ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

inşallah canım benim inşallahh sen ne kadar zamandır deniyorsun ve kür falan yaptınmı hiç?

2 yıldır tedavi görüyorum canım ilk defa bu ay soğan ve incir denedim ve yumurtam gelişti işe yaradı yani ama gebelik olcak mı bakalım çok merak ediyorum önümüzdeki ay da denemeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz artık o kadar çok istiyorum ki anlatamam çevremde de herkes hamile herkesin sorularından da bıktım artık kafamçokkarıştı istemiyorum daha diyorum bu seferde olmuyosa bi dr gitsen diye saçmalıyolar rabbim bir an önce isteyen herkese nasip eder inşallah:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar geldımmm ultrasona grdımm sunlar yazıyooo bı bakınn ya korkuyoırummmm;uterin kavite içerisinde 2*1 mm boylarında şüpheli erken gebelik kesesi görüldü.kontrollerı onerılır.
korkuyorum kızlar yaaa şüpheli diyo doktorrrr

nıye süpheli ddiyolar yenı oldugu ıcınmı kıı doktor yenı oldugu ıcın suphelı yazdım dıyo ama kızlar korkuyorummm

inşallah arzucummmmm ya inşallah yarın kan ve idrar vericemmm cok heyecanlıyımm inşallah bı aksılıkk yoktur kızlarrr

ayyy canım benım uzulme ne olursunnnnn dualarım senınle o cervreye fazla takılmaaaaa o sorular bıtmez yanı benımde kayınvalıdem bana demıstıı olmuyosa doktora gıt dıyee sakın stres yapma

sımdı ınternetten arastırdım kızlar 5 haftalık gebelık kesesı benımkıne benzıyor sıyah nokta kadar sanırım endıselenecek bısey yokk ama korkuyorum genede

canım benim inşallah allah gönlüne göre gönlümüze göre verir :Saruboceq: :Saruboceq:

kız hamişş korkma yeni olduğu için demişitr:) bebişimizi strese sokmaa annesii :))

evt yenı oldugu ıcınmıs yaaaaaaaaaa:lepi:bende sandımm kı suphe deyınceeee zaten altında yazıyor raporunn tanı amaclı deıl dıyeeee ben bıraz paranoya ve panık oldugum ıcınnnn yarın ne dıyecek bakalım doktorrr ıdrar ve kanları alınca ayyyyy cok heyecanlıyımmm yafffffopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlar sizde olmasanız :sinifsinif: halimi anlayan birileri var sonunda rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhsenağlama:Saruboceq:

çok teşekkür ederim kızlar sizde olmasanız :sinifsinif: halimi anlayan birileri var sonunda rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhsenağlama:Saruboceq:

inşallah canım benim inşallahhhhhhhh
birbirimize destek olucazki hayat daha çekilir olucak canım :))

canlar geldım bbennnnn 10 gun sonra tekrar bebıse ulrasonda bakıcaklar bebek gorunmemuyor kese kucuk oldugu ıcın dedı doktor.inşallah gorunur kıslar yaaaaaa

günaydın kıslar herksein derdi ayrı işte biz bebiş istiyos minx perisi keseyi görmek istiyo,biz kadınlar hep daha faslasını istiyorus galiba:)))
Allah herşeyin hayırlısını versin kıslr bugün kandil dua edelim hepimise.
kandilinis mübarek olsun..

günaydın kızlar nasılsınız kaandiliniz mübarek olsun bu mürak günde rabbim dualarımızı kabul eder inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…