- Konu Sahibi Midnight Sun
Mesela limoncu kesinlikle cokmez.
Ama cokertecegi garanti :)
Ama cokertecegi garanti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bir önyargı ile cevap vermeseniz birde ilk cevaplarınızdaki kışkırtıcılığınız olmasa aslında ortak payda buluşucaz. Ama yanlıştı en başta konuşmanız. Ailem ile ilgili yazdıklarınız. Üstelik size kaç kere söyledim kafa yapımız farklı evlilik işe ilgili diye. Bunun dışında ben gelini niye köle göreyim. Ben kendi kv me köle olmazken. Siz tamamen yanlış anladınız olabilir belki cümle devriktir ama düzeltiyorum açıklıyorum hala orada takılı kalıyorsun. Benim Çanakkale Biga Silivri Tekirdağ o tarflarda çok arkadaşım var. Yani okadar benziyorsunuz ki. Size hiç niye altın para pul istediniz diye kızamam o yüzden. Yani ben bir Trakya tarafında gördüm herkesin takı törenini pür dikkat bekleyip izlediğini. Normalde biz takı törenini düğünün ölü zamanı sayarız.yaa o yapı meselesi bünye meselesi
kımı calısmaz ama cöker kımı calısır ama dinc kalır
gelininden yemek bekler bi cünlü biraz asalayıcı oldugu icin öylde dedim yoksa tabıkı gelın köle degil gidip hizmet etsin
Ya bende mi bi acayiplik var ben anlamadım. Kayinvalidem bana çöp alsa ben karsiligini veremezsem kendimi yiyip bitiriyorum ne nisanda ne dugunde hiçbişey istemedim karşılıklı alışveriş e ceviriyolar olayı. Kadın alsa bu sefer vay ne çirkin şey aldı olurKayda değer hiçbir şey yok,sayfalar aynı..Konu sahibine boşver 2 iç çamaşırı 1 gecelik için sorun çıkartma kendin al diyoruz ama konu sahibi banlı..Bazı arkadaşlarda bohça yapamayan kayınvalide mi olur diyor,çeyiz onlar için hayatın anlamıymış..Anlayacağın orta yol bulunamadı hala
En son böyle üst komşusu sevisen arkadasta görmüştüm konunun heryere gittiğini bayılıyorum bu siteye yaSon 3 sayfadan anladığım hatunlar yine ikiye bölünmüş. Bir kısı. Kadın çalışmalı diyor diper kısım bunu çürütmeye çalışıyor. Ha sözden, bohçadan nasıl buraya geldi konu ben de bilmiyorum o kısmı.
Sayfalarca bu yorumu bekledim, neyse ki çok ileri sayfalara kalmamışsınız.
Konunun nişanın, bohçanın, elbisenin, geceliğin, alışverişin gerekliliği ile ne alakası var?
Herkesin yaşadığı çevre farklı. Bence gelinliğin beyaz olması da saçma, o halde evet gelinlik almasınlar beyazsa, haklılar mı demeliyim?
Adam ailesinin yanına uğradığı gibi zıt yönde değişmiş fikirleri. Aile de bohçaya saçma diye itiraz ediyor ama bizde adet, düğünden önce size baklava yollayacağız deseler kabul eder.
Karşılıklı jest olarak hediyeleşmenin eski zamanlardaki adı biraz da bohça vs. Saçmaysa saçma, bence de saçma. Ama kim saçma diye 3-5 küçük şey almaya çirkin bir şekilde burun kıvırır onu da merak etmiyor değilim.
Bir kız gelmiş, size aile olarak hediye yollayacağız diyor. Öbür taraf bizce çok saçma diyor. Bence bu daha saçma. Kimse onların alışverişe çıkmasını beklemiyordur da muhtemelen, alt tarafı 3-5 şey alınacak.
Takı lafı eden de erkek ve ailesi zaten. Düğünde takmazlar o zaman falan deniyor. Takı hesabı yapıldığı buradan belli, yoksa ne fark eder nerede takıldığı?
Sonuç olarak konu sahibi haklısınız. Erkek arkadaşınız da yanardöner bir karaktere sahipmiş. Üslubunuzu ve 50 000 lirayı karıştırmasaymışsınız haklı bulunacakmışsınız.
Not: Adetler çok saçma diyerek hiçbir adeti yerine getirmeyenleri takdir ediyor, ama ailelerden hiçbir yardım almamayı adetler saçma diyerek savunup sabah akşam el öpmeye gidenlere saygılarımı sunuyorum.
