- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
ödemem baba demek ulu agac demek sekerim beni allahtan baska kimse vuramazÇok merak ettim yaw... Ama kalp sağlığımı düşnmem lazım.
Aklımdan geçti ama kendi konularıyla vurmayayım dedim. Sen yazmışsın benim yerime.
Çok merak ettim yaw... Ama kalp sağlığımı düşnmem lazım.
Aklımdan geçti ama kendi konularıyla vurmayayım dedim. Sen yazmışsın benim yerime.
ii bakk demedim deme annem evde mantı yapar diger kadın calısmadıgı icin gelinindne ondan bundna yemek bekler dedin lütfen yazdıgımız seyi inkar etmeyelimBen öyle bişey demedim işte senin en büyük sorunun bu.
Senin yorumlarını biliyorum,beğeniyorum da..Kafa yapımız hemen hemen aynı bazı konularda..Herşeyi aileden bekleyen,doğurmuş ya bakacak mecbur,herşeyimi yapacak diyen insanlardan nefret ediyorum..Senin yorumlarından anladığım kadarıyla sende hoşlanmıyorsun bu durumdan,o yüzden hiç okuma derim,sayfalar bu yorumlarla dolu çünkü.. Ha birde biz ihtiyacınız olmasa bile çalışın,elinizde mesleğiniz olsun,kimseye minnet etmeyin diyoruz kızlara ve konu sahibine de,ama bazı arkadaşlar bizim kocalarımız evde yatıyor,biz onları besliyoruz diye algıladı bu sözlerimizi..Konu nasıl bu noktaya geldi onu bende çözemedim..Bir de bir şeyler anlatmaya çalıştığımız ama siyah dediğimizi,beyaz anlayan limoncu arkadaşımız var o konuya hiç değinmiyorum bileÇok merak ettim yaw... Ama kalp sağlığımı düşnmem lazım
Adam size para harcamak istemiyor, evinde kalmanızı bile istemiyor siz hala kendinizi zorla sokuşturma, adama zorla bişeyler yaptırma derdindesiniz. Güzel bir şey mi bu övünerek söylüyorsunuz?ödemem baba demek ulu agac demek sekerim beni allahtan baska kimse vuramaz
sen o konuların basını oku öyle gel burdakılar bogcaya takmıs benim babamda mevkıye takmıs esimi istemiyo diye bi sürü pürüz cıkarıp huzursuz etmek istiyo caktın
olaylar farklı babamı ödicek degilim övücekte degilim konuları oku esimin ne kdar ihtimas gösterip babamın dedikleri var o zaman bana hak verirsinAdam size para harcamak istemiyor, evinde kalmanızı bile istemiyor siz hala kendinizi zorla sokuşturma, adama zorla bişeyler yaptırma derdindesiniz. Güzel bir şey mi bu övünerek söylüyorsunuz?
Az çok tahminediyorum zaten. Neyse okuyup boşu boşuna sinirlerimi hoplatmayayım gece gece... Limoncu çok kendine has bir hatun zaten, ona diyecek bişey yok.Senin yorumlarını biliyorum,beğeniyorum da..Kafa yapımız hemen hemen aynı bazı konularda..Herşeyi aileden bekleyen,doğurmuş ya bakacak mecbur,herşeyimi yapacak diyen insanlardan nefret ediyorum..Senin yorumlarından anladığım kadarıyla sende hoşlanmıyorsun bu durumdan,o yüzden hiç okuma derim,sayfalar bu yorumlarla dolu çünkü.. Ha birde biz ihtiyacınız olmasa bile çalışın,elinizde mesleğiniz olsun,kimseye minnet etmeyin diyoruz kızlara ve konu sahibine de,ama bazı arkadaşlar bizim kocalarımız evde yatıyor,biz onları besliyoruz diye algıladı bu sözlerimizi..Konu nasıl bu noktaya geldi onu bende çözemedim..Bir de bir şeyler anlatmaya çalıştığımız ama siyah dediğimizi,beyaz anlayan limoncu arkadaşımız var o konuya hiç değinmiyorum bile
Ondan kafasına göre Mana çıkartan sensin. 80 küsür sayfadır aynı şeyi yapıyorsun. Yani annem çalıştı ve çok dinç. Annemle yaşıt çalışmayan ev hanımı tanıdıklarımız annem gibi iş göremiyor du onu anlamı. Hatta sonunda işleyen demir pastutmaz dedim. Buda yetmemiş size. Siz hariç herkes de böyle anladı.ii bakk demedim deme annem evde mantı yapar diger kadın calısmadıgı icin gelinindne ondan bundna yemek bekler dedin lütfen yazdıgımız seyi inkar etmeyelim
Senin yorumlarını biliyorum,beğeniyorum da..Kafa yapımız hemen hemen aynı bazı konularda..Herşeyi aileden bekleyen,doğurmuş ya bakacak mecbur,herşeyimi yapacak diyen insanlardan nefret ediyorum..Senin yorumlarından anladığım kadarıyla sende hoşlanmıyorsun bu durumdan,o yüzden hiç okuma derim,sayfalar bu yorumlarla dolu çünkü.. Ha birde biz ihtiyacınız olmasa bile çalışın,elinizde mesleğiniz olsun,kimseye minnet etmeyin diyoruz kızlara ve konu sahibine de,ama bazı arkadaşlar bizim kocalarımız evde yatıyor,biz onları besliyoruz diye algıladı bu sözlerimizi..Konu nasıl bu noktaya geldi onu bende çözemedim..Bir de bir şeyler anlatmaya çalıştığımız ama siyah dediğimizi,beyaz anlayan limoncu arkadaşımız var o konuya hiç değinmiyorum bile
Eşinizle alakası yok durumun. Siz babanızın evine istenmediğiniz halde zorla gidiyor musunuz, gidiyorsunuz. Olay bitmiştir benim için. Konuyu kişiselleştirmek niyetinde de değilim ama insan kendi altındaki eşeği de görsün biraz. Bu kadar insan size laf anlatamamış ben gecenin şu saatinde hiç anlatamam. İyi geceler diliyorum.olaylar farklı babamı ödicek degilim övücekte degilim konuları oku esimin ne kdar ihtimas gösterip babamın dedikleri var o zaman bana hak verirsin
Sakın okuyayım deme yapma kendine bu kötülüğü. Kaaaaç. :)))))Az çok tahminediyorum zaten. Neyse okuyup boşu boşuna sinirlerimi hoplatmayayım gece gece... Limoncu çok kendine has bir hatun zaten, ona diyecek bişey yok.
