Ne dersınz?

evlenırken altın vermek ne? mehırını mı verdın anlamadım? dugun takını mı? kendıne aıt altını mı? nıye? ortak hesap yapmıyor? aylıgının ceyregını alıyor_ ? sen aılene -kendıne kıme anlamadım ev almak ıstedıgınde aylıgının 4 te 3 u madem senın neden karısıyor odemelerı cebınden yapıcaksın madem paralar ayrı yonetıyorsanız ona ne ? ne bıcım bı muhabbet bu ya alamazsın verdım aldım onun parası benım param.. ıyy.. ben sevmedım. kocan sana ıyı gorunmus de bana pek gorunmedı...

Böyle bir evlilik olmaz olsun zaten ahsjsjjsjs

Esiniz gayet makul dusunuyor. Ev alma talebinizide degerlendirmis. Duygularinizi anliyorum ama ev almak kolaybdegil. Maasini 10 15 yil bir krediye bagliyorsun. Ise yarar birsey olsun ister insan. Baska bir sehirden, degerinin artabilecegi bir ev alma imkaniniz yok mu?
Bu arada evin tapusunun kimin ustune olduğunun bir onemi yok, mal paylasimiyla ilgili bir sozlesme yapilmadiysa ortak sayiliyor

Konu sahibi yatirim amacli ev almak istemiyor ki. Annesini rahat ettirmek istiyor

Konu sahibi yatirim amacli ev almak istemiyor ki. Annesini rahat ettirmek istiyor
Farkindayim ama orta yolu bulmak lazım. Aile evden ayrildiginda en azindan degeri artmis ve kazandıran bir eve es kisisi belki razi olur diye düşündüm. Cunku adam ev alinmasina karsi degil, ailenin oturmasınada müsaade ediyor. Acikcasi bende corak topraklara yatirim yapmaktansa degeri artan bir yerde ev alinmasina müsaade ederdim. Baska ne yapilabilir bilemiyorum

ben de objektif olamıyorum ve yorumsuz kalıyorum kardeşime karşı ya kış yönlendirmek için.ama fikirleri de merak ediyorum açıkçası
Yanı çocuklu ınsanla evlılık olmaz dıye bışey yok ama bunları başdan da konuşmalı aslında kı sorun olmasın. Çocuklu evlenmek sorgusz hesapsız tüm kazancını paylaşmak anlamına mı gelsın yanı?
Başka şehırden de alma ımkanımız vardı. Donüşunz için tskler

Çok doğru evt. Haklısınz ama bunu ben oz kazancımla yapacaktım. Evt başka yerden almak daha karlı olcak ama ben ıstedıgım yerden alınca sırf ailem için bunu yaptıgımı anlıyor ve huylanıyor. Bu sefer de benı maddı degıl de manen de olsa onume engel koyunca kendı kazanvcm üzerine hukmedıyor algısı oluşuyor ben de buna sinirlenıyorum ve kabullenemıyorum.

Düğünde ve onun taktıgı altınlardı.Altının evde olmasını gıvenlı gormedı. Ben de senın benım hesabı yapmadım. Verdım ona. O da gıttı hesap açtı ama ortak hesap degıl. 5 6 yıl üstune düşmedim. O arada elden de verdım çunku madraflar oluyor banane dıyemezdim. Şimdi de ortak hesaba çevırelım dıyorum o zaman her seferınde benım de bankaya gelmem gerektığı ve hesabın takıbının zor olcagını falan dedı. Hala da aynı düşüncede. Bılmıyorum bana mı guvenmıyor anlamadım. Kendıme ayrdığıma da gıt gram al bırıktır dıyor. Evlerın çok kar getrmedıgı yerden yıllarca borçlanma dıyor. Ben de ben kendım borçlanacagım . çok kar etmesem de zarar etmem dıyorum. Yanaşmıyor. Benım memleketı de beğenmez yaşanılır da gormez. Ailem için borçlanacagımı düşünüyor ama sonuçda ıkımızın olsa da kabul etmıyor. Karlı olsun olmasın bu konuda bana engel olması sanki bu konuda kısıtlanmış psıkolojısıne sokuyor beni. Bu da sınırlendırıyor.

Ben başından ayrı gayrı degıldım. 5 6 yıl sonra Ben evı memlketten almak ıstedım. Ona yanaşmıyor. Sonra dedı kı bana bıraz ev masrafları için verirsın kalanını bıriktir o zaman bı sonrakı beraber alacaagımız da senın olsun dedı. Aynı evde yaşayınca şimdi tümden elını çekıp karışmamak da olmuyor. Aldığı evde katkım olsa da çok yok. Çunku ailesınden gelmştı sattı ustunu beraber tamamlayıp aldık. Daha karlı yerden beraber alalım dıyor ben ıse memleketten alayım dıyorum bırak maddı destegı bankaya muvafakat bıle vermeye yanaşmıyor. Mevzu bu. Ne nılım kagam çok karışık arkadaş napcam bılmıyorumm

Baska bir sehirden ev alin, kiraya verin, onun kirasi ile de ailenizin oturdugu evin kirasini karsilayin. Hem esiniz ev almaniza karismamis olur hem de aileniz rahat eder.

E tamam o da biriktiriyor olabilir. Siz de kendi hesabinizda biriktirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…