olarak ben vermişltim

sonuç olarak kimse bize bi şey yapmadı ve başa kalkamadı iyi oldu

Ne oluyor ya?
Daha geçen gün kk hatunları neden böyle diye konu açmıştınız ama uymuyorsunuz..
Yapmayın lütfen, nişanı kız tarafı yapar ve istediği yerde de istediği şekilde de yapar. İsteyen takı takar istemeyen takmaz. Erkek tarafı da üstüne düşeni yapar.
Ortam neden gerildi böyle anlamadım ki..

Eski sevgilimle alakali
bekaret taciz tecavüz bağımlılık eksenli konular

En en en atlatmaya calistigim konular
ilk defa aylar sonra yine içimi yaktı
yine aglatti
Dediğiniz gibi aklınca bel altı vurdu.
Sakin olun lütfen, siz mantıklı bir insansınız. Az çok tanıyorum yorumlarınızdan.

Sen nasıl bir insansın ya insanları bel altından vuruyorsun hadsiz! İnsan savaşta düşmanına yapmaz bunları haddini bil sanamı kaldı elalemin eski konuları namusu! O kız neler yaşadı sen biliyor musun, sen muhafazakar olmayı bir kenara bırak insan ol insan! Gıymet etmek kul hakkıdır git araştır bakire kalmakla İNSAN olunmuyor hadsiz seni!

Ne oluyor ya?
Daha geçen gün kk hatunları neden böyle diye konu açmıştınız ama uymuyorsunuz..
Yapmayın lütfen, nişanı kız tarafı yapar ve istediği yerde de istediği şekilde de yapar. İsteyen takı takar istemeyen takmaz. Erkek tarafı da üstüne düşeni yapar.
Ortam neden gerildi böyle anlamadım ki..

Konu sahibi bel altında vuruyor çünkü işine gelmeyen yorumları görünce

Eski sevgilimle alakali
bekaret taciz tecavüz bağımlılık eksenli konular

En en en atlatmaya calistigim konular
ilk defa aylar sonra yine içimi yaktı
yine aglatti
Üzgünüm asla aglatmak istemesim
Konuşma tarzındanda duygusal birisi oldugunu anlayamadım
İnsan kendi başından kötü olaylar geçince biraz daha duyarlı olmalı ama siz hiç ders almamışsonız bunu anlıyorum yorumlarınızdan

Dediğiniz gibi aklınca bel altı vurdu.
Sakin olun lütfen, siz mantıklı bir insansınız. Az çok tanıyorum yorumlarınızdan.
Hayır hayır sakin olmicam annemi aradım
annem avukat birazdan dönecek bana şu an bebekleri uyutuyormus
ben suç unsuru olmasa da sikayetci olcam

En azından dilekce gitsin evine
biz nerden bu sahsin bilgilerini aliyoruz

Bu konudan da baya banlanan çıkacak. Kimsenin kimseye saygısı kalmamış.
Ben çıkıyorum konudan...

Ne nişan me bohça yaptım kız kardeşim de yapmadı mesela. Bana gereksiz geliyor. Düğün zaten başlı başına masraflı stresli bişey niye kendimi yorayım. Hele o nişan alışverişine hiç çıkmadım çok mutluyum bunun için de. Bence bu adetler kalksın ya

Sen nasıl bir insansın ya insanları bel altından vuruyorsun hadsiz! İnsan savaşta düşmanına yapmaz bunları haddini bil sanamı kaldı elalemin eski konuları namusu! O kız neler yaşadı sen biliyor musun, sen muhafazakar olmayı bir kenara bırak insan ol insan! Gıymet etmek kul hakkıdır git araştır bakire kalmakla İNSAN olunmuyor hadsiz seni!

Herkes önce bi kendisine bakmalı

canım sen dha yeni başlıyosun yapmayız dedilerse yapmazlarr ne kadar istesende zorlasanda... bence hiç kasma ve beklentin olmasın salnda nişan yaparlarsa ne ala bohçadan takıdan beklentin olmasın baksana nişanlın sana soruyo takı mı takıcaz dşye

bi defa olacak tam olsun diye diye paragöz gelin gibi olup mutlulugunuzu gölgeliyorsunuz..şimdiden böyle cephe alarak mtlu olacagınızımı düşünüyorsunuz..sevmek bu mu ya..nişanlınıza üzüldüm

Back