Ne gerek varmış

bak calısana saygı duyarım helal olsun ama burdakıler olayı carpıtıyor
calısan kadın modunden amerıkan tıpı adet gelenek bılmeyen kısılere donusmeye calısıyolar belkı kaynannaın ılk oglu mesela heves ettı gelınıye bohca yapmıs böylesı gelınlerlede anlasılma zkaynana sana tanga alıcak halı yok 2 camasır zaten kulu yanı ayıp olucak bısey yok sonucta ılk gece herkez ne yaptıını bılıyo dımı ama

Rızasız aş hem karın ağrıtır hem baş derler, kendiliğinden yapmadık sonra yapmaması daha makbul bana göre

yok hayır yanlış anlamışsın ben çalışan kadınların her şeyi yapabildiğini iddia etmedim. mesela çalışan bir kadın gece gündüz süresini değiştiremez.
ben çalışan kadınların kimseye ihtiyaç duymalarına gerek olmadığını söyledim. ikisi farklı şeyler.
hayır kendini kullandıran insan sömürülür, örneğin ben de çalışan bir kadınım ya da olacağım fark etmez ama kaynanamın evini temizlemem, kocam g.tünü yayıp otururken evin bütün işini ben yapmam.
bu zihniyet meselesidir daha çok çalışıp çalışmama meselesi değil.
ayrıca çalışan kadının kendini sömürtmesi benim meselem değil, bana dert yansa yapma der geçerim, ben kendime bakarım.
yani her çalışmayan kadın sömürülmez efendim. babam efendigilin bir lafı vardır kötüden emsal olmaz diye.
emsal olan benim, çalışıp da sömürülen kadınlar değil.

Israrla merak ettiģim tek bir şey var,bi aksilik olsa eşinizle yollarınız ayrılsa ya da allah korusun eşiniz çalışamasa ya da işsiz kalda başına bi iş gelse yaşamınızı nasıl sürdürmeyi planlıyorsunuz?Yermek ezmel için söylemiyorum düşüncenizi anlamaya çalışıyorum cevap verirseniz çok mutlu olurum.

tamamda herkez senle ben gibi degilki calıspta kendini ezdiren insan cok heleki kadınlarımız cok pasif yetismisler o kadar para kazanıyolar ama kaynana önünde dil percem sus yada esi yanında sus oluyolar calısan kadınlar daha fazla kendini ezdiriyo ama
ufff nerelere geldi valla konu

tabıkı veririm zaten isten cıkarsalar 15 bin gibi bi suan icin diyorum cıkıs parası alır o bitene kadar esim zaten kendine is bulur fabrıkadaskı isi baska esim meslek sahini zaten döseme ustası yani mesela kısın 1 hafta izin alıyo eger biyere gitmiyosak 3 gun sonra ben calısmadan durmama deyıp arkadaslrı orda calısıyo ve gunluk bı takım yanı koltuk takımı cıkarıyo varaklı falan oymalı getiriyo 100 lirayı elime veriyo

Böyle bir annenin kızı olarak çok gurur duyuyor olmalısınız...Bir sürü erkeğin yapamayacağı şeyleri yapmış.
Mükemmel bir anneniz varmış, hayran kaldım. Ellerinden öpüyorum onun.
Çok sağol un arkadaşlar. Gerçekten öyle. Yani annemle akraba veya mahallede ki ko şu teyzelerim iz arasındaki fark. Hani kadınlar ayrı erkekler ayrı muhabbet kurar ya. Işte annem o kadın muhabnetinin içindeyken öyle değilmi xxxx abla diye annemin bir onayı alınır yani. Derdi olan çıkar gelir bir fikir alır. 67 yaşında annem . Onun yaşında kadınlara bakıyorum yıllarca hiç el işinde çalışmamış lar. Ama şimdi bir kenarda oturup gelin şu bu yemek yapsın diye beklerler. Eşim arar annemi anne mantı çekti canım diye hop akşama mantı yapar annem . Ayyy bak bugün gidemedim burnumda tüttü :)

Yani çalışıp kendini ezdirne ihtimaline karşı çalışmayalım mı?çalışmayanın kendini ezdirmesi mümkün değil mi? gerçekten böylemi düşünüyorsun..

Zaten olması gereken bu.

