- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.351
- 498
- 37
- Konu Sahibi Midnight Sun
Kader kısmet belli olmazAsil kayinpederimin 50 bininden size ne?
derdi size mi dustu, harcamayinca size mi kalcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kader kısmet belli olmazAsil kayinpederimin 50 bininden size ne?
derdi size mi dustu, harcamayinca size mi kalcak
Hiç de ilgilendirmez seni o 50bin. Adam yıllarca çalışmış almış parasını..
Geçmişinizi az çok biliyorum konularınızdanKader kısmet belli olmaz
Ya oğlu altı üstü cinsel ilişkide bulunduğunu toplumun onaylamasini sağlamak için devletten izin alacak vve neslin devamı için ureyecekOglunun mürüvetine 1000 lira ayıramıyorsa diyecek lafım yok
Gerçekten sorun bin lira koymaması mı Gel ben vereyim yaaa allahaşkınaOglunun mürüvetine 1000 lira ayıramıyorsa diyecek lafım yok
olaya öyle bakınca doğru da. kız almak bu toplumdaki çok hassas örf ve geleneklerden biri. ve belli bir davranış biçimi olur.ben öyle eski kafalı biri değilim hatta özgürlükçü biriyim.Valla kusura bakma nişanlın da haklı, nişanlının ailesi de, senin ailen de.
Şu içimde kalacak olayını anlamıyorum bir türlü ben. Disney prensesleri gibi kabarık elbise giyinip sevdiğiniz adamla karşılıklı göbek atınca içinizde kalmıyor mu? Bu mudur yani olay?
Sizde bence gereksiz diyebilirdiniz sadeceYa oğlu altı üstü cinsel ilişkide bulunduğunu toplumun onaylamasini sağlamak için devletten izin alacak vve neslin devamı için ureyecek
ne kadar abartiyosunuz yok bohça yok sandık yok kıl tüy
Bak bunlar hep üslup
daha olumlu insan olsaydin farklı yorumlar gelirdi
Hahaha terbiyesizGeçmişinizi az çok biliyorum konularınızdan
Çok muhafazakar bir aile pek sanmıyorum ama neyse
Maşallah tefeci gibisiniz.50 bini beni ilgilendirir, cunku o 50 bin ondayken bana parasi yokmus oyunculugu yapmayacak
şu anda nişanlısı da vazgeçmiş amaSen hiç onlara demeden nişanlını alır gider alırsın her şeyini..
Gerçekten sorun bin lira koymaması mı Gel ben vereyim yaaa allahaşkına
Hahaha terbiyesiz
beni mi vuruyorsun aklinca
Şimdi bir şey derdim de neyse =))
defne hanım böyle konuşmayı ben sizi takip ediyorum bu tarz sözler söylecek bir insan değilsin. gerilmeye gerek yok. beddua kötü bişey. allah korusunYa şu konu sahinin rezilligine bakar misiniz =)
aklinca bekaretten dem vuruyor
Allah büyük
hayatimda ilk defa beddua edicem
Bin beter durumlarda Kal
Allah sana nasip etmesin hiç bir mutluluğu
bak bunu hayatımda ilk defa yaptım ilk defa beddua ettim birine