o yazdıgın sayfayı bulsam gözüne sokucam daOndan kafasına göre Mana çıkartan sensin. 80 küsür sayfadır aynı şeyi yapıyorsun. Yani annem çalıştı ve çok dinç. Annemle yaşıt çalışmayan ev hanımı tanıdıklarımız annem gibi iş göremiyor du onu anlamı. Hatta sonunda işleyen demir pastutmaz dedim. Buda yetmemiş size. Siz hariç herkes de böyle anladı.
Limoncu gibi anlayan biri daha varsa söylesin rica edicem.
ne icin insanlar kendini yicek ki ortaya yorum yapmayın daha acık olunSosyal medya ne değişik bir şey değil mi insan burda ele veriyor talkını gerçekte kendi yutuyor salkımı. Herkesin hayatı muhteşem kocası 1 tane onu yaptırmaz, bunu yaptırmaz kendi hayatını ideal olarak sunar, sorun yok. Aynaya baktığınızda, gece kafayı yastığınıza koyduğunuzda için için kendinizi yemiyorsanız sorun yok.
Herkese alıştığı hayat, kendi hayat tarzı doğru gelir. O yüzden fikirlerimizi, bizim hayatımızın en güzeli en doğrusu olduğunu ıspatlamak için yırtınır dururuz. Bu klavye başında da böyle gerçek hayatta da.Sosyal medya ne değişik bir şey değil mi insan burda ele veriyor talkını gerçekte kendi yutuyor salkımı. Herkesin hayatı muhteşem kocası 1 tane onu yaptırmaz, bunu yaptırmaz kendi hayatını ideal olarak sunar, sorun yok. Aynaya baktığınızda, gece kafayı yastığınıza koyduğunuzda için için kendinizi yemiyorsanız sorun yok.
İlk kez mi? Korkma cicim çok keyifli.Yarın uçağa binecem korkudan uyuyamıyorum ben
Işte burda işleyen demir pas tutmaz diye düşündüm ama yazmamışım. Ayrıca öyle gözüne sokarım falan diye mahalle ağzı ile de konuşma benimle. Sana göre normal olabilir. Bizim buralarda Terbiyesizlik kabul edilir.Çok sağol un arkadaşlar. Gerçekten öyle. Yani annemle akraba veya mahallede ki ko şu teyzelerim iz arasındaki fark. Hani kadınlar ayrı erkekler ayrı muhabbet kurar ya. Işte annem o kadın muhabnetinin içindeyken öyle değilmi xxxx abla diye annemin bir onayı alınır yani. Derdi olan çıkar gelir bir fikir alır. 67 yaşında annem . Onun yaşında kadınlara bakıyorum yıllarca hiç el işinde çalışmamış lar. Ama şimdi bir kenarda oturup gelin şu bu yemek yapsın diye beklerler. Eşim arar annemi anne mantı çekti canım diye hop akşama mantı yapar annem . Ayyy bak bugün gidemedim burnumda tüttü :)
Herkese alıştığı hayat, kendi hayat tarzı doğru gelir. O yüzden fikirlerimizi, bizim hayatımızın en güzeli en doğrusu olduğunu ıspatlamak için yırtınır dururuz. Bu klavye başında da böyle gerçek hayatta da.
Çalışma hayatını da gördüm, ev kadınlığını da. 2 senedir çalışmıyorum, çalışamıyorum. Bu benim benimseyebileceğim bir hayat tarzı değil malesef. Mesele parakazanak değil. Günde 1-2 saat çalışarak 8 saat çalışanların kazandığı parayı kazanıyorum. Ama ev kadınlığı insanı köreltiyor. İkisini de deneyimlemiş biri olarak bunu çok net bir biçimde söyleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?