How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ne gerek varmış

olaya öyle bakınca doğru da. kız almak bu toplumdaki çok hassas örf ve geleneklerden biri. ve belli bir davranış biçimi olur.ben öyle eski kafalı biri değilim hatta özgürlükçü biriyim.
ama şimdi bu kayınvalide tarafına sorsan her şey de "geleneklerimiz böyle, şu ayıp,bu yasak,öyle yapma,buna karışma,sunu giyme" derler. böyle yapmayacak aile nadir. ama iş bişeyler almaya geldiğinde ne gerek var deyip çekilirler. bu sorumluluktan kaçmaktır. evladını evlendireceksen para hesabı yapmayacaksın arkadaş. bana çok ayıp geliyor. bu muhabbetleri ben de yaşadım. söz de yapmadım nişan da yapmadım. başınıza çalın dedim.ama noldu hepsinden nefret ediyorum. içinde böyle kalıyor işte insanın.
konu sahibesi: canım sana da tek bir konuda yazacağım: her şeyin ötesinde. sözlün neden senin yanında bişeye karar verdikten sonra ailesinin yanına gidince değişiyor. erkeğin en korkuncu budur. yarın öbür gün iki taraf arasında laf da taşır. dikkat et derim ben.
ve allah tamamına erdirsin.
Seni çok tanımıyorum arada yorumlarına denk geliyorum sadece. Ama kusura bakma "kız almak" tabirini kullanan birinin çok özgürlükçü kafa yapısında olduğunu düşünemem.
Yine özgürlükçü açık görüşlü bir insanın aileden bir şeyler beklemesi, oğlan evlendirmek ailenin sorumluluğudur demesi de abes değil mi? Kendinizi yanlış tanımlıyorsunuz bence.

Hayır hayır sakin olmicam annemi aradım
annem avukat birazdan dönecek bana şu an bebekleri uyutuyormus
ben suç unsuru olmasa da sikayetci olcam

En azından dilekce gitsin evine
biz nerden bu sahsin bilgilerini aliyoruz
Resmiyete dökülme söz konusuysa site yönetimi yardımcı olur sanırım.

Üzgünüm asla aglatmak istemesim
Konuşma tarzındanda duygusal birisi oldugunu anlayamadım
İnsan kendi başından kötü olaylar geçince biraz daha duyarlı olmalı ama siz hiç ders almamışsonız bunu anlıyorum yorumlarınızdan
Üzgün olma
sen o kadar edepsizsin ki size ne kayinpederimin parasindan diyorsun
bu ne anlama geliyor
siz mi yiyeceksiniz diyorsun
biz hangi sıfatla yiyebiliriz?
sen demek istedin
ben demek istedigini aciga vurdum

Bak yemin ederim saydim tam 6 ay sonra ilk defa tekrar bu kadar içim aciyarak aglatti
geçen hafta bi göz yaşı ama durumu olmuştu ama durum bu değildi başka konuyla alakaliydi
arkadaş adına ben üzgünüm diyeyim. lütfen ağlamayın. hayat böyle kendini yıpratmak için çok kısa.

50 bini beni ilgilendirir, cunku o 50 bin ondayken bana parasi yokmus oyunculugu yapmayacak :KK66:
Adam belki o 50 bin lirayla dünya turuna çıkacak, seni neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadım.
Belli ki istemiyorlar bohça yapmak, nisanlina söyle, kırmaz seni sanırım. Hem senin hem ailenin istediği olmuş olur

Üzgün olma
sen o kadar edepsizsin ki size ne kayinpederimin parasindan diyorsun
bu ne anlama geliyor
siz mi yiyeceksiniz diyorsun
biz hangi sıfatla yiyebiliriz?
sen demek istedin
ben demek istedigini aciga vurdum

Çooook haklısın gerçekten çok üzgünüm
Sen başlattın sanmıştım ama ben başlatmışım özür dilerim gerçekten haddimi aştım
Gergin olduğum için iyi düşünemiyorum bir bahanesi yok kalp kırmanın ama özür dilerim haksızmışım şu an daha iyi görüyorum bınu

Yazıklar olsun senin insanlığına be insanları bel altından vurmak dilerim SENİNDE KIZIN olur o ayıpladığın şeler başına gelir!

