Ne alırsınız?

Dahliadivin

Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑
Pro Üye
21 Ocak 2018
8.487
20.946
348
32
Merhaba. Benim için şu anda çok önemli bir sorun ve önemli bir karar.

İnternetten instagram ve satis uygulamalarından daha çok kendinizemi kiyafet alırsınız yoksa çocuğunuza bebeğinize mi?

Ben evden satış yapmayı düşünüyorum ama bayan mı bebek mi karar veremiyorum. Uygun fiyatlı olacak ürünler.

Bebek ve çocuk kıyafetlerinde kullanılan boya, dokuma, malzeme çok önemli olduğundan asla bilmediğim bir yerden sipariş vermem.
Aldığım birkaç marka var, sadece onlardan alışveriş yapıyorum.
Kendime ise farketmez, parasının hakkını versin yeter.
Kısaca sorunuzun cevabı kadın giyim.

Kadın derim çocuklar için uygun fiyatlı kıyafetler pek alınmıyor.
Kalite vs önemli çünkü birçok kez yıkanıyor ve solma filan yapabiliyor. O yüzden alırken kalitesine önem veriyorum.

Bebek ve çocuk kıyafetlerinde kullanılan boya, dokuma, malzeme çok önemli olduğundan asla bilmediğim bir yerden sipariş vermem.

Çocuklarıma hic almam cunku belli olmuyor yas standartlarına uymuyor cocuklarim...

Kadın derim çocuklar için uygun fiyatlı kıyafetler pek alınmıyor.
Kalite vs önemli çünkü birçok kez yıkanıyor ve solma filan yapabiliyor. O yüzden alırken kalitesine önem veriyorum.

Benimde kafama bunlar takılmıştı demekki genelde bu şekilde düşünceler.

Aslinda cocuk urunleri cok kaliteli olacakti ama tabi markasiz toptan urunler olacagi icin bunu kanitlamak yada isim yapmak lazim biraz uzun iş ve zor olur.

Hemen hemen bütün alışverişimi online yaparım. Bilindik firmaların applerini kullanırım. Bilmediğim hiç bir yerden ya da instagram satıcılarından alışveriş yapmam. Çocuğum olmadığı için kendime ve eşime alırım.

Ürünler nerden geliyor ? Sadece meraktan soruyorum =)

Ben modelistim 5 yildir tekstil piyasasinda calisiyorum bebegim oldu ara verdim calismaya evde durdugum zamani degerlendirmek ve bu isi denemek istiyorum. piyasanin icinde oldugum icin toptancilar firma sahipleri vs cok tanidigim var. Ne nerde onu iyi bilirim yani :)

Ben modelistim 5 yildir tekstil piyasasinda calisiyorum bebegim oldu ara verdim calismaya evde durdugum zamani degerlendirmek ve bu isi denemek istiyorum. piyasanin icinde oldugum icin toptancilar firma sahipleri vs cok tanidigim var. Ne nerde onu iyi bilirim yani :)
Ay ne güzel, ne nerde kalitelidir öğrenmeyi severim ben.Tşk ederim =)

eğer bebek kıyafetlerini bilindik markalar yaparsanız bir ihtimal alınabilir.
carters, aziz bebe, chicco, idil baby, caramell... gibi gibi.
bunların ürün kalitesi bellidir.
alırken kullanıcı bilir ne aldığını.
ama instagramdan kıyafet hiç almadım.
web sitesi varsa, yasal ve faturalı satış yapıyorsa yada başka yerde bulamayacağım bir şeyse belki.

3 çocuğun yok muydu senin? alışverişe nasıl gidiyorsun?
ben 2 numara doğduğundan beri çocukların donuna kadar hm den internet satışı ile alıyorum.
önümüzdeki 10 sene de avm ye gitmeyi düşünmüyorum :))
Gayet normal bi sekilde:) arabayla carsiya gidiyorum ucuyle. En kucugun bebek arabasi bagajda cikariyorum oturtuyorum digerlerini yurutuyorum:)) bu kadar dert edecek birsey yokki:)

• Beğen
Reactions: csi
Gayet normal bi sekilde:) arabayla carsiya gidiyorum ucuyle. En kucugun bebek arabasi bagajda cikariyorum oturtuyorum digerlerini yurutuyorum:)) bu kadar dert edecek birsey yokki:)
o kısımda sorun yok. sorun ilk ikiyi avm de kontrol etmek :)benim büyük yürüyen merdivenlere tersten binmeye, raflara tırmanmaya bayılıyor... en olmadı bir şeylerin arkasına saklanıyor :)

o kısımda sorun yok. sorun ilk ikiyi avm de kontrol etmek :)benim büyük yürüyen merdivenlere tersten binmeye, raflara tırmanmaya bayılıyor... en olmadı bir şeylerin arkasına saklanıyor :)
Kac yasindaki seninkiler? Benim buyuk 6 ikinci 4. Ben yapmayin dersem genelde yapmiyolar bazen kavga gurultu hallediyoruz isleri:) tabii elimiz bos donmuyoruz. Birde uslu durursaniz size supriz var diye avutuyorum istedikleri birseyi aliyorum. Oyuncak olur yiyecek olur duruma gore:)

bilinen markalar ve sitelerden şaşmam ben ınstagramdan hiç alışveriş yapmadım nasıl ürünler var haberim bile yok.2. el olarak sadece değerli takı alırım onlarda da hiç sorun yaşamadım

3 çocuğun yok muydu senin? alışverişe nasıl gidiyorsun?
ben 2 numara doğduğundan beri çocukların donuna kadar hm den internet satışı ile alıyorum.
önümüzdeki 10 sene de avm ye gitmeyi düşünmüyorum :))
her hafta avm deyim ankara nın tek sosyal platformu maalesef .tiyatro dışarda kahvaltı seyrek gidiliyor .maliyeti avm den çok çok fazla çünkü kaliteli mekan seçersek çukurambar incek gibi

Bilindik sitelerden kendime aliyorum .Kumasi begenmezsem iade ediyorum hic sorun olmadı .Insta dan almam iade yok coğunda .Cocuklar illaki kendileri begenip giyip almalilar .Onlara hic bulaşmam giymiyorlar cünkü .

Back
X