ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

kaydirigubbakcemile3
ay güldürdün beni brccim sabah sabah doğru söylüyorsun vallaaa yetmiyor hiçbirşey

winxcim görünür tatlım sabırlı olll acıkk stres bebişe zararlı amaa

yok be güzelim anlamadan bişey sonlanmıştı ki keseyi görmüştük biz anladıktan sonra gittiğimizde ama geçmiş zaman 8 yıl belki daha fazla oldu((

Anladım canı herkes daha grunmez dıyolar hemsıre merak etme 10 gun sonra grunur dedı ama genede korkuyorum ısteeeee

burdayımmmmm ateş ölçme yöntemleri üzerine yoğunlaştımda şekercimmmm
yaw sende akıntı olmuşmuydu belirti olarak beyaz beyaz bende oluyor yoğunlaştıda bi ümit işteee kaydirigubbakcemile3

yaaaaa ooof ooof bende herşeyden medet umar oldum ama gerçekten acayip bir akıntım var reglimmi geldi diye gidiyorum lavobaya beyaz beyaz akıntı çünkü belim kasığım çok ağrıyor yaaaa ooof ooooffffff kafayı yiycemmmm

Bız ne kadar endıselensekde herseyden medet umar hale de gelsek hersey olcagına varıyor bak bana doktor suphelı gebelık dedıgı ıcın kendımı yıpratıyorumm uzuluyorumm ama benım sorunumu herkes yasayabılıyor bu bebegı rahmıme dusuren allah vardır bı hayır dıyorum oyuzden senın bu durumundada vardır bır hayır takma kafana arkadasımmmmm

doğru diyosun canım iki gün kaldı cumartesiye kadar ooof allahım ooof regli belirtilerim var ya ondan umutsuzum birde deli gibim erkenden test yaptım negatifi görünce gıcık oldum ooof ooof neyse artıkın regli olunca yeni kalkınma planları beni beklerrr kaydirigubbakcemile3

sende sıkma canını canım benim her işte bir hayır vardır birşey yoktur ben eminimmm herşey çok güzel olucak inşallahhh :Saruboceq:

sengözlerimebaksanabInşallah cıcekcık inşallah bu kutsal gunde rabbım dualarımızı kabul eder sende en yakın zamanda tatlı tatlı bebıslere hamıs kalırsın kı ben emınımm beraber bırbıırımızı takıpde edecegız.bak gorursunn,

aaay canımmm benimm ağzından bal damlıyorrrrrrr inşallah canım benim inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: sen hamişsin ya duaların kabul olur canım benimmmmm

inşallahhhhhhhh arkadaşlar bu güzel gecenin hatırına dualarımız kabul olur hepimizin..bende iki test yaptım biri negatif biri silik çizgili kafam karıştı bugün regli günüm ama olmadım beklemedeyimm

inşallahhhhhhhh arkadaşlar bu güzel gecenin hatırına dualarımız kabul olur hepimizin..bende iki test yaptım biri negatif biri silik çizgili kafam karıştı bugün regli günüm ama olmadım beklemedeyimm

aaay canımmm inşallahhhhhh silikte olsa çıkmış olması hamiş belirtisi inşallah allah gönlüne göre verir. :Saruboceq:
bu topik uğurlu mu ne kızlar:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…