- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bende ondan şüpheleniyorumBence arkadasin ona birşeyler dedi oğlanın fikri değişti birden bahaneler üretti.
Ne olacak peki simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ondan şüpheleniyorumBence arkadasin ona birşeyler dedi oğlanın fikri değişti birden bahaneler üretti.
Başka ortak arkadaş yok mu ? Sen bence o iş yerine bi git onu ziyaret ediyormuş gibi Yap onu görürsen bak hareketlerine orda çevre edin yavaşça öğrenirsin tam film gibi oldu canım ya çok takma kafana ama anlıyorum senii beğendin sonuçta olayda karışık olunca Aklın kaldı bu şimdikilere mantık tanışması yapıyorsun. Ne desem ki napsanki İnan bilemiyorum asla sonda kötü olmanı istemem burdan akıl vermedi kolay ama sonra burda dersen şöyle böyle olmuş asla affetmem kendimiBende arkadaşıma kıl oldum ama suyuna gidiyorum şüphelenmesin diye
Bu işi nasil çözecez bacim
Ama bugun dediği gibi adam kumarcı ickiciyse zaten olmaz bu is
Ya öyle bir plan yapmalı ki hem gerçeği öğrenecek cocukla iletişime geçip hemde arkadasimin ruhu duymayacak sekildeBaşka ortak arkadaş yok mu ? Sen bence o iş yerine bi git onu ziyaret ediyormuş gibi Yap onu görürsen bak hareketlerine orda çevre edin yavaşça öğrenirsin tam film gibi oldu canım ya çok takma kafana ama anlıyorum senii beğendin sonuçta olayda karışık olunca Aklın kaldı bu şimdikilere mantık tanışması yapıyorsun. Ne desem ki napsanki İnan bilemiyorum asla sonda kötü olmanı istemem burdan akıl vermedi kolay ama sonra burda dersen şöyle böyle olmuş asla affetmem kendimi
Ay ne alaka evliliği amaç hale getirmekadam vazgeçmiş sakın yazmayın.yoğunluğun önem derecesi az olan konuların bahanesi olduğunu hepimiz biliyoruz. adam büyük ihtimalle başka birini kestirdi gözüne.bi de bence siz evliliği fena halde amaç haline getirmişsiniz
Sen olayı anlamamışsın. Arkadaşı da dürüst mi değil mi ?!ve bence hayatınızın geri kalanında da daha yüz yüze dahi görüşemediğiniz kimsenin peşine bu kadar düşmeyin. bu konunun bu kadar aklınızda yer etmesi dahi tuhaf
Faceste yaz işte birebir konuşmak istedim de. Arkadaşım bana sormadan olumsuz konuşmuş. Hayırdır bir sorun mu oldu haber gelmedi sizden deBende ondan şüpheleniyorum
Ne olacak peki simdi
Cidden evliliği kafaya takmıyorum arkadasimin da kestirip atması normal miadam vazgeçmiş sakın yazmayın.yoğunluğun önem derecesi az olan konuların bahanesi olduğunu hepimiz biliyoruz. adam büyük ihtimalle başka birini kestirdi gözüne.bi de bence siz evliliği fena halde amaç haline getirmişsiniz
bunda tabiki bişey yok .konu sahibinin başka konulardaki yorumlarından da gözlemlediğim bu benim.Ay ne alaka evliliği amaç hale getirmek
İnsan elbet biriyle tanışmak ister birilerin aracılığla ne var bunda ??
normal çünkü arkadaşınız bu kadar önemsediğinizin farkında değil.bi de bi kaç aday daha olunca sizin adınıza sıradaki demişCidden evliliği kafaya takmıyorum arkadasimin da kestirip atması normal mi
benım adıma kararlar verıyo nasıl iş bu boyle anlamıyorumnormal çünkü arkadaşınız bu kadar önemsediğinizin farkında değil.bi de bi kaç aday daha olunca sizin adınıza sıradaki demiş
haklısın canımAy ne alaka evliliği amaç hale getirmek
İnsan elbet biriyle tanışmak ister birilerin aracılığla ne var bunda ??
arkadaşım sütten cıkmıs ak kaşık gelmıyor bana nedenseSen olayı anlamamışsın. Arkadaşı da dürüst mi değil mi ?!
adama mesaj at diyorsun yani kısacasıBir önceki sayfada senin napman gerektiğini yazdım bir bak istersen
adamı begendım ama napayım belki hayatımın askı olacaktıve bence hayatınızın geri kalanında da daha yüz yüze dahi görüşemediğiniz kimsenin peşine bu kadar düşmeyin. bu konunun bu kadar aklınızda yer etmesi dahi tuhaf
Evet birebir konuş. Tekrar yogunluktan derse, anlaşıldı siz başkasını bulmussunuz hoşçakal de önüne bak.adama mesaj at diyorsun yani kısacası
yazarım yazmasına da ya arkadasıma soylerseFaceste yaz işte birebir konuşmak istedim de. Arkadaşım bana sormadan olumsuz konuşmuş. Hayırdır bir sorun mu oldu haber gelmedi sizden de
alakası yok evlılıgı takıntı halıne getırmıs bırı degılım aslabunda tabiki bişey yok .konu sahibinin başka konulardaki yorumlarından da gözlemlediğim bu benim.