• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gerek varmış

ben,m dogrularım bana göredir seninki sana baska yerede gitsen kendi dogrum kendi dogrumdur sen öyle olmaya devam et
iste o yüzden burdakı kızlara diyroum takıları isteyınkı onlar sizin hakkınız yarın öbür gün ailen istemez bi hayat kuruarsın ananın babanın yanında ezilcene
herkes sen ben degil ki, buradada cevremdede goruyorum, gelinin takilarini anasina babasina veren erkekler, 1-2 tane adam anca var onlar karimin hakki diyen, diger gelinlerin takilari hep kv kp hatta kayinconun borcunu odemeye gidiyor

mesajınızdan para harcatmayan her şeyi eşiyle ortaklaşa yapan gelinlerin arkasında ailesi yok mesajı çıkıyor farkındasınız değil mi?
ona siz mi karar veriyorsunuz? sizin değeriniz 24 ayar bilezikle ölçülebilir ama lütfen bizim değerimizi ağzınıza sakız etmeyin, o sizin haddiniz değil.
ayrıca alıntıladıktan sonra gelen cevabı pas geçeceksiniz bir zahmet alıntı yapmayın.
genel diye bisey var bilirmisin aynı olay 2 kisinin basına gelir ama biri kalır digeri gider herkez icin gecerli degil

Bizim demek istediğimizi sen anlamıyorsun bak..Burda ki kadınların (ben de dahil) demek istediği yani erkek bir şey yapmasın,düğünümüzü kendimiz yapalım falan değil..Kadın çalışsın,elinde kapı gibi mesleği olsun,kimseye minnet etmesin,kimse den bir şey beklemesin ki yarın öbür gün adam tepesine binip, ben sana bunu bunu yaptım,kes sesini otur aşağa diyemesin..

Sen şimdi diyorsun ya kocamın maaş kartı bende,ben çekiyorum parayı diye..Şöyle düşün Allah korusun ailen vefat etti..Annen de baban da yok arkanda..Ve senin eşin birden bire değişti,erkek netice de bilemezsin..Ya seni aldattı ya da sana işkence yapmaya başladı..O zaman sen ne yapacaksın bunu hiç düşündün mü? Nereye kime gideceksin? Kimden yardım isteyeceksin?
eee ailemden kalıcak seyler var heralde evimde olcak arabamda bankada yüklü miktar paramda asıl esim benim yanımda ayrılmaz o kadar malı kıme bırakcak

herkes sen ben degil ki, buradada cevremdede goruyorum, gelinin takilarini anasina babasina veren erkekler, 1-2 tane adam anca var onlar karimin hakki diyen, diger gelinlerin takilari hep kv kp hatta kayinconun borcunu odemeye gidiyor
aynen iste ama anlamıyolar okumusta görüyoruz damat calısmayıp yardım ediyo kızı yine dövüyoda hakarette ediyo bagzı seyler kısmet yani meslegi olupta dayak yiyen kadında yar cekıp gidende bunlar bi kelimeyi herkeze söyledin diyolar

eee ailemden kalıcak seyler var heralde evimde olcak arabamda bankada yüklü miktar paramda asıl esim benim yanımda ayrılmaz o kadar malı kıme bırakcak
Peki ailenin maddi durumu iyi olmasa ne yapacaktın? Eşinin ailesinden alacağın takılar seni kurtarmayacağına göre? Mesela şuan da ailenin maddi durumu bozulabilir,bir anda herşeylerini kaybedebilirler bunun garantisini kim verebilir? Bizim burda vermeye çalıştığımız mesaj,konu sahibi ve diğer okuyan gençler için ailenizin ve eşinizin malına mülküne güvenmeyin,kendiniz çalışın,elinizde mesleğiniz olsun ve kimseye muhtaç olmayın bu yani...Yoksa erkek hiç birşey yapmasın siz her şeyi yapın demiyoruz biz...

[/QUOTE]
Arkadaşlar siz başları okumamışsınız heyy heeey. Paradan, nişandan önemli büyük bir sorun var. Adam konu sahibinin laflarını ana babasına, ana babasının laflarını da konu sahibine taşıyormuş.
Böyle büyük bir sorun varken bohçayı dert edinmek çok ilginç değil mi?
Evet. Sevgilisi başbaşa ne alacağının planını yaparken. Ailesi'nin yanına gidip gelince 180 derece dönüyor. En büyük sorun bu

