aslan da zor bir burç ama ikizler aşırı dengesiz oluyor. hadi burçları boşver yapılan davranışlar da saçma. dengesiz demek ki yorardı seni, salla gitsin.Burçlara inanmam normalde ama bir önceki ilişkimde bir aslanlaydı. Ve korkunçtu cidden
bana da benzer şey oldu. ilk başlarda aşırı ilgili sonra ben de ilgi göstermeye başlayınca bi ilgisizleşmeler bi umursamazlıklar ne istediği belirsiz haller. tam olarak öyle yaptı sürekli bi kaçış modu. sonra ben rest çektim birkaç kez, tavırlarından bıktım yoruldum çünkü. hayatıma devam etmem onu aşırı üzülüyordu. ilgi duyuyorum bişeyler hissediyorum diye onsuz öleyim istedi herhalde. sosyal medyadan silmeme aşırı tepki gösterdi, neymiş seven insan silmezmiş seven gitmezmiş bilmem ne. oldu canım seviyorum diye saçmalıklarına boyun eğeyim istiyor resmen. yok ben onsuz nasıl mutlu olabilirmişim, gayet iyi görünüyormuşum keyfim çok yerindeymiş de bilmem ne. en son kopuş aşamasında, beklentiler uymuyorsa daha fazla zaman kaybetmicem seninle dedim iyice delirdi. hepiniz aynı boksunuz, sen de git kendine yeni aşklar bul hemen bilmem ne imalı konuştu. yok yani normal değiller.Bunca olay tamamen sizin umursamaz davranmanızdan yaşanmış. Sizinde bir şeyler hissettiğinizi anladığı an arkasına bakmadan gidecek. Dengesizliği buradan beni yordu.
Zamanında benimde başımda çok benzer biri vardı, 20 lerimin başındaydım. Ben çözemedim huyunu, arkadaşım uyardı beni. Bir anda çok aşıkmışım, onsuz yapamazmışım gibi davrandım 3 gün sonra kaçtı. başımdan gitsin istiyordum ben, gitsin diye yaptım ama yinede şaşırmıştım insanların böyle mal gibi davranmasına. 3 ay sonra hayatıma normal devam ettiğimi duyunca geri dönmüştü, nasıl onu unuturum kafasıyla herhalde. Bir daha benimle konuşmaya kalkarsa ağzını burnunu kırarım diye konuşmuştum ortak arkadaşlarada öyle kurtulmuştum.
Git-gelleri, seni çok istiyorum demeleri, böyle ıssız adam tripleri hep ipler sizin elinizde diye. İpleri eline aldığını anladığı an daha da yorar sizi. Bence hiç gerek yok.
Hasta derken bipolar herhalde. Bir git bir gel ilişkiler insanı çok yoruyor. Bazıları sırf karşısındaki insanı kendine bağlamak için bile isteye git gel yapıyor.Adam ikizler burcu. Hasta olduğu bir döneme denk geldiğimden çok da zorlamak istemedim.
Benim korkularım var. Ama ilişkiye başladığımda çok seveceğimi de biliyordu bence
Güven problemi yaşıyorsunuz o yüzden karşısınızdaki insandan emin olmak istiyorsunuz. Tabi bu adamın gelleri gitleri de sizde güven oluşturmuyor rahatsız hissediyorsunuz.Ben yalnızca evlilik meraklısı biri değilim. Evlilik birtakım sorumluluklar içeriyor ve karsımdaki adamın bunun altından kalkabilecek biri olup olmadığına emin olmak istiyorum. Evlenmek diyor ama ben onu nasıl kaldırır bilemiyordum.O yuzden ondan kaçtım. O gel git yaptıkça daha da ürktüm açıkçası. Adamı en basından beri beğeniyordum ama mantığım bu kadar gel gitli ilişki olmaz diye beni durduruyordu.
Son konusmamız doğumgünümdü. Hatırlamış kutlamıs vs bu kez gerçekten gitmeyeceğim naraları attı.
Süreç içerisinde kendi hastalığı da söz konusu olduğundan desteklemeye, psikolojisini anlamaya çabaladım. Kimseye söylemek istemiyor ama acı çekiyor oldugu bir süreçti. Yani kargaşa benı bu durumlara sürükledi
Bana gelince, haklısınız. Tabii ki düzgün bir ilişki istiyorum , ailem katı sayılır , evlenmeyi de isterim ama yanlış bir yola girmekten de çekiniyorum
Fiziksel bir rahatsızlığı var.Hasta derken bipolar herhalde. Bir git bir gel ilişkiler insanı çok yoruyor. Bazıları sırf karşısındaki insanı kendine bağlamak için bile isteye git gel yapıyor.
Vardı benim bir flörtüm konuşmazdık konuşmazdık sonra yazardı, ben tabi sevinmeler mutluluklar. İki gün ya çok değil iki gün sonra yazmamaya, görüldü atmaya falan başlardı. Ne yaptım da böyle oldu çok mu sıktım diye kendimi yer dururdum o da zaten bunu istiyordu. Her daim zihnimin onunla meşgul olmasını.
