Ne bu şimdi

Ben müsadenle yavaştan uyumaya gidiyorum. Dediklerimi bir düşün kararını ver. Bende 6 yıllık evliyim anneyim tecrübelere dayanarak yardım etmeye çalıştım

Ben müsadenle yavaştan uyumaya gidiyorum. Dediklerimi bir düşün kararını ver. Bende 6 yıllık evliyim anneyim tecrübelere dayanarak yardım etmeye çalıştım
cok tesekkur ederım pekı son bısey daha senıın hıslerın ne dıyor cocuk gercekten vaz mı gectı yksa bı bıt yenıgı mı var bu ıste

yada dırekt mesaj atıp bu konustuklarımız aramızda kalsın dıe soze mı baslasam
Oda olabilir ama adam sözünü tutar mı o da var. Hadi sözünü tuttu. Yarın elele arkadasin sizi görünce yine iletişim kurduğunuz ortaya çıkacak. Bence direk konuş olsun bitsin. Arkadaşına da bana sormadan olumsuz konustun o yüzden ben kendim birebir konustum de geç. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Burda o kızın senin adına karar vermesi hata asıl

bı saglıklı dusuneyımde yarın karar verırım ne yapacagıma

cok tesekkur ederım pekı son bısey daha senıın hıslerın ne dıyor cocuk gercekten vaz mı gectı yksa bı bıt yenıgı mı var bu ıste
Cocugu bazı konusmalariyla kız vazgecirmis ama senden bunu saklıyor gibi geldi bana kız. Yoksa tanışmaya bu kadar istekli adam bir anda pat diye vazgeçmez bence

Cocugu bazı konusmalariyla kız vazgecirmis ama senden bunu saklıyor gibi geldi bana kız. Yoksa tanışmaya bu kadar istekli adam bir anda pat diye vazgeçmez bence
cıkar kokusu elbet bak o kadar kısı yorum yaptı herkes aynı fıkırde cocu vazgecmıs dıyen gormedım herkes arkadasın bır ısler karıstırmıs dıyor yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…