Ne böceği ısırmış sizce?

Anlık bi ısırık değil bunlar uzun süredir bazen hergün bazen 2 güne bir oluyo evde pire olsa göremez miyim yada evi pire basar mı ki

Yani inşallah odur yoksa kafayı yiyeceğim tahta kurusu olmasından çok korkuyorum.sürekli elimde ışık koltuk yatak halı perde geziyorum böcek görür müyüm diye
Tahta kurusu gıyır gıyır gıcır gıcır
Sureklı ses yapar gece.

Malesef sizin bahsettiğiniz tahta kurdu
Benim dediğim tahta kurusu. Tahta kurdu insan ısırmazmış ilaçlama firması demişti bizede ikisi farklı tür böcekmiş

Anlık bi ısırık değil bunlar uzun süredir bazen hergün bazen 2 güne bir oluyo evde pire olsa göremez miyim yada evi pire basar mı ki
Bende 5 gün kalmıştı 🤦🏻‍♀️ tek bir pire canıma yetti. Bit çoğalıyor da pire de çoğalma olmuyor. Sonunda yakalamıştım. Eşime de baya bir kızdım. Milletle sarılıp duruyor. Adam kirden kokar o ayıp olmasın dlye sarılır 🤦🏻‍♀️

Yani tahta kurusu olsaydı sizi de ısırmaz mıydı acaba? Çocukların yanında uyuyun bir gece. Oysa sizi de ısırır muhtemelen. Havalar serinlemişti bizim burda camları kapatmama rağmen bir şekilde sivri sinek girmişti oğlumu ve beni ısırmıştı baya 2-3 hafta önce. Bolca kasıntı kanatma kabuk tutma ve iz ile son bulmuştu.

Yani tahta kurusu olsaydı sizi de ısırmaz mıydı acaba? Çocukların yanında uyuyun bir gece. Oysa sizi de ısırır muhtemelen. Havalar serinlemişti bizim burda camları kapatmama rağmen bir şekilde sivri sinek girmişti oğlumu ve beni ısırmıştı baya 2-3 hafta önce. Bolca kasıntı kanatma kabuk tutma ve iz ile son bulmuştu.
İşin garibi de o zaten ne eşimi nede beni ısıran bişey olmadı yer yer birlikte de yatıyoruz bazen onlar bizim odamızda bazen biz onların ama ısırılan hep çocuklar benide kaşıntı tutuyor bazen psikolojik olabilir o sanırım🥴 kafamda kurmaktan bıktım çünkü. Tahta kurusu insan kan filan seçermi ki

İşin garibi de o zaten ne eşimi nede beni ısıran bişey olmadı yer yer birlikte de yatıyoruz bazen onlar bizim odamızda bazen biz onların ama ısırılan hep çocuklar benide kaşıntı tutuyor bazen psikolojik olabilir o sanırım🥴 kafamda kurmaktan bıktım çünkü. Tahta kurusu insan kan filan seçermi ki
Belki de. Eşimi ısırmadı o sinekler mesela ama beni ve oğlumu ısırdı. Bir ara damda uyurken de yatakta pire varmış ablamı ısırmadı ama benim her yerim benek benek olmuştu:)) inşallah çözüm bulursunuz en kısa zamanda

Arkadaşlar bi süredir iki oğlumu evde bişey ısırıyo ne olduğunu bulamadık görsellerden ne ısırığı olduğunu anlayan varmı evde bakmadığımız yer kalmadı böcek filan da yok ama az önce bile yeni kırmızı yerden bişey ısırdı ve kabardı ısırık yerleri çok kaşınıyoki kanayana kadar kaşıyo
Sivri sinek hala var odur

Acile gitmiştik doktor görünce pire ısırığı dedi ama hayvan yok evde yani pirede görmedik hiç bilemiyorum
Pireler öyle sıralı ısırır ve bazı tenlerde aşırı reaksiyona sebep olur. Siz de olsa fark edersiniz çocuklarda olduğu için anlamamış olabilirler. Aynı yatakta yatsanız bile sizi ısırmaya bilir.

İşin garibi de o zaten ne eşimi nede beni ısıran bişey olmadı yer yer birlikte de yatıyoruz bazen onlar bizim odamızda bazen biz onların ama ısırılan hep çocuklar benide kaşıntı tutuyor bazen psikolojik olabilir o sanırım🥴 kafamda kurmaktan bıktım çünkü. Tahta kurusu insan kan filan seçerim ki
Pireler öyle sıralı ısırır ve bazı tenlerde aşırı reaksiyona sebep olur. Siz de olsa fark edersiniz çocuklarda olduğu için anlamamış olabilirler. Aynı yatakta yatsanız bile sizi ısırmaya bilir.
Sizce pire yani öyle mi

Belli aralıklarla oluyorsa düzenli gittikleri yerlerden üzerlerine bulaşıyordur. Biz çocukken olmuştu babam çiftliğe gidip geldikçe taşıyormuş 5 kişiydik evde sadece ablamla beni ısırırdı.

Belli aralıklarla oluyorsa düzenli gittikleri yerlerden üzerlerine bulaşıyordur. Biz çocukken olmuştu babam çiftliğe gidip geldikçe taşıyormuş 5 kişiydik evde sadece ablamla beni ısırırdı.
Apartman da birinci katımızda komşumuz var görüşmeyiz fakat evinde 2 tane kedisi var acaba onlardan apartman a pire düşüyorda bizimkiler e mi geliyo çıkıp indikçe bu ihtimali de düşündüm😕

X