30 yaşına gelmiş hala ne istediğini bilmiyorsa bırakın kendi çöplüğünde dolaşsın. Toksik insan.
Kesinlikle durumum bu, keske olabilseydik düşüncesi de oluştuGüven problemi yaşıyorsunuz o yüzden karşısınızdaki insandan emin olmak istiyorsunuz. Tabi bu adamın gelleri gitleri de sizde güven oluşturmuyor rahatsız hissediyorsunuz.
30 yaşında ama size ergen gibi davranmış. yapabileceğiniz hiçbir şey yok.Arkadaşlar merhaba. Benım bir sıkıntım aynı zamanda sorum var.
Yaklasık bir sene oncesinde bir arkadaşımın tanıdığı biri beni görmüş(sosyal medya üzerinden) ama onlarda uzun zamandır görüşmeyen insanlar.
Çocuk benden 3 yaş büyük, 30nda ,kendi halinde işinde gücünde biri. Sohbeti de hoş.
Uzunca bir sure bana yazdı, bulusalım vs. O bana göre daha rahat birisi yasam tarzı olarak. Ben uzak durdum. Geldi , sildi , geldi , sildi. Senle ben farklıyız diye. Bu gelmeler gitmeler 1-2 hafta sürüyor
Sonunda görüşelim dedi ve bir gun ayaküstü kahve içtik. Gayet güzel geçti. Bir sure böyle sürdü , katısın dedi gitti. Bu süreçte hep hikayelerimi izliyor falan. Evlenme isteğinden söz etti, ben istemiyorum dedim. O ikna etmeye çabaladı falan.
Sonra biz bir ay falan günaşırı görüştük. Sevgili olalım, evlenince söyle böyle. Bu arada sağlık durumuyla alakalı ciddi bir problemi vardı. Ve aklı ona takılıyodu ameliyat vs olması gerekiyor.
Görüşmek istememeye başladı, Mesajlar azaldı. En son konuşmayalım dedim. O da klasik sen çok iyisinler falan. Ben sosyal medyadan sildim. O telefonumu sildi. Üzerine beni sosyal medyadan engellemiş( mesaj atan rahatsız eden biri değilim).
Her defasında o yazdı zaten ben de değil
Neden engelledi? Rahatsızlık desem vermem bilir. Kendi görmemek için mi? Neden benden kaçsın?
Başkaları görmesin diye mi diyeceğim. Fotoğraf yorum vs bir sey yok aramızda
Yalnızca bizim görüştüğümüz donemde biriyle tanısmıs arkadaş grubunun yanında. Arkadaşı kadınla iletişim kurmaya çalışmış, o eve erken geçmiş. Ki benim de o gece eve erken geçtiğinden haberim vardı kadın ondan 9 yas büyük ve pilates antrenörü. Onun her fotoğrafını beğeniyordu bu da beni rahatsız ediyordu. Söyledim bunu konuşmayı kestikten sonra . Unutamam falan dedim. Unutma sivridil dedi . Daha sonra kadının fotoğraflarındaki 40 küsür beğeniyi kaldırmıs ama ben hala engelliyim. Sonra bir fotoğrafını beğendi. Onu da kaldırdı. Sonra bir fotoğrafını beğenmiş bugun. İlişkileri var desem beğenileri kaldırmaya çekinir ki kadının sevgilisi vardı en son. Fotoğraflarına yorum atan değişik erkekler de var
10 gün oldu. Asla yazmadım, iletişim kurmaya çalısmadım. Ama çocuğu çok da beğeniyordum. Yapabileceğim bir şey var mı , yoksa??
Derdim kahrımı çekmesi değil ki, güvenemedim sürekli gel gitKusura bakmayın da, hep adam adım atmış siz hep bir ağır olayım havalarinda, geldi, gitti, yazdi, sildi ben yüz vermedim, ilk hep o adım atti modundaymissiniz. Size iyi dayanmış. Bu kadar ego kadi kizinda yok yahu. Yanlış mı okudum ben?
Önünüze bakın, kahrinizi çekecek başka biri çıkar elbet.
Seviyorum diyemem. Ama belli bir yaştan sonra heyecanlanmak zor oluyor. Heyecanlanıyor , birlikte zaman geçirirken iyi hissediyordum. Ama kendimi fazlalık hissetmeye başlayınca çekildimİletişimi sürdürmemeye karar vermeyi anlarım. Devamli sil ekle, sil ekle çok ergence. Çekilir dert değil. Sevilecek bir tarafi kalmaz ama seviyormuşsunuz siz de bi acayipsiniz.
siz bu kadar düşünün sızlanın diye yapıyorhaklısınız aslında kucuk de değil ama
O kadar haklısınız ki hepiniz ayrı ayrı , teşekkür ederimsiz bu kadar düşünün sızlanın diye yapıyor
bu kadar takip edin diye yapıyor ve başarıyor
ergenliği bile aşamamış gerçekten çocuk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?