How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ne gerek varmış

bende nişan için yapılan masrafı gereksiz bulanlardanım.hatta eğer maddiyatı zorlayacaksa sonra takılarla borç ödenecekse düğünede karşıyım.
bohça yapılabilir ama iç çamaşırı alınması saçma gecelik seti gereksiz, hepsi aynı desen aynı renk gecelikler çok ama çok gereksiz.takı olarak bir bilezik yeterlidir bu kısmına katılıyorum
nişanın aile içinde olması çok istenirse arkadaşlarla eğlenceye gidelebileceğiniz gibi bir seçenekte var

Oglunun mürüvetine 1000 lira ayıramıyorsa diyecek lafım yok
Ya oğlu altı üstü cinsel ilişkide bulunduğunu toplumun onaylamasini sağlamak için devletten izin alacak vve neslin devamı için ureyecek
ne kadar abartiyosunuz yok bohça yok sandık yok kıl tüy

Bak bunlar hep üslup
daha olumlu insan olsaydin farklı yorumlar gelirdi

Maça bir sıfır yenik başlamışsınız.
Sizin haricinizde herkes haklı bana çok gereksiz geliyor kayınvalidemle iç çamaşırı almak çok komik değilmi?
O nişan öyle böyle olacak belli
Ama bu tavrınızla sizi çokta mutlu bir evlilik beklemediği ortada.
Hayırlısı olsun ne diyelim

Valla kusura bakma nişanlın da haklı, nişanlının ailesi de, senin ailen de.
Şu içimde kalacak olayını anlamıyorum bir türlü ben. Disney prensesleri gibi kabarık elbise giyinip sevdiğiniz adamla karşılıklı göbek atınca içinizde kalmıyor mu? Bu mudur yani olay?
olaya öyle bakınca doğru da. kız almak bu toplumdaki çok hassas örf ve geleneklerden biri. ve belli bir davranış biçimi olur.ben öyle eski kafalı biri değilim hatta özgürlükçü biriyim.
ama şimdi bu kayınvalide tarafına sorsan her şey de "geleneklerimiz böyle, şu ayıp,bu yasak,öyle yapma,buna karışma,sunu giyme" derler. böyle yapmayacak aile nadir. ama iş bişeyler almaya geldiğinde ne gerek var deyip çekilirler. bu sorumluluktan kaçmaktır. evladını evlendireceksen para hesabı yapmayacaksın arkadaş. bana çok ayıp geliyor. bu muhabbetleri ben de yaşadım. söz de yapmadım nişan da yapmadım. başınıza çalın dedim.ama noldu hepsinden nefret ediyorum. içinde böyle kalıyor işte insanın.
konu sahibesi: canım sana da tek bir konuda yazacağım: her şeyin ötesinde. sözlün neden senin yanında bişeye karar verdikten sonra ailesinin yanına gidince değişiyor. erkeğin en korkuncu budur. yarın öbür gün iki taraf arasında laf da taşır. dikkat et derim ben.
ve allah tamamına erdirsin.

Ya oğlu altı üstü cinsel ilişkide bulunduğunu toplumun onaylamasini sağlamak için devletten izin alacak vve neslin devamı için ureyecek
ne kadar abartiyosunuz yok bohça yok sandık yok kıl tüy

Bak bunlar hep üslup
daha olumlu insan olsaydin farklı yorumlar gelirdi
Sizde bence gereksiz diyebilirdiniz sadece
Herkes kendi uslubuna vaksın

Benim nişanım evde oldu. Düğüne yakın bohça hazırlanıp geldi. Gerçi her şeyi nişanlımla gittim aldım bohçaladım sandığa da koydum öyle kaynananın evine gönderdim. :-) Kaynanam yaşlı pek anlamaz diye ben yaptım. Hiçbir şeyimi de eksik koymadım.
Nişanda bohça yapmazlarsa düğüne yakın mecbur yapacaklar, öyle şey mi olur?
Sen hiç onlara demeden nişanlını alır gider alırsın her şeyini..

Ya şu konu sahinin rezilligine bakar misiniz =)
aklinca bekaretten dem vuruyor
Allah büyük
hayatimda ilk defa beddua edicem
Bin beter durumlarda Kal
Allah sana nasip etmesin hiç bir mutluluğu
bak bunu hayatımda ilk defa yaptım ilk defa beddua ettim birine

Midnight Sun :) Ben de nişanlıyım ve çok iyi anlıyorum seni. Neden içinde kalsın, senin diğerlerinden neyin eksik ki? Sen bakma onlara. :)

Ya şu konu sahinin rezilligine bakar misiniz =)
aklinca bekaretten dem vuruyor
Allah büyük
hayatimda ilk defa beddua edicem
Bin beter durumlarda Kal
Allah sana nasip etmesin hiç bir mutluluğu
bak bunu hayatımda ilk defa yaptım ilk defa beddua ettim birine
defne hanım böyle konuşmayı ben sizi takip ediyorum bu tarz sözler söylecek bir insan değilsin. gerilmeye gerek yok. beddua kötü bişey. allah korusun

Back