- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 32
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Soylesin. Arkadaşına dersin sen benim adıma olumsuz karar verdigin için ben kendim konuşmak istedim birebir dersin olur biter korkma bu kadar ezdirme kendini kimseyeyazarım yazmasına da ya arkadasıma soylerse
arkadasımın hesabından falan agzını arasam adamın nasıl olurEvet birebir konuş. Tekrar yogunluktan derse, anlaşıldı siz başkasını bulmussunuz hoşçakal de önüne bak.
arada dıger adamda var yenı tanıstıgım hem dıgerıyle tanısıp hem bu adama mesaj atmak dogru olur muSoylesin. Arkadaşına dersin sen benim adıma olumsuz karar verdigin için ben kendim konuşmak istedim birebir dersin olur biter korkma bu kadar ezdirme kendini kimseye
Arkadasin ben yazmadım derse o zaman sıkıntı olur. Birebir kendin konusarkadasımın hesabından falan agzını arasam adamın nasıl olur
peki şoyle yapsam nasıl olur adamın ınstagram profılı acık hıkaye paylastıgında baksam bende profılımı acık yapsam benı farkeder mı acabaArkadasin ben yazmadım derse o zaman sıkıntı olur. Birebir kendin konus
Dene bakalım. Ama yine sana yazmazsa sen konuş. Yoksa ömür boyu içinde kalır kafana takılırpeki şoyle yapsam nasıl olur adamın ınstagram profılı acık hıkaye paylastıgında baksam bende profılımı acık yapsam benı farkeder mı acaba
yada dırekt mesaj atıp bu konustuklarımız aramızda kalsın dıe soze mı baslasamDene bakalım. Ama yine sana yazmazsa sen konuş. Yoksa ömür boyu içinde kalır kafana takılır
cok tesekkur ederım pekı son bısey daha senıın hıslerın ne dıyor cocuk gercekten vaz mı gectı yksa bı bıt yenıgı mı var bu ısteBen müsadenle yavaştan uyumaya gidiyorum. Dediklerimi bir düşün kararını ver. Bende 6 yıllık evliyim anneyim tecrübelere dayanarak yardım etmeye çalıştım
Oda olabilir ama adam sözünü tutar mı o da var. Hadi sözünü tuttu. Yarın elele arkadasin sizi görünce yine iletişim kurduğunuz ortaya çıkacak. Bence direk konuş olsun bitsin. Arkadaşına da bana sormadan olumsuz konustun o yüzden ben kendim birebir konustum de geç. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Burda o kızın senin adına karar vermesi hata asılyada dırekt mesaj atıp bu konustuklarımız aramızda kalsın dıe soze mı baslasam
bı saglıklı dusuneyımde yarın karar verırım ne yapacagımaOda olabilir ama adam sözünü tutar mı o da var. Hadi sözünü tuttu. Yarın elele arkadasin sizi görünce yine iletişim kurduğunuz ortaya çıkacak. Bence direk konuş olsun bitsin. Arkadaşına da bana sormadan olumsuz konustun o yüzden ben kendim birebir konustum de geç. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Burda o kızın senin adına karar vermesi hata asıl
Cocugu bazı konusmalariyla kız vazgecirmis ama senden bunu saklıyor gibi geldi bana kız. Yoksa tanışmaya bu kadar istekli adam bir anda pat diye vazgeçmez bencecok tesekkur ederım pekı son bısey daha senıın hıslerın ne dıyor cocuk gercekten vaz mı gectı yksa bı bıt yenıgı mı var bu ıste
cıkar kokusu elbet bak o kadar kısı yorum yaptı herkes aynı fıkırde cocu vazgecmıs dıyen gormedım herkes arkadasın bır ısler karıstırmıs dıyor yarın ola hayrolaCocugu bazı konusmalariyla kız vazgecirmis ama senden bunu saklıyor gibi geldi bana kız. Yoksa tanışmaya bu kadar istekli adam bir anda pat diye vazgeçmez bence
Aynen arkadaşına çok güvenmecıkar kokusu elbet bak o kadar kısı yorum yaptı herkes aynı fıkırde cocu vazgecmıs dıyen gormedım herkes arkadasın bır ısler karıstırmıs dıyor yarın ola hayrola
haklısın valla yarın pazar ıs yok ya bır arada da olmayacaklar o yuzden sorsam mı acaba adamaAynen arkadaşına çok güvenme
Sor bence için rahat etsin. Iyi gecelerhaklısın valla yarın pazar ıs yok ya bır arada da olmayacaklar o yuzden sorsam mı acaba adama
dedıgın gıbı de olduDemek ki olacağı yok bu işin kısmet nasip meselesi, zorlamayın bence
herseyı goze alıp soracam galıba ne yazayım onuda yazar mısın ıyı gecelerSor bence için rahat etsin. Iyi geceler
ahh o arkadasım yok mu ahharkadasinda amma genismis yahu. yogunum da yogunum. ne yapmayi planliyor anlamadim ki hepbirlikte tatile mi cikacaksiniz nedir yani. alti ustu numarani verecek.
bu araci kisisini hic sevmedim.
guncellemeyı de okur musunbi yazamadı numaranı ne konuşcaksa. yoğunsa versin numaranı çocuk arasın seni oda çekilsin aradan.kaç yaşındasınız 10 mu