10 saatten fazla bir mesafeyi kat edecekAnladığım kadarıyla çok güçlü duygusal bir bağınız yok, o da sizinle görüşmekle öylesine şansını denemek istiyor gibi. Olursa olur olmazsa olmaz modunda olabilir. Siz de onun gibi rahat olun, arkadaşça davranın. Sınırlarınızı da koruyun hemen güvenmeyin. Öylesine bir tatlı yemekten ne çıkar sanki... Böyle düşünün
10 saatten fazla bir mesafeyi kat edecekkeşke net olsa
Bir şeylerin ters gittiğinin farkındayım. Hayır yani daha önce doğru düzgün bir ilişkim olmadı ki kıyas yapayım.Gelme amacinin ciddi ilişki oldugunu sanmiyorum belki ilişki yaşamak olabilir. Adam sizi cokta begenmemis bence ve birseyler de hissetmiyor.
Erkekler bir kadini begendigi, etkilendigi zaman inanin engel tanimiyorlar. Hadi en agirdan alan adam bile sizi begense 10 saatte bir cevap vermez, haftalarca yazmamazlik etmez.
Moraliniz bozulsun diye yazmadim sadece cok heveslenmişsiniz buluşma olacak diye ciddi ilişki hatta borc meselesini bile dusunmussunuz. Biraz frene basin derim.
Diyorum ki ciddi olacaksa şimdiden olsun ne umarak geliyor madem ben ilk görüşmede yakınlaşamamki (neler düşünüyorumBir tanışacaksınız alt tarafı, hemen 3 gün sonra evlenmeyeceksiniz zaten. Rahat olun bence. Eğer aranızda bir ilişki başlar ve ciddiyete doğru giderse o zaman söylersiniz, birlikte çözüm bulursunuz ciddi bir durumda. Bu sebeple de sizi istemeyecek adam defolsun gitsin zaten, sevmiyor demektir. Ama bunları düşünmenize daha çok var. Belki beğenmeyip, bir daha aramayacaksınız biririnizi.
İşte bu yüzden açıkça sorsam mı benim hakkkmda ne düşündüğünüEdebilir, belki de büyük bir boşlukta, veya yoklukta. Yanlış anlamayın ben sizin iletişiminizi tabiki bilemem ama erkekler bazen çok düz düşünür, belki gezesi vardır, belki heyecan arıyordur, belki de öyle bir anda atlayıp gelmek istemiştir ama biz kadınlar erkeklerin yaptıklarının arkasında çeşit çeşit anlamlar aramaya başlarız. Hem siz de bu şekilde yaklaşırsanız, bu yaklaşım sizi hayal kırıklığına da uğratmaz. Sonuçta bisüre konuşmadığınız biraz iletişim kopukluğu yaşadığınız bir dönem olmuş. Şunu da unutmayın, bir erkek bir kadına vurulmuşsa konuşmadığı bir dönem olamaz, yani yakasından düşmez ki kadının hiç
Bir şeylerin ters gittiğinin farkındayım. Hayır yani daha önce doğru düzgün bir ilişkim olmadı ki kıyas yapayım.
Davet ettim zaten istiyorsan buyur gel dedimRahat olun anın tadını çıkarın. Bir buluşup tatlı yiyin ne olacak ki? Topuklamak isterseniz yine topuklarsiniz.
Of yaSiz cesaretli davranip, israrla yazip sohbeti uzatinca kendisine istekli oldugunuzu gordu.
Adam geldiginde istemediginiz şeyler yapmayin derim. Bana ciddi ilişki icin geliyormuş gibi gelmedi pek.
İşte bu yüzden açıkça sorsam mı benim hakkkmda ne düşündüğünü
Of ya
Gelmesin o zaman açık açık sorayım düşüncen nedir diye. Ruh hastası sanacak belki de beni
Adamla tatli yemekten, zirt diye kredi borcuna gecince anladim ben covid oldugunu zaten
Akışına bırakayım mademTAbiki hayır . .
kezban durumuna düşmeyin. Siz de anı yaşayın. Tatlınızı yiyin tatlılar yemekler hakkında havadan sudan sohbet edip gülüp eğlenin. Sınırınızı koruyun tabi az önce de dediğim gibi.
bu size daha gizemli bir hava katar. Ortada fol yok yumurta yokken durup durup konuyu ciddi ilişkiye getiren insanlar itici gelir. Büyüyü bozarsın, karizmayı çizersin, daha ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?