Açıkçası ben son bir mesaj yazıp çıkıcağım şimdi. Umarım ben kimseyi kırmamışımdır, kimseye ben kırılmadım.
Zaten söz atmanın tramvasını atlatmaya çalışırken pek anlamadım. Çok da düzgün anlatmaya çalışmadım demek istediklerimi. Sadece kendimi oyalamakla geçirdim,. İnşallah ilerde daha güzel konularda daha iyi sohbetlerimiz olur.
Ama şunu yürekten söylüyorum. Ağlama krizleri arasında bu sitenin nişan atmak konularına girip bir nebze teselli bulabildim. Anladım ki ben tek değilmişim. Günler zor geçiyor. Maksat kendimi dinlememekti,ağlamamaktı sürçü lisan ettikse affola.
Midnight Sun (konuyu açan üye)
Olur da konuya girersen buraya kadar yazılanları okursan umarım gönül koymazsın. Konuya biraz gereksiz yere yazmış da oldum. Maddiyat kısmında yapılmayan şeyler içe koyuyor. Ancak diğer konular nasıldır bilemem. Sevginiz,saygınız, aranızdaki iletişim herşeyi iyi düşün taşın. Gidersen de kalırsan da sonuçlarına sen katlanıcaksın.
İnsanlar, ailen bile olsa iki gün üzülecek sonra hayatlarına devam ediyorlar. Hemen daha iyisini bulursun diyip geçiliyor.
İnsanlardan korkarız ya atarken, tam tersi aile çevre oralı olmuyor. Eğer mutsuz olacaksan vazgeç, mutlu olacaksan kal. Ben maddiyat yüzünden ayrılmadım. Ancak maddiyatsız da olmadığını bu deneyimim sayesinde öğrendim.
Hakkında hayırlısı olsun.