Ne desem bilemedim

Yaşlar 25-28
Borcu olan benim

Tanışmamız onun mesleği üzerineydi zaten az biraz da stalkladım. Keşke hiç bulaşmasaydım ilk defa birine adım atacağım tuttu sırf uzakta nasıl olsa diye bu cesaret

Ben o baygın sevgilerin adamı değilim bana yaşamak düşer çarkların gövdesinde (((

Gerçekten beynime oksijen gitmiyor işe de gitmiyorum.
Bütün gün mesaj bekliyorum telefon başında iyice yıkık dökük bir insan oldum
Bi kere ne yaparsan yap, asla hayatinda ilk kez gorecegin adamla tatli yemeye giderken, ben bunla nasi evlenicem 150bin lira borcum var diye dusunerek baslama olaya, karsi cinsle hic bi tanismana ben evlenicem ama borcum var nolucak diye gitme, her seferinde bir adim, önce taniş, sonra tani, arkadas mi olursun, sevgili mi olursun, adama gicik mi kaparsin? Yavas yavas

Gelinliğin modeline de karar verdiniz mi?

Alt tarafı bi tatlı için sözleşmişsiniz konu evliliğe nasıl geldi sizin kafanızda?

Borc
Borcunun olması hayatına birini alamayacağın anlamına gelmiyor. Sonuçta ailen bunu yaptın ve bir şekilde öyle böyle ödeniyor bu. Ayrıca biri ile ilişkin başlar ve ciddiye binerse düğün yapmayın düğün parası ile evinize temel eşyaları alın. Bir nikah bitti. Geri kalan eşyalarıda zamanla alırsınız. İnan seven insan bunu dert etmez. Bunu sonuçta eşin ödemeyecek

Şimdi çoğu kişi linçleyecek ama aklıma tanışır tanışmaz eşimin bütün borçlarımı kapattığı geldi Bence normal arkadaşınla görüşmeye gidiyor git.Uzaktan geldi diye çok fazla zaman geçirme ilk görüşmede.Bu arada bende eşime ilk tanıştığımızda aynı size davranıldığı gibi davranmıştımMesajlarına aylar sonra cevap veriyordum

Evet borcum var diye kafamda hep bir engel kurdum. Keşke kaldırmasaydım duvarlarımı

Takıları alıp mı kaçsam

Kıraç’ın ‘yarınımdan umutsuzum’ şarkısını birebir yaşıyorum nasıl geleceğe dair planım olsun

Bu arada kızlar ben ciddi ağırbaşlı bir insanım nasıl böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…