Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ncir kr yumurtalkta ar yapar m?
- Konu Sahibi cicekcik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?günaydın kızlar nasılsınız kaandiliniz mübarek olsun bu mürak günde rabbim dualarımızı kabul eder inşallah:Saruboceq:
canım günaydınn
sizinde kandiliniz mübarek olsun cümlemizin duaları kabul olur inşallahhhh :Saruboceq:
Bız ne kadar endıselensekde herseyden medet umar hale de gelsek hersey olcagına varıyor bak bana doktor suphelı gebelık dedıgı ıcın kendımı yıpratıyorumm uzuluyorumm ama benım sorunumu herkes yasayabılıyor bu bebegı rahmıme dusuren allah vardır bı hayır dıyorum oyuzden senın bu durumundada vardır bır hayır takma kafana arkadasımmmmm
Bız ne kadar endıselensekde herseyden medet umar hale de gelsek hersey olcagına varıyor bak bana doktor suphelı gebelık dedıgı ıcın kendımı yıpratıyorumm uzuluyorumm ama benım sorunumu herkes yasayabılıyor bu bebegı rahmıme dusuren allah vardır bı hayır dıyorum oyuzden senın bu durumundada vardır bır hayır takma kafana arkadasımmmmm
doğru diyosun canım iki gün kaldı cumartesiye kadar ooof allahım ooof regli belirtilerim var ya ondan umutsuzum birde deli gibim erkenden test yaptım negatifi görünce gıcık oldum ooof ooof neyse artıkın regli olunca yeni kalkınma planları beni beklerrr kaydirigubbakcemile3
sende sıkma canını canım benim her işte bir hayır vardır birşey yoktur ben eminimmm herşey çok güzel olucak inşallahhh :Saruboceq:
sengözlerimebaksanabInşallah cıcekcık inşallah bu kutsal gunde rabbım dualarımızı kabul eder sende en yakın zamanda tatlı tatlı bebıslere hamıs kalırsın kı ben emınımm beraber bırbıırımızı takıpde edecegız.bak gorursunn,
aaay canımmm benimm ağzından bal damlıyorrrrrrr inşallah canım benim inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: sen hamişsin ya duaların kabul olur canım benimmmmm
inşallahhhhhhhh arkadaşlar bu güzel gecenin hatırına dualarımız kabul olur hepimizin..bende iki test yaptım biri negatif biri silik çizgili kafam karıştı bugün regli günüm ama olmadım beklemedeyimm
aaay canımmm inşallahhhhhh silikte olsa çıkmış olması hamiş belirtisi inşallah allah gönlüne göre verir. :Saruboceq:
bu topik uğurlu mu ne kızlar:)))))