Genel durumla ilgili bir çıkarım yapsaydım, çalışmayan kadınlar çok çok eziliyor ve sömürülüyorlar derdim. Yalnız bu forumla ilgili bir çıkarım yapacak olursam, çuvaldızı çalışan kadınlara batırıyorum çünkü kendilerini gerçekten özgür zannediyorlar.

Yoksa kimse çalışmayan kadınların ekonomik özgürlük sebebiyle daha baskı altında olduğunu yadsıyamaz.

e iyi de bütün çalışmayan kadınlar da seninle bir değil be güzelim. senin maddi imkanın var ama olmayan ne yapsın? hani senin başına gelmez ya, bir kadın düşün babası iflas etti, kocası öldü kendisi de hiç çalışmamış bu kadın çaycılık, merdiven temizliği, tezgahtarlık gibi işler yapmak zorunda mı? evet zorunda.
işte bu yüzden eğitim ve meslek sahibi olmak önemlidir.
çalışıp da sömürülen kadın canına tak dediğinde boşanabilir, ama çalışmayıp da sömürülen kadının boşanma ihtimali çok daha düşüktür.

calısmakla yemek yapamyı nasıl birlestirdin ki gelin neden yemek yapsın kadın yapar yemeyını düsmedigi sürece

Sorulanı anlamıyorsun ki..

ben kendimi kullandırmıyorum bayramda gimem diyrum yazın 1 hafta izinimizde 4 gun giderim anca o kadar kaynana yanıda 72 saatten fazlası zarardır
Eee hani kv niz çok iyi idi. Biz dedik size okadar para verince kullanmak ister diye. Ben 10 günde kalsam yanında kullanmaya teşebbüs edemez bile mesela

Yani çalışıp kendini ezdirne ihtimaline karşı çalışmayalım mı?çalışmayanın kendini ezdirmesi mümkün değil mi? gerçekten böylemi düşünüyorsun..
her calısan kendini ezdirmeme gibi bi lüksü yok diyorum yani calısan kadınların esleri önemli secimleri öenmli
ya bide bu isler kısmet yani kadın calısır cabalar ama esi kıymet bilmez bi and aharcar bide calısmaz ama esi pervanedir etrafında

yani elbette. örneğin ben şaşkınlık içinde okuyorum bazı konuları. kocam işten eve geliyor, oturuyor, tv, pc açıyor ben bulaşık yıkıyorum, çocuğa bakıyorum, yemek yapıyorum.... uzar gider bu, kocam çok öküz.
e abla neden böyle yaptın en başından, daha doğrusu neden böyle bir adamla evlendin diyoruz sonra ama kocam bana çok aşık moduna geçip kocalarını savunuyorlar bir de.
keşke bütün kadınlar maddi imkanını eline alsa ve evlilik hayatının müşterek olduğunu idrak edebilse.

Allah uzun ömürler versin inşallah ya..Canım benim gözümün önünde canlandı şimdi annen,çok severim öyle insanları..Allah yokluğunu göstermesin inşallah..Hepimizin annelerine uzun,sağlıklı ömürler versin...

Tamam da limoncu çalışan kadının ayakları daha sağlam yere basar bunu inkar etme,kocası kadının parasıni mı alıyor,boşar ve kimseye muhtaç olmadan yaşar olay bu.

calısmakla yemek yapamyı nasıl birlestirdin ki gelin neden yemek yapsın kadın yapar yemeyını düsmedigi sürece
Ya allah aşkına okuduğunu anladınmı.? Sabahtan beri zaten konunun bukadar uzaması senin ısrarla anlamayıp konuyu farklı yerlere çekmen. Bundan sonra sana aynısını yapıcam bana yazmaya devam edersen

sömürülen kadınlarını görüyorzu calısıyo ama bosanamıyo toplum baskısı diyo ailesi sen şstedin biz verdik bosanma diye ama diger türlü olanın ailesi ille arkadasın oluyo ama meslegi olsada olmasada ailesinin yanınd apara gibi yasıyo birazda aileyle ilgli kızım meslek sahibi degil diye bosanıcak diye ben milleti düsünmem yani esimin kuznei bosandı eve kıza presnse gibi davrandılar tatilller götürdüler bosanma evlilik muhabbet kimseye yaptırmadılar etkilenmesin diye yani meslek sahibi olmayan kızlarınd acougunlu sansllı oluyo aileleri arkasınd aoldugu icin bosanma yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…