Ne gerek varmış

Çok merak ettim yaw... Ama kalp sağlığımı düşnmem lazım.

Aklımdan geçti ama kendi konularıyla vurmayayım dedim. Sen yazmışsın benim yerime.
ödemem baba demek ulu agac demek sekerim beni allahtan baska kimse vuramaz
sen o konuların basını oku öyle gel burdakılar bogcaya takmıs benim babamda mevkıye takmıs esimi istemiyo diye bi sürü pürüz cıkarıp huzursuz etmek istiyo caktın

Çok merak ettim yaw... Ama kalp sağlığımı düşnmem lazım.

Aklımdan geçti ama kendi konularıyla vurmayayım dedim. Sen yazmışsın benim yerime.

yok bu vurmak değil ki sayfalardır yazıyor da yazıyor sormak istedim. ama baba değil mi ödemek zorunda dıyecek çözdüm 80 sayfada

Çok merak ettim yaw... Ama kalp sağlığımı düşnmem lazım
Senin yorumlarını biliyorum,beğeniyorum da..Kafa yapımız hemen hemen aynı bazı konularda..Herşeyi aileden bekleyen,doğurmuş ya bakacak mecbur,herşeyimi yapacak diyen insanlardan nefret ediyorum..Senin yorumlarından anladığım kadarıyla sende hoşlanmıyorsun bu durumdan,o yüzden hiç okuma derim,sayfalar bu yorumlarla dolu çünkü.. Ha birde biz ihtiyacınız olmasa bile çalışın,elinizde mesleğiniz olsun,kimseye minnet etmeyin diyoruz kızlara ve konu sahibine de,ama bazı arkadaşlar bizim kocalarımız evde yatıyor,biz onları besliyoruz diye algıladı bu sözlerimizi..Konu nasıl bu noktaya geldi onu bende çözemedim..Bir de bir şeyler anlatmaya çalıştığımız ama siyah dediğimizi,beyaz anlayan limoncu arkadaşımız var o konuya hiç değinmiyorum bile

Bende ev hanımıyım durumum iyi çok şükür ama yeri geliyor ailemin vermiş olupta, biriktirdiğim paraları market alış verişime harcıyorum. Bence çalışan olsun çalışmayan olsun bayan elindeki parayı ailesi için harcıyorsa ne mutlu ona.Tabikide kendi içinde harcayacak ama ayarını bilecek varlığın darlığıda var.Nice çalışan kadınlar gördüm maaş kadar borcu olan,nice ev hanımları gördüm evde parti yapıp bir aylık maaşı çöpe atan

Adam size para harcamak istemiyor, evinde kalmanızı bile istemiyor siz hala kendinizi zorla sokuşturma, adama zorla bişeyler yaptırma derdindesiniz. Güzel bir şey mi bu övünerek söylüyorsunuz?

Adam size para harcamak istemiyor, evinde kalmanızı bile istemiyor siz hala kendinizi zorla sokuşturma, adama zorla bişeyler yaptırma derdindesiniz. Güzel bir şey mi bu övünerek söylüyorsunuz?
olaylar farklı babamı ödicek degilim övücekte degilim konuları oku esimin ne kdar ihtimas gösterip babamın dedikleri var o zaman bana hak verirsin

Az çok tahminediyorum zaten. Neyse okuyup boşu boşuna sinirlerimi hoplatmayayım gece gece... Limoncu çok kendine has bir hatun zaten, ona diyecek bişey yok.

ii bakk demedim deme annem evde mantı yapar diger kadın calısmadıgı icin gelinindne ondan bundna yemek bekler dedin lütfen yazdıgımız seyi inkar etmeyelim
Ondan kafasına göre Mana çıkartan sensin. 80 küsür sayfadır aynı şeyi yapıyorsun. Yani annem çalıştı ve çok dinç. Annemle yaşıt çalışmayan ev hanımı tanıdıklarımız annem gibi iş göremiyor du onu anlamı. Hatta sonunda işleyen demir pastutmaz dedim. Buda yetmemiş size. Siz hariç herkes de böyle anladı.

Limoncu gibi anlayan biri daha varsa söylesin rica edicem.

çalışmaya yüklenen anlam değişik, bence sadece ihtiyaçtan çalışılmaz mesela, okudum tabi ki egitimini aldığım işi yapmak istiyorum üretmek istiyorum insanlarla iç içe olmak istiyorum hayatın içinde olmak istiyorum özetle, memurum ben ve çoğu zaman bunun beni körelttiğini düşünüyorum hele şimdiücretsiz izindeyim aboo patlıyorum bazen sıkıntıdan ama bebeğimi kimseye bırakamıcam için mecbur kaldım

çalışırken her gün 1 saat falan işyeri muhabbeti yapardık şu oldu bu oldu şimdi sadece o anlatıyor günün nasıl geçti diyince, bu bile koyuyo bazen, sanki ben ise yapmıyorum evde,huy işte kimisi çalışmayınca kendini eksik hiseediyo

olaylar farklı babamı ödicek degilim övücekte degilim konuları oku esimin ne kdar ihtimas gösterip babamın dedikleri var o zaman bana hak verirsin
Eşinizle alakası yok durumun. Siz babanızın evine istenmediğiniz halde zorla gidiyor musunuz, gidiyorsunuz. Olay bitmiştir benim için. Konuyu kişiselleştirmek niyetinde de değilim ama insan kendi altındaki eşeği de görsün biraz. Bu kadar insan size laf anlatamamış ben gecenin şu saatinde hiç anlatamam. İyi geceler diliyorum.

o yazdıgın sayfayı bulsam gözüne sokucam da
sen yazdıklarını etiketle benide görsünler annem bize manti yapar calısmıs kazanmıs kimseye mutfak degil deyip
calısmayan kadın evde gelınındne ondna bundan yemek bekler dedın aynen

Sosyal medya ne değişik bir şey değil mi insan burda ele veriyor talkını gerçekte kendi yutuyor salkımı. Herkesin hayatı muhteşem kocası 1 tane onu yaptırmaz, bunu yaptırmaz kendi hayatını ideal olarak sunar, sorun yok. Aynaya baktığınızda, gece kafayı yastığınıza koyduğunuzda için için kendinizi yemiyorsanız sorun yok.

ne icin insanlar kendini yicek ki ortaya yorum yapmayın daha acık olun

Herkese alıştığı hayat, kendi hayat tarzı doğru gelir. O yüzden fikirlerimizi, bizim hayatımızın en güzeli en doğrusu olduğunu ıspatlamak için yırtınır dururuz. Bu klavye başında da böyle gerçek hayatta da.
Çalışma hayatını da gördüm, ev kadınlığını da. 2 senedir çalışmıyorum, çalışamıyorum. Bu benim benimseyebileceğim bir hayat tarzı değil malesef. Mesele para kazanmak değil. Günde 1-2 saat çalışarak 8 saat çalışanların kazandığı parayı kazanıyorum. Ama ev kadınlığı insanı köreltiyor. İkisini de deneyimlemiş biri olarak bunu çok net bir biçimde söyleyebilirim.

Işte burda işleyen demir pas tutmaz diye düşündüm ama yazmamışım. Ayrıca öyle gözüne sokarım falan diye mahalle ağzı ile de konuşma benimle. Sana göre normal olabilir. Bizim buralarda Terbiyesizlik kabul edilir.

kesinlikle
kendimi sadece anne gibi hissetmeye başladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…