arzucum merhaba ıyıyım işte nasıl olayımm bebekde ıyı ona bısey olmasında baska bısey ıstemıyorum baabsı yuzunde bıraz sınırlıyımm hamıleleık haberını aldıgından bberı bı tuhaflastııı benı sınır edıyo
günaydın çiçekcik nasılsın??????????
cok sogukkk bebegı ıstıyormu ıstemıyormu bılmıyorum merekımı sevıncımı heyecanımı benımle paylasmıyor doktor raporlarını gosterıyorumm offff doguracagın bı cocuk dıyorrr ne kadar buyutuyosunnn dıyorrr kendı basıma doktora gdıp kendı basıma kosturuyorumm emınımkı 9 ay boyunca kontrollere beraber gdelım desemde ısını bahane edıp 1 kere yanımda gelmıcek hem ıstıyorum dıyor hamıle kalmadan once kaldıktan sonrada bırazdaha korunsaydınya ne vardı hamıle kalacak dıyorrr cok moralım bozuk kıslar
inşallahh gırer mutlu bı hamılelık gecırmek ıstıyorum bebegıme bısey olacak dıye odum kopuyor ınsallah saglıkla mutlulukla kucagıma alırımmmm
cıcekcık ınsallah alısır sureklı aglamaya basladımm ısyerındeyımm bebegıme zararlı olur dıye aglamak bıle ıstemıyorum kendımı tutmaya clısıyorum ama olmuyorrr ınsallah duzelırrr
ağlamak istiyorsan ağla sıkma kendini kendini sıkman daha kötü ama canını gerçekten sıkma erkek milletinin var kanında bir bozukluk onlardan neler çektim anlatsam ayrı bir bin sayfalık topik olurrrr benneyaptımki
sen rahat ol acık geniş biri olmaya çalış bebişini düşün neler yapıcağınızı düşün hayaller kur kafanı dağıt canım benimm üzme kendini lütfen bakk çok üzülürüm yoksa bazen şu erkeklerin hepsini yok edesim geliyorrrklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?