adam geldikçe kadın itmiş, adam gittikçe de "ulan nereye gidip duruyor" diyerek paniğe kapılmış.Ben sizi anlayamadim. Bunu yazmissiniz:
O bana göre daha rahat birisi yasam tarzı olarak.
Peki, adam ciddi iliski istemeyen biri, siz de isteyen birisiniz. Adam evlenelim diyince de siz ben evlilik istemem demissiniz de, eee hem ciddi iliski istiyorsunuz hem evlilik istemiyorsunuz siz ne istiyorsunuz peki?
Sonra siz uzak durmussunuz, adam da buna sebep uzaklasmis. Peki adamdan uzak duruyorsunuz, adami istemiyorsunuz yani neden hala bulusuyorsunuz, nedne stalkliyorsunuz?
Ne yaptigi belli olmayan sizsiniz bence gercekten nereye varmaya calistiginiz hic anlayamadim.
Iletısımı kesmısınız zaten dsha ne dıyelım kiArkadaşlar merhaba. Benım bir sıkıntım aynı zamanda sorum var.
Yaklasık bir sene oncesinde bir arkadaşımın tanıdığı biri beni görmüş(sosyal medya üzerinden) ama onlarda uzun zamandır görüşmeyen insanlar.
Çocuk benden 3 yaş büyük, 30nda ,kendi halinde işinde gücünde biri. Sohbeti de hoş.
Uzunca bir sure bana yazdı, bulusalım vs. O bana göre daha rahat birisi yasam tarzı olarak. Ben uzak durdum. Geldi , sildi , geldi , sildi. Senle ben farklıyız diye. Bu gelmeler gitmeler 1-2 hafta sürüyor
Sonunda görüşelim dedi ve bir gun ayaküstü kahve içtik. Gayet güzel geçti. Bir sure böyle sürdü , katısın dedi gitti. Bu süreçte hep hikayelerimi izliyor falan. Evlenme isteğinden söz etti, ben istemiyorum dedim. O ikna etmeye çabaladı falan.
Sonra biz bir ay falan günaşırı görüştük. Sevgili olalım, evlenince söyle böyle. Bu arada sağlık durumuyla alakalı ciddi bir problemi vardı. Ve aklı ona takılıyodu ameliyat vs olması gerekiyor.
Görüşmek istememeye başladı, Mesajlar azaldı. En son konuşmayalım dedim. O da klasik sen çok iyisinler falan. Ben sosyal medyadan sildim. O telefonumu sildi. Üzerine beni sosyal medyadan engellemiş( mesaj atan rahatsız eden biri değilim)
Yalnızca bizim görüştüğümüz donemde biriyle tanısmıs arkadaş grubunun yanında. Arkadaşı kadınla iletişim kurmaya çalışmış, o eve erken geçmiş. Ki benim de o gece eve erken geçtiğinden haberim vardı kadın ondan 9 yas büyük ve pilates antrenörü. Onun her fotoğrafını beğeniyordu bu da beni rahatsız ediyordu. Söyledim bunu konuşmayı kestikten sonra . Unutamam falan dedim. Unutma sivridil dedi . Daha sonra kadının fotoğraflarındaki 40 küsür beğeniyi kaldırmıs ama ben hala engelliyim. Sonra bir fotoğrafını beğendi. Onu da kaldırdı. Sonra bir fotoğrafını beğenmiş bugun.
10 gün oldu. Asla yazmadım, iletişim kurmaya çalısmadım. Ama çocuğu çok da beğeniyordum. Yapabileceğim bir şey var mı , yoksa??
Ben sizi anlayamadim. Bunu yazmissiniz:
O bana göre daha rahat birisi yasam tarzı olarak.
Peki, adam ciddi iliski istemeyen biri, siz de isteyen birisiniz. Adam evlenelim diyince de siz ben evlilik istemem demissiniz de, eee hem ciddi iliski istiyorsunuz hem evlilik istemiyorsunuz siz ne istiyorsunuz peki?
Sonra siz uzak durmussunuz, adam da buna sebep uzaklasmis. Peki adamdan uzak duruyorsunuz, adami istemiyorsunuz yani neden hala bulusuyorsunuz, nedne stalkliyorsunuz?
