işte anlaşamadığımız nokta ne biliyor musunuz benim kızım dilerim ki benim gibi mesleği elinde bir kadın olur ve kocasının ailesi ona altın suyuna batırılmış bir bilezik taktığında bu onun için en fazla bir espri konusu, arkadaşlarıyla oturduğunda yapılacak bir dedikodu eğlencesi olur, hayat memat meselesi değil, çünkü benim kızımın umarım ki kayın pederinin takacağı 2 tel bileziğe müdanası olmaz.
zaten ben elin insanına benim kızıma nah şurdan şuraya kadar bilezik takın yoksa kızı vermem demem çünkü kızımı bir pazarlık, bir gösteriş unsuru olarak görmem. ben kızımı inşallah okutur ve bir meslek sahibi ederim, karşıma getirdiği insan da kızım da kendi güçleri dahilinde evlerini kurarlar ben de kendi gücüm dahilinde yardım ederim, zaten kızımı doğru yetiştirdiysem doğru düzgün bir ailesi olan ailesi değilse bile kendisi doğru düzgün olan bir adam bulur, onunla evlenir, karşı tarafın yaptığı da kendi gönlünden geçen olarak kalır.
işte tam olarak bunda anlaşamıyoruz. yani biz gayet dolu konuşuyoruz da sizin taraflarda idrak yolları iniş izni vermiyor.