Yaşlar 25-28Yasınız kac bilmiyorum ama siz ciddi bir ilişki tercih ediyorsanız aradıgınız kişinin bu olmadıgı kesin. Adam acık ve net soylemiş borcunun oldugunu ciddi ilişki dusunmediğini. Üstelik anladıgım kadarıyla ev aile ortak alınmış.. Birde sosyal medyadan tanısıp bulusmak bana güvenli gelmiyor. Üstelik fazla bir sohbetinizde olmamıs bu sure zarfında. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum sahsen
Tanışmamız onun mesleği üzerineydi zaten az biraz da stalkladım. Keşke hiç bulaşmasaydım ilk defa birine adım atacağım tuttu sırf uzakta nasıl olsa diye bu cesaretCovid olmuşsunuz, zaten buluşamazsınız.
Bahaneye de gerek kalmamış.
Adamın ilgisi olsaydı, çoktan kendini daha fazla tanıttırdı çünkü uzun süre konuşma şansı olmuş.
Anonim takılıyor aslında hala.
Bana hiç güven vermedi.
Uzun çalışıyorum demesi bahane de olabilir.
Belki evli, belki uyuşturucu satıyor, vs.
Hiç doğru düzgün bir tanışma süreci olmamış ki.
Ne idüğü belirsiz biriyle buluşmayın.
Ilk sevgilim olacak diyorsunuz, genel olarak bu durumda risk almaya değmez.
Tecrübesizliğinizden faydalanabilir.
Ki bence her şeyin gayet farkındasınız.
Aklınız ve hissiniz sizi yanıltmıyor bence.
Hadi ya uykulu modda okuyunca boyle oluyor kusura bakmaYaşlar 25-28
Borcu olan benim
Bi kere ne yaparsan yap, asla hayatinda ilk kez gorecegin adamla tatli yemeye giderken, ben bunla nasi evlenicem 150bin lira borcum var diye dusunerek baslama olaya, karsi cinsle hic bi tanismana ben evlenicem ama borcum var nolucak diye gitme, her seferinde bir adim, önce taniş, sonra tani, arkadas mi olursun, sevgili mi olursun, adama gicik mi kaparsin? Yavas yavasGerçekten beynime oksijen gitmiyor işe de gitmiyorum.
Bütün gün mesaj bekliyorum telefon başında iyice yıkık dökük bir insan oldum
Gelinliğin modeline de karar verdiniz mi?Merhabalar hanımlar içimi dökmek biraz öneri almak istiyorum çünkü artık duvarlara boş boş bakmaktan daral geldi.
Bundan bir sene önce Twitter’dan biriyle tanıştım normalde huyum değil ama zaten anonim hesap takıldığımdan mentleşip özelden konuşmaya başladık daha sonra benden insta. istedi ben de hali tavrını beğendiğimden ekledim. Bi süre de ordan konuştuk ama incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ne o beni tanıyabildi ne de ben onu. Zaten tanıdığım ilk günden beri mesaja min 10 saat içinde dönüyor ve hep yoğun çalıştığından bahsediyor hatta bazen günler haftalar sonra bile yazmadığı oldu. Hal böyle olunca ben de konuşmayı sonlandırdım ama ark listesinden çıkarmadım.
Sonra ne oldu bilmiyorum bi kaç ay önce ondan ne kadar hoşlandığımı farkettim (belki de duygusal boşluktan) arkadaşımın da gazıyla bir mesaj atayım dedim bu sefer de o beni pek iplemedi. Öyle böyle derken bir daha konuşmaya başladık ama yine günlük havadan sudan muhabbetler (iş hayatı, sağlık sorunları vs ) (zaten farklı şehirlerdeyiz ne kaybederim diye cesaretlendim lafı ben uzattım çoğu zaman. Aynı şehirde ve ya aynı ortamda olsak hayatta bu medeni cesareti gösterebilecek bir insan değilim.)
Sonuç; konu bugün tatlı ısmarlamaya geldi. Sanırım beni görmeye gelecek. Bugüne kadar hayatımda hiç kimse olmadı işler ciddiye binince hep topuklamak istiyorum karşı cinsten bir hamle görünce kalbim çarpıyor sıkıntı basıyor bu da ayrı bir konu neyse .) benim içime bir korku düştü çünkü bu adam beni tanımaya yönelik hiç bir şey sormadı mesleğimden başka hiç bi şey bilmiyor keza ben de onun. Hani kara kaşıma gözüme vuruldu desem öyle bi güzelliğim de yok ortalama bir tipimkarakterimi sevebilir mi ne konuştuk ki
Ne istiyor anlamıyorum daha doğrusu ben ne istiyorum onu da bilmiyorum ama beğeniyorum da bir yandan.
Veeee zurnanın zırt dediği yerüzerimde 150 BİN TL KREDİ BORCU VAR. Ailemle ev almak için çektik. Maaşımın yarısı krediye yarısı kredi kartıma gidiyor elde var sıfır. Hayatımda birini istesem de bu borç bitene kadar hiç kimseyle ciddi bir adım aramam zaten
Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim inanın bir sonraki gün için bile ne yapacağım hakkında bir fikrim yokzaten covid oldum öksürükten beynime oksijen gitmiyor
Borcunun olması hayatına birini alamayacağın anlamına gelmiyor. Sonuçta ailen bunu yaptın ve bir şekilde öyle böyle ödeniyor bu. Ayrıca biri ile ilişkin başlar ve ciddiye binerse düğün yapmayın düğün parası ile evinize temel eşyaları alın. Bir nikah bitti. Geri kalan eşyalarıda zamanla alırsınız. İnan seven insan bunu dert etmez. Bunu sonuçta eşin ödemeyecekMerhabalar hanımlar içimi dökmek biraz öneri almak istiyorum çünkü artık duvarlara boş boş bakmaktan daral geldi.
