Merhabalar hanımlar içimi dökmek biraz öneri almak istiyorum çünkü artık duvarlara boş boş bakmaktan daral geldi.
Bundan bir sene önce Twitter’dan biriyle tanıştım normalde huyum değil ama zaten anonim hesap takıldığımdan mentleşip özelden konuşmaya başladık daha sonra benden insta. istedi ben de hali tavrını beğendiğimden ekledim. Bi süre de ordan konuştuk ama incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ne o beni tanıyabildi ne de ben onu. Zaten tanıdığım ilk günden beri mesaja min 10 saat içinde dönüyor ve hep yoğun çalıştığından bahsediyor hatta bazen günler haftalar sonra bile yazmadığı oldu. Hal böyle olunca ben de konuşmayı sonlandırdım ama ark listesinden çıkarmadım.
Sonra ne oldu bilmiyorum bi kaç ay önce ondan ne kadar hoşlandığımı farkettim (belki de duygusal boşluktan) arkadaşımın da gazıyla bir mesaj atayım dedim bu sefer de o beni pek iplemedi. Öyle böyle derken bir daha konuşmaya başladık ama yine günlük havadan sudan muhabbetler (iş hayatı, sağlık sorunları vs ) (zaten farklı şehirlerdeyiz ne kaybederim diye cesaretlendim lafı ben uzattım çoğu zaman. Aynı şehirde ve ya aynı ortamda olsak hayatta bu medeni cesareti gösterebilecek bir insan değilim.)
Sonuç; konu bugün tatlı ısmarlamaya geldi. Sanırım beni görmeye gelecek. Bugüne kadar hayatımda hiç kimse olmadı işler ciddiye binince hep topuklamak istiyorum karşı cinsten bir hamle görünce kalbim çarpıyor sıkıntı basıyor bu da ayrı bir konu neyse .) benim içime bir korku düştü çünkü bu adam beni tanımaya yönelik hiç bir şey sormadı mesleğimden başka hiç bi şey bilmiyor keza ben de onun. Hani kara kaşıma gözüme vuruldu desem öyle bi güzelliğim de yok ortalama bir tipim

karakterimi sevebilir mi ne konuştuk ki

Ne istiyor anlamıyorum daha doğrusu ben ne istiyorum onu da bilmiyorum ama beğeniyorum da bir yandan.
Veeee zurnanın zırt dediği yer

üzerimde 150 BİN TL KREDİ BORCU VAR. Ailemle ev almak için çektik. Maaşımın yarısı krediye yarısı kredi kartıma gidiyor elde var sıfır. Hayatımda birini istesem de bu borç bitene kadar hiç kimseyle ciddi bir adım aramam zaten
Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim inanın bir sonraki gün için bile ne yapacağım hakkında bir fikrim yok

zaten covid oldum öksürükten beynime oksijen gitmiyor