Ya allah aşkına okuduğunu anladınmı.? Sabahtan beri zaten konunun bukadar uzaması senin ısrarla anlamayıp konuyu farklı yerlere çekmen. Bundan sonra sana aynısını yapıcam bana yazmaya devam edersen
İmkanı yoksa eğer. Üzgünüm herkes bu ülkede 5000 tl lik gelinlik, 10000 tl lik teltaş alabilcek durumu yok. Benim eşim alabilir ama benim bir tek taşım yok. Ve istemiyorum be beni değersiz yapmıyor. Eğer olsaydı değerlide yapmazdı. Hayat müşterektir arkadaşım. Özgürlük diye elini havaya kaldırıyorsan kıçını hep kocanda ısıtmıcaksın... ben katılmıyorum... benim ilişkim gerçekten bu şekilde güzel. Bir önce ki yorum da bunuda yazmıştım. Elbette ki alabilir ama maddiat asla sevgiylr kıyaslanamaz. Parası yok diye ayrılan kadınlara ne demeli ozmanbende bu fikirdeyim ama limoncu28 arkadasimizda oyle degilmis, demek ki herkes boynunu bukup susmuyor
erkek bir kadini sevdigini 1001 sekilde gosterip hissettirebilir, buna pahali hediyeler, kredi kartlari, altin vs dahil
ben limoncu28 arkadasin adina cok sevindim, ve kizmayin ama bircogununda kiskanclik yuzunden onu elestirdigini dusunuyorum.. gelinligimi kendim alicam, herseyi ben yapicam peki ya basimdaki kocam dedigim adam ne olacak? ister calisip kazansin ister ana baba parasi yesin farketmez herkes ustune dusen gorevi yapmali, evlenecegi kadina bir gelinlik alamayacak olan adamda evlenmesin bir zahmet
Bende kk ye karşı bir durum oluştu. Kimseyi tanımıyorum aslında ama herkesle bir bağım var gibi. Yani nasıl bir arkadaş ortamınız vardır gerekirse bir konuda tartışırsınız ama sonra yüz yüze bakmak adına tatlıya bağlarsınız aynen öyle oldum ya. Buda çok saçma tabi ama öyle hissediyorum. Normalde çok ketum biriyim birçok derdimi en yakınım bile bilmez. Ama burada anlatıyorum. O yüzden bazen kızsamda bazı kişilere bir en sonunda tatlıya bağlama isteği duyuyorum.Bayanın okuduğunu anlamaz, yazdığı hiç anlaşılmaz, yazdıklarını okumak işkence, boşuna uğraşma ben konuyu bıraktım sende bırak canım bence. Boşuna yoruyorsun kendini.
Bende kk ye karşı bir durum oluştu. Kimseyi tanımıyorum aslında ama herkesle bir bağım var gibi. Yani nasıl bir arkadaş ortamınız vardır gerekirse bir konuda tartışırsınız ama sonra yüz yüze bakmak adına tatlıya bağlarsınız aynen öyle oldum ya. Buda çok saçma tabi ama öyle hissediyorum. Normalde çok ketum biriyim birçok derdimi en yakınım bile bilmez. Ama burada anlatıyorum. O yüzden bazen kızsamda bazı kişilere bir en sonunda tatlıya bağlama isteği duyuyorum.
Ben son hakkımı denedim henüz bişey yazmadığı için önyargılı davranmak istemiyorum. Eski konularını hatırlıyorum ama kim bilir belki busefer farklı tutum sergiler.Ama işte o karşında ki kişiyede bağlı seni anlayabilmeli, her dediğini farklı anlayan değerlendiren birisi ile ne kadar tatlıya bağlarsın. Bayanın konularını oku birşey yazıyor kimse anlamıyor insanları tersliyor nasıl anlamıyorsun diye düzgün yaz anlayalım. Yan onun karakteri böyle olabilir ama burada ki insanlarda kimsenin stres topu değil.
günaydınya aslında konu sudyen kulot alsın olayıda degil..ben hic adetlerle alakası olmayan nişan nedir ne yapılır bilmeyen erkek arkadasıma adet var takı seti alınır canım dedigimde ne gerekiyorsa yaparız diyebiliyorsa demekki cokda absurt gelmiyor insanlara bu ..ne gerek var diye cevap almak var birde benim durumum anca bu kadarına yeter suan icin demek var..simdi burda adetleri sacma bulan arkadaslar buna gore yorum yapıyor ama konunun icinde gecen en onemli seyde erkegin okey verip ailesiyle konusup cark etmesi ve ailenin nişana ne gerek var bohcaya ne gerek var diye kesttirip atması baska bir olayda olsa vay ne cimriler denirdi:))