Bundan bir sene önce Twitter’dan biriyle tanıştım normalde huyum değil ama zaten anonim hesap takıldığımdan mentleşip özelden konuşmaya başladık daha sonra benden insta. istedi ben de hali tavrını beğendiğimden ekledim. Bi süre de ordan konuştuk ama incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ne o beni tanıyabildi ne de ben onu. Zaten tanıdığım ilk günden beri mesaja min 10 saat içinde dönüyor ve hep yoğun çalıştığından bahsediyor hatta bazen günler haftalar sonra bile yazmadığı oldu. Hal böyle olunca ben de konuşmayı sonlandırdım ama ark listesinden çıkarmadım.
Sonra ne oldu bilmiyorum bi kaç ay önce ondan ne kadar hoşlandığımı farkettim (belki de duygusal boşluktan) arkadaşımın da gazıyla bir mesaj atayım dedim bu sefer de o beni pek iplemedi. Öyle böyle derken bir daha konuşmaya başladık ama yine günlük havadan sudan muhabbetler (iş hayatı, sağlık sorunları vs ) (zaten farklı şehirlerdeyiz ne kaybederim diye cesaretlendim lafı ben uzattım çoğu zaman. Aynı şehirde ve ya aynı ortamda olsak hayatta bu medeni cesareti gösterebilecek bir insan değilim.)
Sonuç; konu bugün tatlı ısmarlamaya geldi. Sanırım beni görmeye gelecek. Bugüne kadar hayatımda hiç kimse olmadı işler ciddiye binince hep topuklamak istiyorum karşı cinsten bir hamle görünce kalbim çarpıyor sıkıntı basıyor bu da ayrı bir konu neyse .) benim içime bir korku düştü çünkü bu adam beni tanımaya yönelik hiç bir şey sormadı mesleğimden başka hiç bi şey bilmiyor keza ben de onun. Hani kara kaşıma gözüme vuruldu desem öyle bi güzelliğim de yok ortalama bir tipimkarakterimi sevebilir mi ne konuştuk ki
Ne istiyor anlamıyorum daha doğrusu ben ne istiyorum onu da bilmiyorum ama beğeniyorum da bir yandan.
Veeee zurnanın zırt dediği yerüzerimde 150 BİN TL KREDİ BORCU VAR. Ailemle ev almak için çektik. Maaşımın yarısı krediye yarısı kredi kartıma gidiyor elde var sıfır. Hayatımda birini istesem de bu borç bitene kadar hiç kimseyle ciddi bir adım aramam zaten
Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim inanın bir sonraki gün için bile ne yapacağım hakkında bir fikrim yokzaten covid oldum öksürükten beynime oksijen gitmiyor
Kimse 10 saatlik yolu bir tatlı yemek için gelmez pamuk prenses. Onun tatlı dediği başka bişeydir10 saatten fazla bir mesafeyi kat edecekkeşke net olsa
Nişanlık modellerine baktımmmGelinliğin modeline de karar verdiniz mi?
Alt tarafı bi tatlı için sözleşmişsiniz konu evliliğe nasıl geldi sizin kafanızda?
Engelleyesim geldiKimse 10 saatlik yolu bir tatlı yemek için gelmez pamuk prenses. Onun tatlı dediği başka bişeydir
Evet borcum var diye kafamda hep bir engel kurdum. Keşke kaldırmasaydım duvarlarımıBorc
Borcunun olması hayatına birini alamayacağın anlamına gelmiyor. Sonuçta ailen bunu yaptın ve bir şekilde öyle böyle ödeniyor bu. Ayrıca biri ile ilişkin başlar ve ciddiye binerse düğün yapmayın düğün parası ile evinize temel eşyaları alın. Bir nikah bitti. Geri kalan eşyalarıda zamanla alırsınız. İnan seven insan bunu dert etmez. Bunu sonuçta eşin ödemeyecek
Lutfen ciddi degilim de banaNişanlık modellerine baktımmm
Takıları alıp mı kaçsamŞimdi çoğu kişi linçleyecek ama aklıma tanışır tanışmaz eşimin bütün borçlarımı kapattığı geldiBence normal arkadaşınla görüşmeye gidiyor git.Uzaktan geldi diye çok fazla zaman geçirme ilk görüşmede.Bu arada bende eşime ilk tanıştığımızda aynı size davranıldığı gibi davranmıştım Mesajlarına aylar sonra cevap veriyordum
Gülben gülbenLutfen ciddi degilim de bananeydi kiz Safiye nin kardesinin adi
Aboreyy, devreler yandı kısa devre yaptı kızEngelleyesim geldi
Hayır tabi ki çok şükür o kadar sıyırmadım henüzLutfen ciddi degilim de bananeydi kiz Safiye nin kardesinin adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?