Biz iletişimi kestik. Sen çok iyisin seninle alakası yok falan deyip gitti. Hep o sildi (normalde huyum değildir) bu kez ben sildim sosyal medyadan. O numaramı sildi, beni de engelledi sosyal medyadan. Ben buna ne diyebilirim kiFoto beğeniyor diye ilgisi var yada arada aşk var anlamına gelmez
Içinde kalmasin yaz bir şeyler sonra tepkisine bak
Bu kadar araştırıyorsun neyse gerçeği öğren
Daha sonra kadının fotoğraflarındaki 40 küsür beğeniyi kaldırmıs ama ben hala engelliyim. Sonra bir fotoğrafını beğendi. Onu da kaldırdı. Sonra bir fotoğrafını beğenmiş bugun.
Ama çocuğu çok da beğeniyordum.
Adam ikizler burcu. Hasta olduğu bir döneme denk geldiğimden çok da zorlamak istemedim.Adam dengesizin teki. Bi ayrı dünyaların insanıyız diyip topuklamalar, bir evlenelim demeler. Ama senin de ondan pek aşağı kalır yanın yok. Ne istediğin bile belli değil. ayrıca o pilates hocasıyla kadını çok bariz bir şekilde beğeniyor.
haklısınız aslında kucuk de değil amaaynen çocukmuş
Benim hayatımda toplam bir ilişkim oldu. Çok anlayan biri de değilim. Umursamadıkça geldi. Simdi ben umursadım..Okurken sıkıldım. Siz yaşarken nasıl tahammül ediyorsunuz birbirinize ve hala beğeniyorum diyorsunuz ben anlamıyorum.
haklısınız aslında kucuk de değil ama
Yok uzunluğundan değil yaşadığınız şeyin saçmalığından sıkıldım. Nolur kendinize bunu layık görmeyin. Kimsenin de peşinde onu beğendin bunu laykladın diye dolaşmayın. Bunun ilişki yaşamakla alakası yok, bir duruşunuz olsun.Benim hayatımda toplam bir ilişkim oldu. Çok anlayan biri de değilim. Umursamadıkça geldi. Simdi ben umursadım..
Açık ve anlaşılır yazmaya çalıştım ama oldukça uzun. Haklısınız
Adam dengesiz ama sizinde aşağı kalır yanınız yok. İstemediğiniz birini kıskanmayada hakkınız yok. Adamı hem itip hemde sevgilisiymiş gibi triplere girerseniz olacağı bu.Arkadaşlar merhaba. Benım bir sıkıntım aynı zamanda sorum var.
Yaklasık bir sene oncesinde bir arkadaşımın tanıdığı biri beni görmüş(sosyal medya üzerinden) ama onlarda uzun zamandır görüşmeyen insanlar.
Çocuk benden 3 yaş büyük, 30nda ,kendi halinde işinde gücünde biri. Sohbeti de hoş.
Uzunca bir sure bana yazdı, bulusalım vs. O bana göre daha rahat birisi yasam tarzı olarak. Ben uzak durdum. Geldi , sildi , geldi , sildi. Senle ben farklıyız diye. Bu gelmeler gitmeler 1-2 hafta sürüyor
Sonunda görüşelim dedi ve bir gun ayaküstü kahve içtik. Gayet güzel geçti. Bir sure böyle sürdü , katısın dedi gitti. Bu süreçte hep hikayelerimi izliyor falan. Evlenme isteğinden söz etti, ben istemiyorum dedim. O ikna etmeye çabaladı falan.
Sonra biz bir ay falan günaşırı görüştük. Sevgili olalım, evlenince söyle böyle. Bu arada sağlık durumuyla alakalı ciddi bir problemi vardı. Ve aklı ona takılıyodu ameliyat vs olması gerekiyor.
Görüşmek istememeye başladı, Mesajlar azaldı. En son konuşmayalım dedim. O da klasik sen çok iyisinler falan. Ben sosyal medyadan sildim. O telefonumu sildi. Üzerine beni sosyal medyadan engellemiş( mesaj atan rahatsız eden biri değilim)
Yalnızca bizim görüştüğümüz donemde biriyle tanısmıs arkadaş grubunun yanında. Arkadaşı kadınla iletişim kurmaya çalışmış, o eve erken geçmiş. Ki benim de o gece eve erken geçtiğinden haberim vardı kadın ondan 9 yas büyük ve pilates antrenörü. Onun her fotoğrafını beğeniyordu bu da beni rahatsız ediyordu. Söyledim bunu konuşmayı kestikten sonra . Unutamam falan dedim. Unutma sivridil dedi . Daha sonra kadının fotoğraflarındaki 40 küsür beğeniyi kaldırmıs ama ben hala engelliyim. Sonra bir fotoğrafını beğendi. Onu da kaldırdı. Sonra bir fotoğrafını beğenmiş bugun.
10 gün oldu. Asla yazmadım, iletişim kurmaya çalısmadım. Ama çocuğu çok da beğeniyordum. Yapabileceğim bir şey var mı , yoksa??
Sözümü kaale alıp silmesi de saçma geldi.boşver bunu.
gitmiş gelmiş. 40 beğeni silmiş ne manaysa.
üşenmemişte
zeka yaşı küçük demek
habirede takip etme bırak ne yaparsa yapsın.
Yok uzunluğundan değil yaşadığınız şeyin saçmalığından sıkıldım. Nolur kendinize bunu layık görmeyin. Kimsenin de peşinde onu beğendin bunu laykladın diye dolaşmayın. Bunun ilişki yaşamakla alakası yok, bir duruşunuz olsun.
Konuştuğumuz donemde bunu söylemedim ergen gibi olur diye . Yalnızca sonrasında böyle bir sey yazdım. Tamam sivridil dedi ben de daha iletişim kurmadım hiçbir şekilde. Hani ilk ve sondu.Adam dengesiz ama sizinde aşağı kalır yanınız yok. İstemediğiniz birini kıskanmayada hakkınız yok. Adamı hem itip hemde sevgilisiymiş gibi triplere girerseniz olacağı bu.
Sen adamın yaptığını halen görmeyip takipdesin yok foto beğendi yok şu oldu bu olduBiz iletişimi kestik. Sen çok iyisin seninle alakası yok falan deyip gitti. Hep o sildi (normalde huyum değildir) bu kez ben sildim sosyal medyadan. O numaramı sildi, beni de engelledi sosyal medyadan. Ben buna ne diyebilirim ki
Sözümü kaale alıp silmesi de saçma geldi.
Ya gerçekten açık kapı bıraktı kendince ama öyle olsa o engel çoktan kaldırdı bana diye düşünüyorum.
Ya da herkes fark ediyordur diye sildi
Ve bence 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?