Ne alaka?!

Bu nasıl 30 yaşında ben anlamadım liseli gibi ergen haller erkeklerin olgunlaşma süreci epey uzun sürüyor bilginiz olsun yaşına bakmayın

Bunca olay tamamen sizin umursamaz davranmanızdan yaşanmış. Sizinde bir şeyler hissettiğinizi anladığı an arkasına bakmadan gidecek. Dengesizliği buradan beni yordu.

Zamanında benimde başımda çok benzer biri vardı, 20 lerimin başındaydım. Ben çözemedim huyunu, arkadaşım uyardı beni. Bir anda çok aşıkmışım, onsuz yapamazmışım gibi davrandım 3 gün sonra kaçtı. başımdan gitsin istiyordum ben, gitsin diye yaptım ama yinede şaşırmıştım insanların böyle mal gibi davranmasına. 3 ay sonra hayatıma normal devam ettiğimi duyunca geri dönmüştü, nasıl onu unuturum kafasıyla herhalde. Bir daha benimle konuşmaya kalkarsa ağzını burnunu kırarım diye konuşmuştum ortak arkadaşlarada öyle kurtulmuştum.

Git-gelleri, seni çok istiyorum demeleri, böyle ıssız adam tripleri hep ipler sizin elinizde diye. İpleri eline aldığını anladığı an daha da yorar sizi. Bence hiç gerek yok.

Burçlara inanmam normalde ama bir önceki ilişkimde bir aslanlaydı. Ve korkunçtu cidden
aslan da zor bir burç ama ikizler aşırı dengesiz oluyor. hadi burçları boşver yapılan davranışlar da saçma. dengesiz demek ki yorardı seni, salla gitsin.

bana da benzer şey oldu. ilk başlarda aşırı ilgili sonra ben de ilgi göstermeye başlayınca bi ilgisizleşmeler bi umursamazlıklar ne istediği belirsiz haller. tam olarak öyle yaptı sürekli bi kaçış modu. sonra ben rest çektim birkaç kez, tavırlarından bıktım yoruldum çünkü. hayatıma devam etmem onu aşırı üzülüyordu. ilgi duyuyorum bişeyler hissediyorum diye onsuz öleyim istedi herhalde. sosyal medyadan silmeme aşırı tepki gösterdi, neymiş seven insan silmezmiş seven gitmezmiş bilmem ne. oldu canım seviyorum diye saçmalıklarına boyun eğeyim istiyor resmen. yok ben onsuz nasıl mutlu olabilirmişim, gayet iyi görünüyormuşum keyfim çok yerindeymiş de bilmem ne. en son kopuş aşamasında, beklentiler uymuyorsa daha fazla zaman kaybetmicem seninle dedim iyice delirdi. hepiniz aynı boksunuz, sen de git kendine yeni aşklar bul hemen bilmem ne imalı konuştu. yok yani normal değiller.

Adam ikizler burcu. Hasta olduğu bir döneme denk geldiğimden çok da zorlamak istemedim.

Benim korkularım var. Ama ilişkiye başladığımda çok seveceğimi de biliyordu bence
Hasta derken bipolar herhalde. Bir git bir gel ilişkiler insanı çok yoruyor. Bazıları sırf karşısındaki insanı kendine bağlamak için bile isteye git gel yapıyor.

Vardı benim bir flörtüm konuşmazdık konuşmazdık sonra yazardı, ben tabi sevinmeler mutluluklar. İki gün ya çok değil iki gün sonra yazmamaya, görüldü atmaya falan başlardı. Ne yaptım da böyle oldu çok mu sıktım diye kendimi yer dururdum o da zaten bunu istiyordu. Her daim zihnimin onunla meşgul olmasını.

30 yaşına gelmiş hala ne istediğini bilmiyorsa bırakın kendi çöplüğünde dolaşsın. Toksik insan.

Güven problemi yaşıyorsunuz o yüzden karşısınızdaki insandan emin olmak istiyorsunuz. Tabi bu adamın gelleri gitleri de sizde güven oluşturmuyor rahatsız hissediyorsunuz.

F
Fiziksel bir rahatsızlığı var.
Gerçekten insan şaşkına dönüyor

Güven problemi yaşıyorsunuz o yüzden karşısınızdaki insandan emin olmak istiyorsunuz. Tabi bu adamın gelleri gitleri de sizde güven oluşturmuyor rahatsız hissediyorsunuz.
Kesinlikle durumum bu, keske olabilseydik düşüncesi de oluştu

30 yaşında ama size ergen gibi davranmış. yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Adam ikizler burcu yazmis biri. Bu ozelliklere sahip birini gorunce arkama bakmadan kactim hep. Igrenc bi tip dusman basina yarabbim.

İletişimi sürdürmemeye karar vermeyi anlarım. Devamli sil ekle, sil ekle çok ergence. Çekilir dert değil. Sevilecek bir tarafi kalmaz ama seviyormuşsunuz siz de bi acayipsiniz.

Kusura bakmayın da, hep adam adım atmış siz hep bir ağır olayım havalarinda, geldi, gitti, yazdi, sildi ben yüz vermedim, ilk hep o adım atti modundaymissiniz. Size iyi dayanmış. Bu kadar ego kadi kizinda yok yahu. Yanlış mı okudum ben?

Önünüze bakın, kahrinizi çekecek başka biri çıkar elbet.

Derdim kahrımı çekmesi değil ki, güvenemedim sürekli gel git

İletişimi sürdürmemeye karar vermeyi anlarım. Devamli sil ekle, sil ekle çok ergence. Çekilir dert değil. Sevilecek bir tarafi kalmaz ama seviyormuşsunuz siz de bi acayipsiniz.
Seviyorum diyemem. Ama belli bir yaştan sonra heyecanlanmak zor oluyor. Heyecanlanıyor , birlikte zaman geçirirken iyi hissediyordum. Ama kendimi fazlalık hissetmeye başlayınca çekildim

Kimse alınmasın lütfen ama ikizler burcu erkeği kadar acayip bir varlık daha tanımıyorum. İşimde de özel hayatımda da hep ikizler erkeğinin gariplikleri oldu. Bir dönem ben de bir adamı beğendim sözde o da beni beğendi ama sürekli gel gitler, 3 ay aramaz 4.ay beni nasıl aramazsın diye ortaya çıkar, bu iş neredeyse 2 sene falan bu şekilde sürdü, ben biraz tecrübesizdim o zamanlar sonra iletişimi kopardım. Üzerinden 3 sene geçtikten sonra, geçen sene yine yazmış whatsapptan sonra eşimle profil fotomu görünce özür dileyip kayboldu. Farkındaysanız senelerden bahsediyorum, bu tip adamların hayat tarzı bu, karabatak gibi yaşarlar. Hiç yüz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…