Ne yaptigi belli olmayan sizsiniz bence gercekten nereye varmaya calistiginiz hic anlayamadim.
adam geldikçe kadın itmiş, adam gittikçe de "ulan nereye gidip duruyor" diyerek paniğe kapılmış.
konu sahibi bence siz ilgisinden hoşlanıyor ama yüz de vermemeye çalışıyorsunuz, ne yaptığınız belli değil. adam gidince de o ilgiyi özleyip panikliyorsunuz ama ben beğeniyordum diye.. ilişki yaşamak ve ya flört bu olmuyor. uzun süre buluşmak istemiş uzak durmuşsunuz, evlenme isteğinden bahsetmiş direkt evlenmek istemediğinizi söylemişsiniz.. muhtemelen kendine uygun birini bulmuş ve ya uğraşmak istememiş. zaten engellemişte. hala daha beğeniyorumlar ne alaka bende burasını anlayamadım.
Ben yalnızca evlilik meraklısı biri değilim. Evlilik birtakım sorumluluklar içeriyor ve karsımdaki adamın bunun altından kalkabilecek biri olup olmadığına emin olmak istiyorum. Evlenmek diyor ama ben onu nasıl kaldırır bilemiyordum.O yuzden ondan kaçtım. O gel git yaptıkça daha da ürktüm açıkçası. Adamı en basından beri beğeniyordum ama mantığım bu kadar gel gitli ilişki olmaz diye beni durduruyordu.Ben anlamadım siz bu adamı istiyo musunuz istemiyo musunuz? Başta sanki adam sizin peşinizden koşarken siz sallamayıp sonra durumlar tam tersi olmuş gibime geldi anlamadım.
İlk mesajından konuyu çok çözemedim ama bu mesaj yetti , ikizler burcuu , zor kuzum zor.. tabi herkes aynı olmaz ama ben bi ikizler erkekle 3 senemi harcadım ahhAdam ikizler burcu. Hasta olduğu bir döneme denk geldiğimden çok da zorlamak istemedim.
Benim korkularım var. Ama ilişkiye başladığımda çok seveceğimi de biliyordu bence
Oda siz umursayin siz arayın siz ilişkiyi başlatın istiyor evlilik falan niyetin de değilBenim hayatımda toplam bir ilişkim oldu. Çok anlayan biri de değilim. Umursamadıkça geldi. Simdi ben umursadım..
Açık ve anlaşılır yazmaya çalıştım ama oldukça uzun. Haklısınız
İlk mesajından konuyu çok çözemedim ama bu mesaj yetti , ikizler burcuu , zor kuzum zor.. tabi herkes aynı olmaz ama ben bi ikizler erkekle 3 senemi harcadım ahhbuda farksız duruyor.. (istisnalar kaideyi bozmaz)
Burçlara inanmam normalde ama bir önceki ilişkimde bir aslanlaydı. Ve korkunçtu ciddenikizlerden uzak dur gözünü seveyim. son 6 ayım bi ikizlerin elinde mahvoldu. tamamen koptuk geçen hafta ama benim öfkem sıkıntım hala geçmedi. keşke son 6 ayımı silebilsem hafızamdan o derece. salla.
Pilates eğitmeni olan kişi ondan 9 yas büyük. ve kişi çocuk çok seviyor. O yuzden onunla herhangi bir sey düşüneceğini sanmıyorum. Ve ben söyledikten sonra beğenileri kaldırması da saçmalık değil mi . Beni önemsiyor demiyorum ama diğer insanların görmesi onu rahatsız ediyordur heralde. Bir de neden engel onu anlamadımBence asil iliskisi Pilates egitmeni ile. Onunla arasi bozuk oldugu donemlerde bos kalmamak icin sizinle vakit gecirmis olabilir. Aslinda sizi umursamiyordur, maksadi diger tarafi kiskandirmak olmasin? Bilmiyorum siz evet deseniz belki evlenirdi de bu dengedeki 1ine cok guven olmaz. Tabi bunlarin hepsi varsayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?