Ne desem bilemedim

Butimar-

Söyle Bana Hindiba
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
1.605
2.367
133
29
Merhabalar hanımlar içimi dökmek biraz öneri almak istiyorum çünkü artık duvarlara boş boş bakmaktan daral geldi.
Bundan bir sene önce Twitter’dan biriyle tanıştım normalde huyum değil ama zaten anonim hesap takıldığımdan mentleşip özelden konuşmaya başladık daha sonra benden insta. istedi ben de hali tavrını beğendiğimden ekledim. Bi süre de ordan konuştuk ama incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ne o beni tanıyabildi ne de ben onu. Zaten tanıdığım ilk günden beri mesaja min 10 saat içinde dönüyor ve hep yoğun çalıştığından bahsediyor hatta bazen günler haftalar sonra bile yazmadığı oldu. Hal böyle olunca ben de konuşmayı sonlandırdım ama ark listesinden çıkarmadım.

Sonra ne oldu bilmiyorum bi kaç ay önce ondan ne kadar hoşlandığımı farkettim (belki de duygusal boşluktan) arkadaşımın da gazıyla bir mesaj atayım dedim bu sefer de o beni pek iplemedi. Öyle böyle derken bir daha konuşmaya başladık ama yine günlük havadan sudan muhabbetler (iş hayatı, sağlık sorunları vs ) (zaten farklı şehirlerdeyiz ne kaybederim diye cesaretlendim lafı ben uzattım çoğu zaman. Aynı şehirde ve ya aynı ortamda olsak hayatta bu medeni cesareti gösterebilecek bir insan değilim.)

Sonuç; konu bugün tatlı ısmarlamaya geldi. Sanırım beni görmeye gelecek. Bugüne kadar hayatımda hiç kimse olmadı işler ciddiye binince hep topuklamak istiyorum karşı cinsten bir hamle görünce kalbim çarpıyor sıkıntı basıyor bu da ayrı bir konu neyse .) benim içime bir korku düştü çünkü bu adam beni tanımaya yönelik hiç bir şey sormadı mesleğimden başka hiç bi şey bilmiyor keza ben de onun. Hani kara kaşıma gözüme vuruldu desem öyle bi güzelliğim de yok ortalama bir tipim karakterimi sevebilir mi ne konuştuk ki
Ne istiyor anlamıyorum daha doğrusu ben ne istiyorum onu da bilmiyorum ama beğeniyorum da bir yandan.

Veeee zurnanın zırt dediği yer üzerimde 150 BİN TL KREDİ BORCU VAR. Ailemle ev almak için çektik. Maaşımın yarısı krediye yarısı kredi kartıma gidiyor elde var sıfır. Hayatımda birini istesem de bu borç bitene kadar hiç kimseyle ciddi bir adım aramam zaten

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim inanın bir sonraki gün için bile ne yapacağım hakkında bir fikrim yok zaten covid oldum öksürükten beynime oksijen gitmiyor

Anladığım kadarıyla çok güçlü duygusal bir bağınız yok, o da sizinle görüşmekle öylesine şansını denemek istiyor gibi. Olursa olur olmazsa olmaz modunda olabilir. Siz de onun gibi rahat olun, arkadaşça davranın. Sınırlarınızı da koruyun hemen güvenmeyin. Öylesine bir tatlı yemekten ne çıkar sanki... Böyle düşünün

10 saatten fazla bir mesafeyi kat edecek keşke net olsa

Gelme amacinin ciddi ilişki oldugunu sanmiyorum belki ilişki yaşamak olabilir. Adam sizi cokta begenmemis bence ve birseyler de hissetmiyor.

Erkekler bir kadini begendigi, etkilendigi zaman inanin engel tanimiyorlar. Hadi en agirdan alan adam bile sizi begense 10 saatte bir cevap vermez, haftalarca yazmamazlik etmez.
Moraliniz bozulsun diye yazmadim sadece cok heveslenmişsiniz buluşma olacak diye ciddi ilişki hatta borc meselesini bile dusunmussunuz. Biraz frene basin derim.

