- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Şimdi bu adamla Nezamandır tanışdın şuankiyle? Hani mevzu nasıl bi boyutta şuanÖyle yapmak dogru mu diyorsun yani
Ya bana da şöyle geldi adam yoğunluğunu arkadasimla paylasti benim acimdan sorun olur mu diye danıştı arkadasim da kestirip atınca cocuk geri adim attiYani o adam hiç WC gitmiyor mu hiç uyurken vi tele bakmıyor mu hiç mola vermiyor mu adam pille mi yaşıyor Yani insanın enerjisi tükenir sanki 7/24 saat çalişşyor
Yani bana öyle geldi hiç değilse sosyal medyadan eklerdi, millet otobüste gördüğü kızı ekliyor ayyy önüne bak sen o konustugun çocuğu tanımaya çalışAdam vazgeçti Bosver gitsin mi diyorsun yani
Hepsi bide doğruysa arkadaşından da olursun rezil de olmak var sonunda of allahım bu nasıl bişi böyleYa arkadaşım haklı çıkarsa cocuk cidden vazgeçtiyse umrunda değilse rezil olmaz miyim? Üstelik ayni isyerinde çalışıyorlar arkadasimla
Gecen gun fotomu falan göstermiş onunkini de bana tabii Numara mi vermişti. Bugun de ilk defa mesaj atti sohbet ettik tanışma faslı isteŞimdi bu adamla Nezamandır tanışdın şuankiyle? Hani mevzu nasıl bi boyutta şuan
Bulup ekleyemez ki beni soyadimi bilmiyor ve arkadasimla birbirlerini takip etmiyorlar ordan da bulamaz yaniYani bana öyle geldi hiç değilse sosyal medyadan eklerdi, millet otobüste gördüğü kızı ekliyor ayyy önüne bak sen o konustugun çocuğu tanımaya çalış
Yani orasida bi enteresan bu kadar yogun olamaz ya bi insan işin kötüsü de şimdiki adamla konusmaya cok veremiyorum kendimi bu durumu dusunmektenCanım sayfa 25 te sana cevap yazdım okumadın sanırım. Adam bu kadar yogunsa arkadaşinla watsaptan mesajlascak vakti nasıl buluyor
Harekete geçelim mi o zaman cesaretimi toplayıp mesaj atim ne diyorsunHepsi bide doğruysa arkadaşından da olursun rezil de olmak var sonunda of allahım bu nasıl bişi böyle
Çok haklısın olayı neresinden tutsam elinde kalıyor yaşım 27Bacım sen bence bi bekle Allah büyük varsa ortada bi oyun illa ortaya çıkar. Şimdi arkadaşın ve adam da ayni iş yerindelermiş adam bide arkadaşına okutur msjı
sen “mesafe iş güç engel mi “ manasında sorsan bile bunu Koza okutur sonra arkadaşın bu ne şimdi tanışdığı biri var Bu ne diye yazıyor çocuğa diye düşünüp aranda kötü olur hakkında da kötü düşünür. Belkide adam göstermez msjları belkide yazsan herşey ortaya çıkar yani bu olayda iyi kötü olmak var sen iyice düşün bi. Zaten eğer yoluna taş koyduysa da onun vicdanına kalmış birgğn mutlaka ortaya çıkar bu anlıyor muzun tatlım ♥ Yaşın kaç bu arada ?
Yogunsa dün mu yoğunlaştı bu adam. Bu kadar yogunsa en başta niye sizle tanışmak istedi. Bana hiç inandırıcı gelmiyor bu bahanelerYani orasida bi enteresan bu kadar yogun olamaz ya bi insan işin kötüsü de şimdiki adamla konusmaya cok veremiyorum kendimi bu durumu dusunmekten
Adam yeni birini mi buldu acaba vazgeçti oyle birsey olabilir miYogunsa dün mu yoğunlaştı bu adam. Bu kadar yogunsa en başta niye sizle tanışmak istedi. Bana hiç inandırıcı gelmiyor bu bahaneler
Ahh ahh malesef dizilerde oyle. Off o akdar kafam karışık ki arkadasim bide diyor ki adam seni beğendi istiyor fakat musait degilaynen keşke bi yoluna çıksa varya sen Bişi demeden böyle o sorsa konuşsa sende nasıl yani ama sne böyle böyle demişsin desen Ah ah bu diziler niye gerçek hayatta olmaz kiiiii
Pat diye mi buldu birini sizi beklettiğini bile bileAdam yeni birini mi buldu acaba vazgeçti oyle birsey olabilir mi
Ya istese dağları deşer gelir ya millet senede 1buluşup evleniyo senelerdir birbirlerini bekleyenler var nerde bu gerçek sevgi ? Emek nerde? Bahane üretmezsin arkadaşına da kıl oldumAhh ahh malesef dizilerde oyle. Off o akdar kafam karışık ki arkadasim bide diyor ki adam seni beğendi istiyor fakat musait degil
Ne bu simdi
Doğru diyorsun oyle bisey olmamıştırPat diye mi buldu birini sizi beklettiğini bile bile
Bende arkadaşıma kıl oldum ama suyuna gidiyorum şüphelenmesin diyeYa istese dağları deşer gelir ya millet senede 1buluşup evleniyo senelerdir birbirlerini bekleyenler var nerde bu gerçek sevgi ? Emek nerde? Bahane üretmezsin arkadaşına da kıl oldum
Bence arkadasin ona birşeyler dedi oğlanın fikri değişti birden bahaneler üretti.Doğru diyorsun oyle bisey olmamıştır
Ya bide yurtdışından döner dönmez beni sormus neden simdi oyle yapti ki