Korkma beddua döner sahibini bulurmuş inşallah senin kızının başına gelmez ne diyeyim

Ya içinde kalmasın diye yaparsan yüz göz olma ihtimalin çok yüksek. İşler çok çirkinleşebiliyor. BDV bunun örnekleriyle dolup taşıyor, ve kayınvalidenlerle aran bir bozuldu mu bir daha kolay kolay düzelmiyor.
O bohça ve takı olayı gereksiz bence. Ama sen bilirsin. Bohçayı aldıracaksan bile bilezik olayı çok gereksiz. Hele aynı bileziği geri verip, tekrardan düğünde takmak... Bilemiyorum bence gerek yok.
Boş yere papaz olmanıza değmez inanın nişanlınızın ailesiyle. :KK66:

Sanki buradaki insanlar muz cumhuriyetinde yaşıyor,hayatlarında hiç bohça görmemiş,ilginç. Tabiki gerekli veya değil tartışılır ama benim bildiğim kız alınırken kız ne isterse yapılır ki nisan tamamen kız tarafını ilgilendirir. Orurulur gerekli mi değil mi tartışılır ama müstakbel gelin istiyorsa kirilmaz bence.bugün bunu esirgeyen yarın başka şeyleri de esirger.

Üzgünüm asla aglatmak istemesim
Konuşma tarzındanda duygusal birisi oldugunu anlayamadım
İnsan kendi başından kötü olaylar geçince biraz daha duyarlı olmalı ama siz hiç ders almamışsonız bunu anlıyorum yorumlarınızdan
Ne kadar saygısız ve terbiyesiz bir insansın sen ya. İnsanların özel hayatında yaşadıkları olumsuz kötü olayları kendi ağzınla çevirerek alay eder gibi burada yazıyorsun. Yazıklar olsun sana ne diyeyim. İnsanların acısıyla bile dalga geçip bel altından vuracak kadar insanlıktan nasibini almamışsın.

Lütfen konu kapanmasin ki süreci yazabileyim

Su sitede karşılıklı atismaya girip Özür dilemedigim kimse olmadı sonrasında özel mesajla

Uyuyamiyorum çünkü kalp mi kırdım acaba diye

Hassas konulara da yorum yapmadım

Su an benim anneme babama kufretsen gulerdim gerçekten
sanaldan biri diye

Sen terbiyesizsin
sen insanlarin sınırlarını bilmiyorsun

Sen söylediğin şeylerin sonucunu dusunemiyorsun

bedduayi geri alıyorum Allah affetsin beni
sana içinin kötülüğü yeter
Sen ömür boyu o ruhla yasamaya mahkumsun
daha büyük cehennem mi var

Hayır hayır sakin olmicam annemi aradım
annem avukat birazdan dönecek bana şu an bebekleri uyutuyormus
ben suç unsuru olmasa da sikayetci olcam

En azından dilekce gitsin evine
biz nerden bu sahsin bilgilerini aliyoruz
Sitenin altında hukuksal şikayetler için iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç üç gün içinde yazılı/sözlü geri dönüş yapılacaktır yazıyor.

Lütfen konu kapanmasin ki süreci yazabileyim

Su sitede karşılıklı atismaya girip Özür dilemedigim kimse olmadı sonrasında özel mesajla

Uyuyamiyorum çünkü kalp mi kırdım acaba diye

Hassas konulara da yorum yapmadım

Su an benim anneme babama kufretsen gulerdim gerçekten
sanaldan biri diye

Sen terbiyesizsin
sen insanlarin sınırlarını bilmiyorsun

Sen söylediğin şeylerin sonucunu dusunemiyorsun

bedduayi geri alıyorum Allah affetsin beni
sana içinin kötülüğü yeter
Sen ömür boyu o ruhla yasamaya mahkumsun
daha büyük cehennem mi var

hepsinde hakli olabilirsiniz
Gercekten haksiz oldugumu Kabul ediyorum, ozur dilerim dememeliydim cok ayip ettim, biri bana yapsa bende uzulurdum, ozrumu Kabul etmessin biliyorum ama yinede ozur diliyorum
ilk defa bir insanin kalbini bu denli kirdim, dedigin gibi inan bunun uzuntusu bana yeter

Back