- 7 Kasım 2023
- 1.591
- 2.642
- 40
-
- Konu Sahibi Dandini2626
Banada pire gibi geldi. Eşim işi gereği köye gidiyordu. Gelirken getirdi bir iki kerePire olma ihtimali var mı ?
Banada pire gibi geldi. Eşim işi gereği köye gidiyordu. Gelirken getirdi bir iki kerebeyaz çarşaf serip kıyafetlerini çıkarıp bir bakın. Sokakta oynuyor yada köyde arkadaşları vs varsa
Tahta kurusu gıyır gıyır gıcır gıcırYani inşallah odur yoksa kafayı yiyeceğim tahta kurusu olmasından çok korkuyorum.sürekli elimde ışık koltuk yatak halı perde geziyorum böcek görür müyüm diye
Bende 5 gün kalmıştıAnlık bi ısırık değil bunlar uzun süredir bazen hergün bazen 2 güne bir oluyo evde pire olsa göremez miyim yada evi pire basar mı ki
Gidiş onu gösteriyorHer ihtimalde evi ilaçlatmalısınız
Nerde oturuyosunuz nilmiyorum ama ben izmirdeyim hala yakarca var. Bizim evde sineklik olmasina ragmen giriyor bi sekildeBilemiyorum ki
Genelde yazın olmaz mı o dediğiniz sinek türü bu hava heryer kapalı iken nasıl girmiş olabilir
EskişehirNerde oturuyosunuz nilmiyorum ama ben izmirdeyim hala yakarca var. Bizim evde sineklik olmasina ragmen giriyor bi sekilde
İşin garibi de o zaten ne eşimi nede beni ısıran bişey olmadı yer yer birlikte de yatıyoruz bazen onlar bizim odamızda bazen biz onların ama ısırılan hep çocuklar benide kaşıntı tutuyor bazen psikolojik olabilir o sanırımYani tahta kurusu olsaydı sizi de ısırmaz mıydı acaba? Çocukların yanında uyuyun bir gece. Oysa sizi de ısırır muhtemelen. Havalar serinlemişti bizim burda camları kapatmama rağmen bir şekilde sivri sinek girmişti oğlumu ve beni ısırmıştı baya 2-3 hafta önce. Bolca kasıntı kanatma kabuk tutma ve iz ile son bulmuştu.
Belki de. Eşimi ısırmadı o sinekler mesela ama beni ve oğlumu ısırdı. Bir ara damda uyurken de yatakta pire varmış ablamı ısırmadı ama benim her yerim benek benek olmuştu:)) inşallah çözüm bulursunuz en kısa zamandaİşin garibi de o zaten ne eşimi nede beni ısıran bişey olmadı yer yer birlikte de yatıyoruz bazen onlar bizim odamızda bazen biz onların ama ısırılan hep çocuklar benide kaşıntı tutuyor bazen psikolojik olabilir o sanırımkafamda kurmaktan bıktım çünkü. Tahta kurusu insan kan filan seçermi ki
Sivri sinek hala var odurArkadaşlar bi süredir iki oğlumu evde bişey ısırıyo ne olduğunu bulamadık görsellerden ne ısırığı olduğunu anlayan varmı evde bakmadığımız yer kalmadı böcek filan da yok ama az önce bile yeni kırmızı yerden bişey ısırdı ve kabardı ısırık yerleri çok kaşınıyoki kanayana kadar kaşıyo
Pireler öyle sıralı ısırır ve bazı tenlerde aşırı reaksiyona sebep olur. Siz de olsa fark edersiniz çocuklarda olduğu için anlamamış olabilirler. Aynı yatakta yatsanız bile sizi ısırmaya bilir.Acile gitmiştik doktor görünce pire ısırığı dedi ama hayvan yok evde yani pirede görmedik hiç bilemiyorum
İşin garibi de o zaten ne eşimi nede beni ısıran bişey olmadı yer yer birlikte de yatıyoruz bazen onlar bizim odamızda bazen biz onların ama ısırılan hep çocuklar benide kaşıntı tutuyor bazen psikolojik olabilir o sanırımYani tahta kurusu olsaydı sizi de ısırmaz mıydı acaba? Çocukların yanında uyuyun bir gece. Oysa sizi de ısırır muhtemelen. Havalar serinlemişti bizim burda camları kapatmama rağmen bir şekilde sivri sinek girmişti oğlumu ve beni ısırmıştı baya 2-3 hafta önce. Bolca kasıntı kanatma kabuk tutma ve iz ile son bulmuştu.
Sizce pire yani öyle miPireler öyle sıralı ısırır ve bazı tenlerde aşırı reaksiyona sebep olur. Siz de olsa fark edersiniz çocuklarda olduğu için anlamamış olabilirler. Aynı yatakta yatsanız bile sizi ısırmaya bilir.
Belli aralıklarla oluyorsa düzenli gittikleri yerlerden üzerlerine bulaşıyordur. Biz çocukken olmuştu babam çiftliğe gidip geldikçe taşıyormuş 5 kişiydik evde sadece ablamla beni ısırırdı.Anlık bi ısırık değil bunlar uzun süredir bazen hergün bazen 2 güne bir oluyo evde pire olsa göremez miyim yada evi pire basar mı ki
%100 o diyemem ki dr söyledi dediniz ona bile itimat etmemişsinizSizce pire yani öyle mi
%100 o diyemem ki dr söyledi dediniz ona bile itimat etmemişsiniz
Apartman da birinci katımızda komşumuz var görüşmeyiz fakat evinde 2 tane kedisi var acaba onlardan apartman a pire düşüyorda bizimkiler e mi geliyo çıkıp indikçe bu ihtimali de düşündümBelli aralıklarla oluyorsa düzenli gittikleri yerlerden üzerlerine bulaşıyordur. Biz çocukken olmuştu babam çiftliğe gidip geldikçe taşıyormuş 5 kişiydik evde sadece ablamla beni ısırırdı.