Peki ailenin maddi durumu iyi olmasa ne yapacaktın? Eşinin ailesinden alacağın takılar seni kurtarmayacağına göre? Mesela şuan da ailenin maddi durumu bozulabilir,bir anda herşeylerini kaybedebilirler bunun garantisini kim verebilir? Bizim burda vermeye çalıştığımız mesaj,konu sahibi ve diğer okuyan gençler için ailenizin ve eşinizin malına mülküne güvenmeyin,kendiniz çalışın,elinizde mesleğiniz olsun ve kimseye muhtaç olmayın bu yani...Yoksa erkek hiç birşey yapmasın siz her şeyi yapın demiyoruz biz...
valla cnm babam cok garanticidir adamın 10 sene önce aldıgı ikramıyo hala duruyo bankada katlana katlanaa buyuyo
ayrıca allah korusun ama kimsesiz olmak zaten baslı basına bi olay cok nadirdir yani kimsesiz kız alıpta basına kakmayan ya evlenmicen yada bulucan saf birini evlenicen yoksa arkasın olmayan kisiye kaynanalarda olsa bende olsam laf söylerdim yani

ne diysun sen be kendindemisin sen bana yazmıs kız alıntıda yaparım cvpta yazarım
genel diye bisey var bilirmisin aynı olay 2 kisinin basına gelir ama biri kalır digeri gider herkez icin gecerli degil
ne diyon bacım sen, cereyanda mı kaldın? onu mu diyorum? ben şu erkek kardeşin olsa gelin seni eve sokmaz dediğin üyeyim,soruyu sordun cevabı beklemeden diğer hatta geçtin.
ayrıca o dediğine sanırım bu kırık dökük Türkçeni anlamayı becerebildiysem istisna denir genel değil, genel diye biz hemen herkesin başına gelen olaylardan/durumlardan bahsediyoruz ama biz bahsediyoruz, biz zavallı faniler, siz üstün nitelikli limoncular başka bir şey diyorsanız bilemeyiz tabii, bu fani aklımızla kavramamız zaten

valla cnm babam cok garanticidir adamın 10 sene önce aldıgı ikramıyo hala duruyo bankada katlana katlanaa buyuyo
ayrıca allah korusun ama kimsesiz olmak zaten baslı basına bi olay cok nadirdir yani kimsesiz kız alıpta basına kakmayan ya evlenmicen yada bulucan saf birini evlenicen yoksa arkasın olmayan kisiye kaynanalarda olsa bende olsam laf söylerdim yani

Büyük konuşma,büyük konuşm,büyük konuşma..

Büyük konuşma,büyük konuşm,büyük konuşma..
büyük konusmak degil benimki sadece ailem özelllikle babam cok tutucudur para konusunda harcamaz yani durumu var ama ee heralde bizede kalıcak yani
zaten üsttede yazdım kimsesizsem zaten allah bana vurmust yani kim alsın beni
ne derler bilirsin
köpek alırken bile soyuna bakıcaksın derler
cevremde var bi tane kızı evlatlık vermisler esimin uzaktan akrabasının ogluyke evli kızı köle gibi kullanıyolar kız kendine 10 liraya pazardan giyiniyo cocuk 200 liraya ayakkanı alıyo kız calısıyo adam 3 ayda bi calısıyo babası emekli maas kartını ona vermşs mesela
yani allah kourusun kimsesiz olmak istemem

büyn konusmak degil benimki sadece ailem özelllikle babam cok tutucudur para konusunda harcamaz yani durumu var ama ee heralde bizede kalıcak yani
zaten üsttede yazdım kimsesizsem zaten allah bana vurmust yani kim alsın beni
ne derler bilirsin
köpek alırken bile soyuna bakıcaksın derler
cevremde var bi tane kızı evlatlık vermisler esimin uzaktan akrabasının ogluyke evli kızı köle gibi kullanıyolar kız kendine 10 liraya pazardan giyiniyo cocuk 200 liraya ayakkanı alıyo kız calısıyo adam 3 ayda bi calısıyo babası emekli maas kartını ona vermşs mesela
yani allah kourusun kimsesiz olmak istemem

Ben seni anlayamıyorum gerçekten,neyse umarım zor duruma düşmezsin.Söylediğin atasözü de çok çirkin ayrıca.

Saatler önce bıraktım konuyu geldim baktım şimdi halen aktif.
Limoncunun üzerine neden bu kadar gittiniz ben anlamadım. Arada beni de haşladınız.
Herkes herkesle aynı görüşte olmak zorunda mı?
Para pul önemsiz diyenlerin kendi kızları olunca onlar büyüyünceki halleri nasıl olacak acaba?
Damat tarafına 5 tl lik altın suyuna batırılmış bilezik mi aldırırlar, yoksa benim kızım herşeye layık mı derler.
Boş konuşmak kolay. Teoriyle pratik hiç uymuyor.