10 saatten fazla bir mesafeyi kat edecek keşke net olsa

Edebilir, belki de büyük bir boşlukta, veya yoklukta. Yanlış anlamayın ben sizin iletişiminizi tabiki bilemem ama erkekler bazen çok düz düşünür, belki gezesi vardır, belki heyecan arıyordur, belki de öyle bir anda atlayıp gelmek istemiştir ama biz kadınlar erkeklerin yaptıklarının arkasında çeşit çeşit anlamlar aramaya başlarız. Hem siz de bu şekilde yaklaşırsanız, bu yaklaşım sizi hayal kırıklığına da uğratmaz. Sonuçta bisüre konuşmadığınız biraz iletişim kopukluğu yaşadığınız bir dönem olmuş. Şunu da unutmayın, bir erkek bir kadına vurulmuşsa konuşmadığı bir dönem olamaz, yani yakasından düşmez ki kadının hiç

Bir tanışacaksınız alt tarafı, hemen 3 gün sonra evlenmeyeceksiniz zaten. Rahat olun bence. Eğer aranızda bir ilişki başlar ve ciddiyete doğru giderse o zaman söylersiniz, birlikte çözüm bulursunuz ciddi bir durumda. Bu sebeple de sizi istemeyecek adam defolsun gitsin zaten, sevmiyor demektir. Ama bunları düşünmenize daha çok var. Belki beğenmeyip, bir daha aramayacaksınız biririnizi.

Bir şeylerin ters gittiğinin farkındayım. Hayır yani daha önce doğru düzgün bir ilişkim olmadı ki kıyas yapayım.

Diyorum ki ciddi olacaksa şimdiden olsun ne umarak geliyor madem ben ilk görüşmede yakınlaşamamki (neler düşünüyorum )

İşte bu yüzden açıkça sorsam mı benim hakkkmda ne düşündüğünü

Bir şeylerin ters gittiğinin farkındayım. Hayır yani daha önce doğru düzgün bir ilişkim olmadı ki kıyas yapayım.

Siz cesaretli davranip, israrla yazip sohbeti uzatinca kendisine istekli oldugunuzu gordu.
Adam geldiginde istemediginiz şeyler yapmayin derim. Bana ciddi ilişki icin geliyormuş gibi gelmedi pek.

Siz cesaretli davranip, israrla yazip sohbeti uzatinca kendisine istekli oldugunuzu gordu.
Adam geldiginde istemediginiz şeyler yapmayin derim. Bana ciddi ilişki icin geliyormuş gibi gelmedi pek.
Of ya
Gelmesin o zaman açık açık sorayım düşüncen nedir diye. Ruh hastası sanacak belki de beni

İşte bu yüzden açıkça sorsam mı benim hakkkmda ne düşündüğünü

TAbiki hayır . .
kezban durumuna düşmeyin. Siz de anı yaşayın. Tatlınızı yiyin tatlılar yemekler hakkında havadan sudan sohbet edip gülüp eğlenin. Sınırınızı koruyun tabi az önce de dediğim gibi.
bu size daha gizemli bir hava katar. Ortada fol yok yumurta yokken durup durup konuyu ciddi ilişkiye getiren insanlar itici gelir. Büyüyü bozarsın, karizmayı çizersin, daha ne diyim...

Yasınız kac bilmiyorum ama siz ciddi bir ilişki tercih ediyorsanız aradıgınız kişinin bu olmadıgı kesin. Adam acık ve net soylemiş borcunun oldugunu ciddi ilişki dusunmediğini. Üstelik anladıgım kadarıyla ev aile ortak alınmış.. Birde sosyal medyadan tanısıp bulusmak bana güvenli gelmiyor. Üstelik fazla bir sohbetinizde olmamıs bu sure zarfında. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum sahsen

Akışına bırakayım madem

Covid olmuşsunuz, zaten buluşamazsınız.
Bahaneye de gerek kalmamış.
Adamın ilgisi olsaydı, çoktan kendini daha fazla tanıttırdı çünkü uzun süre konuşma şansı olmuş.
Anonim takılıyor aslında hala.
Bana hiç güven vermedi.
Uzun çalışıyorum demesi bahane de olabilir.
Belki evli, belki uyuşturucu satıyor, vs.
Hiç doğru düzgün bir tanışma süreci olmamış ki.
Ne idüğü belirsiz biriyle buluşmayın.
Ilk sevgilim olacak diyorsunuz, genel olarak bu durumda risk almaya değmez.
Tecrübesizliğinizden faydalanabilir.
Ki bence her şeyin gayet farkındasınız.
Aklınız ve hissiniz sizi yanıltmıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…