Ne böceği ısırmış sizce?

İlaç firmalarına yazdık onlar tahta kurusu diyo doktor pire diyo kime inancaz şaşırdık evde ne pire ne tahta kurusu gördük 😂psikolojimi mahvettiler
Bir an annem canlandı gözümde 😂😂 Bizde ablamla feci kaşınıp kanatıyorduk dr a götürdü bizi dr böcek ısırmış diyince hadi oradan ist da apt katında her gün silinip süpürülen evde ne piresi diyip dr u azarlamıştı 🤣🤣🤣

Bir an annem canlandı gözümde 😂😂 Bizde ablamla feci kaşınıp kanatıyorduk dr a götürdü bizi dr böcek ısırmış diyince hadi oradan ist da apt katında her gün silinip süpürülen evde ne piresi diyip dr u azarlamıştı

Bir an annem canlandı gözümde 😂😂 Bizde ablamla feci kaşınıp kanatıyorduk dr a götürdü bizi dr böcek ısırmış diyince hadi oradan ist da apt katında her gün silinip süpürülen evde ne piresi diyip dr u azarlamıştı 🤣🤣🤣
Gerçekten öyle temizlik delisi biriyim 😢 benim evimde toz yokki böcek nerden geldi vallahi kafayı yemek üzereyim sen yapıyosun deseler daha inandırıcı olcak bana 🤣 hani bide gözümle de görmedim pire ne nasıl bişey bilmem bile 😞

Bilemiyorum ki 😕

Genelde yazın olmaz mı o dediğiniz sinek türü bu hava heryer kapalı iken nasıl girmiş olabilir 🙁
Hala bitmediler. Ben daha bu sabah salonu havalandırmak için balkon kapısını açtım, sineklikte bekliyodu yakarca. Ben de aynısını dedim hatta hala bitmedi mi bunlar diye

Gerçekten öyle temizlik delisi biriyim 😢 benim evimde toz yokki böcek nerden geldi vallahi kafayı yemek üzereyim sen yapıyosun deseler daha inandırıcı olcak bana 🤣 hani bide gözümle de görmedim pire ne nasıl bişey bilmem bile 😞
Yorumlardan birinde görmüştüm beyaz çarşaf serin yere çocukların yeni ısırıldığı zaman üstlerini çıkarın çarşafa silkeleyin siyah zıplayan zor ölen bir böcek netten de bakabilirsiniz

Nasıl anlayabilirim tahta kurusu olduğuna nasıl emin olabiliriz
Evde başkasında da var mı bu izlerden. Kabarık olur çok kaşınır kanar hatta iz kalır uzun süre. Çocukların yataklarının, oyuncaklarının, üstüe attığınız örtülerin bile dikiş aralarını iyice inceleyin nette yumurta ve resimlerine bakın zaman geçirdikleri alanları iyice inceleyin
Berbat bir şeydir

X