- 3 Mayıs 2020
- 28
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi Dandini2626
İlk resimdeki ısırık şeklinde oluyo sonra aşırı kaşıntı oluyo kaşıya kaşıya yaraya çeviriyoIsırık olduguna emin misiniz? Ben bu aralar çocuklarda el ayak hastalığının çok yaygın olduğunu duydum. Öyle bir şey olabilir mi acaba? İlki sivrisinek ısırığı gibi ama diğerleri yara gibi olmuş.
Hepsi aynı gün değil zaten bi gün oluyosa 1 2 tane diğer gün 1 2 yer daha o şekilde oluyoBacaktaki tüm kırmızılar bocek ısırıgı degıl bence
Ne doyumsuz bocek ki her yeri ısıracak
Bizde ondan şüphe ettik ama oluşabilecek her yere baktık geceleri alarm kurdum kalktım karanlıkta çıkar dediler göremedik yaklaşık 1 aydır sürekli böyletahtakurusu olmasın da. Ben yine de evi ilaçlattırmanızı öneririm
Acile gitmiştik doktor görünce pire ısırığı dedi ama hayvan yok evde yani pirede görmedik hiç bilemiyorumPire olma ihtimali var mı ?
Tahta kurusunun ısırıklarına çok benziyorArkadaşlar bi süredir iki oğlumu evde bişey ısırıyo ne olduğunu bulamadık görsellerden ne ısırığı olduğunu anlayan varmı evde bakmadığımız yer kalmadı böcek filan da yok ama az önce bile yeni kırmızı yerden bişey ısırdı ve kabardı ısırık yerleri çok kaşınıyoki kanayana kadar kaşıyo
Hayır değil çünkü zaman olarak uzun zamandır devam ediyo sivri ısırığı şeklinde oluyo sonra kaşımaktan yara oluyo zatenIsırık olduguna emin misiniz? Ben bu aralar çocuklarda el ayak hastalığının çok yaygın olduğunu duydum. Öyle bir şey olabilir mi acaba? İlki sivrisinek ısırığı gibi ama diğerleri yara gibi olmuş.
Nasıl anlayabilirim tahta kurusu olduğuna nasıl emin olabilirizTahta kurusunun ısırıklarına çok benziyor
Alerjikde değil çünkü abimizdede bazen oluyo bu ısırıklardanBöcek ısırığına benzemiyor. Bence bi doktora götürün. Belki alerjik durum
Yakarca diye bir sivrisinek var ona benziyor. Çok kötü şişiyor
Genelde yazın olmaz mı o dediğiniz sinek türü bu hava heryer kapalı iken nasıl girmiş olabilirYakarcaya benziyor. Beni isirinca ayni boyle sisiriyor. Bide nedense ayak, bacak kısımlarına saldiriyor, baksanda goremiyosun cok iyi kamufle oluyorlar.
Odayi dip kose sinek ilaciyla ilaclayin, kapiyi kapatin.1 saat sonra camlari acip havalandirin
Mevsim kaydı bu yıl hâlâ var. En azından benim olduğum yerde var. Parmağımı ısırdı bütün elim şişti parmaklarimi kapatamadim.Bilemiyorum ki
Genelde yazın olmaz mı o dediğiniz sinek türü bu hava heryer kapalı iken nasıl girmiş olabilir
Yani inşallah odur yoksa kafayı yiyeceğim tahta kurusu olmasından çok korkuyorum.sürekli elimde ışık koltuk yatak halı perde geziyorum böcek görür müyüm diyeMevsim kaydı bu yıl hâlâ var. En azından benim olduğum yerde var. Parmağımı ısırdı bütün elim şişti parmaklarimi kapatamadim.