ne diyon bacım sen, cereyanda mı kaldın? onu mu diyorum? ben şu erkek kardeşin olsa gelin seni eve sokmaz dediğin üyeyim,soruyu sordun cevabı beklemeden diğer hatta geçtin.
ayrıca o dediğine sanırım bu kırık dökük Türkçeni anlamayı becerebildiysem istisna denir genel değil, genel diye biz hemen herkesin başına gelen olaylardan/durumlardan bahsediyoruz ama biz bahsediyoruz, biz zavallı faniler, siz üstün nitelikli limoncular başka bir şey diyorsanız bilemeyiz tabii, bu fani aklımızla kavramamız zaten
Ben bugün beğene beğene bir hal oldum yazdıklarınız :)
Severek izliyoruz efenim :))

Limoncunun üzerine neden bu kadar gittiniz ben anlamadım. Arada beni de haşladınız.
Para pul önemsiz diyenlerin kendi kızları olunca onlar büyüyünceki halleri nasıl olacak acaba?
Damat tarafına 5 tl lik altın suyuna batırılmış bilezik mi aldırırlar, yoksa benim kızım herşeye layık mı derler.
dogruyo söylemek ve geleneklerine sahıp cıkmak suc sankı ben böyleyım ve adetlerımı isterim uygulatırım diyorum hemen bel altı meraklıları don sutyen yok kırbac sacma sapan muhabebtler yapıyoalr bekar bı kız okusa dıcekı kaynana kırbac alıyo heralde

Tabii ki yaptırın.
Mütevazi olursanız ezilirsiniz. Erkek ailesine fazla mütevazi olmaya gelmez. Öyle sanırlar.
Normalde tutumlu olsanız da herşeyin en iyisini alır yer giyer olun onlara karşı.

yazdiklarinizin altina imzami atarim
ayakta alkisliyorum size
gercekten teoriyle Pratik hic uymuyor ozelliklede kendi basina gelince, baskasina demek cok kolay, kimse olaya objektif bakmiyor herkes nereden bakmak isterse oradan bakiyor
bir yorum yaziyorsun en olmayacak kosesinden tutup evirip cevirip bambaska bir yere bambaska birsey demis gibi carpitiliyor
deve kusuna uc demisler ben deveyim demis, kos demisler ben kusum demis-herkes isine geldigi gibi

Açıkçası bir kıskançlık seziyorum. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
Limoncu akıllı bir seçim yapmış, hayat standartları iyi
dogruyo söylemek ve geleneklerine sahıp cıkmak suc sankı ben böyleyım ve adetlerımı isterim uygulatırım diyorum hemen bel altı meraklıları don sutyen yok kırbac sacma sapan muhabebtler yapıyoalr bekar bı kız okusa dıcekı kaynana kırbac alıyo heralde

Ya benim anladığım siz mantıklı bir insansınız. Hayatta güzel tercih yapmışsınız. Maddi durumunuz iyi. Düzgün aileye gelin gitmişsiniz. Eşiniz size istediğiniz, hakkettiğiniz değeri vermiş. Adet gelenek ne bilirsiniz.
Bu da etrafta kıskançlık yarattı üstünüze geldiler.

Bak ben sana diyorum ki ya bu imkanlara sahip olmasaydın ya da bir anda tüm bu malvarlığını kaybetsen, sen de bana diyorsun ki babamın ikramiyesi katlana katlana büyüyor..Ben şuan çalışmasam da benim babamın parası bana yeter de artar bile ama bugün yeter,yarının garantisini verebilir mi? Veremez..Çünkü kimin ne olacağı belli olmaz bu hayatta,1 gün de bile yerle bir olursun,ne olduğunu anlayamazsın yani..O yüzden ne oldum demeyeceksin,ne olacağım diyeceksin..Sen çalışmayabilirsin, kendi seçimin saygı duyarım..Ama yanlış mesajlar vermeyelim başkalarına çünkü gerçekten kocanın ailesinden gelecek parayla olmuyor bu işler..
Bir de küçük bir tavsiye arkasında kimse olmayan kişiye bende laf söylerdim deme..Allah korusun yarın öbür gün kimsesiz kalırsan,senide itip kakmasınlar sonra...

Açıkçası bir kıskançlık seziyorum. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
Limoncu akıllı bir seçim yapmış, hayat standartları iyi

Ya benim anladığım siz mantıklı bir insansınız. Hayatta güzel tercih yapmışsınız. Maddi durumunuz iyi. Düzgün aileye gelin gitmişsiniz. Eşiniz size istediğiniz, hakkettiğiniz değeri vermiş. Adet gelenek ne bilirsiniz.
Bu da etrafta kıskançlık yarattı üstünüze geldiler. Herkes aklını kullansaydı zengin yere gitseydi. Bu sizin suçunuz değil ki.
Bende de maddiyat iyi, karşımda da durumu iyi olsun diye bekliyorum. Bu benim en büyük hakkım.
İlerde çoluk çocuk da olacak. Kim ister fakirlik çeksin.

sadece cekememezlik olsa iyi, erkekde erkek tarafida ustune duseni yapmali deyince kiziyorlar

Back