inşallah canım benim inşallahh sen ne kadar zamandır deniyorsun ve kür falan yaptınmı hiç?
nıye süpheli ddiyolar yenı oldugu ıcınmı kıı doktor yenı oldugu ıcın suphelı yazdım dıyo ama kızlar korkuyorummm
2 yıldır tedavi görüyorum canım ilk defa bu ay soğan ve incir denedim ve yumurtam gelişti işe yaradı yani ama gebelik olcak mı bakalım çok merak ediyorum önümüzdeki ay da denemeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz artık o kadar çok istiyorum ki anlatamam çevremde de herkes hamile herkesin sorularından da bıktım artık kafamçokkarıştı istemiyorum daha diyorum bu seferde olmuyosa bi dr gitsen diye saçmalıyolar rabbim bir an önce isteyen herkese nasip eder inşallah:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
2 yıldır tedavi görüyorum canım ilk defa bu ay soğan ve incir denedim ve yumurtam gelişti işe yaradı yani ama gebelik olcak mı bakalım çok merak ediyorum önümüzdeki ay da denemeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz artık o kadar çok istiyorum ki anlatamam çevremde de herkes hamile herkesin sorularından da bıktım artık kafamçokkarıştı istemiyorum daha diyorum bu seferde olmuyosa bi dr gitsen diye saçmalıyolar rabbim bir an önce isteyen herkese nasip eder inşallah:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOT
üzülme canım o kadar çok kişiyiz ki aynı soruları duyan, aynı stresi çeken. inşallah bu ay beklentin gerçek olur. senin problemin nedir bilmiyorum ama bu iki kür işe yarıyor galiba.
2 yıldır tedavi görüyorum canım ilk defa bu ay soğan ve incir denedim ve yumurtam gelişti işe yaradı yani ama gebelik olcak mı bakalım çok merak ediyorum önümüzdeki ay da denemeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz artık o kadar çok istiyorum ki anlatamam çevremde de herkes hamile herkesin sorularından da bıktım artık kafamçokkarıştı istemiyorum daha diyorum bu seferde olmuyosa bi dr gitsen diye saçmalıyolar rabbim bir an önce isteyen herkese nasip eder inşallah:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sımdı ınternetten arastırdım kızlar 5 haftalık gebelık kesesı benımkıne benzıyor sıyah nokta kadar sanırım endıselenecek bısey yokk ama korkuyorum genede
kız hamişş korkma yeni olduğu için demişitr:) bebişimizi strese sokmaa annesii :))
çok teşekkür ederim kızlar sizde olmasanız :sinifsinif: halimi anlayan birileri var sonunda rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhsenağlama:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?