Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ncir kr yumurtalkta ar yapar m?
- Konu Sahibi cicekcik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?walla bi gün kaldı ve kasıklarımda ağrı devam ediyor her an gelcekmiş gibi hissediyorum sanki ıslaklık var gidiyom lavobaya akıntı hayırlısı ama reglim gelcekmiş gibi hissediyorum ya ondan çokda ümit edemiyorum bilmiyorum yani hayırlısı canım yaa vallaaa gelicekse gelsede bir ooh değilimişim diyebilsem yada neyse sonuç hemen sonuşlansa canım yaaa varya patlıycam sabırsızlanıyorum yani her ne kadar ihtimal vermiyorum desemde acabalar var hep kırmızılar gelene kadar işte çin işkencesi yaşıycam artık :)))) neyse az kaldı bakalım canımcım
ben bir tek regli öncesi tatlı krizim çok tutardı bu sefer o tutmadı ama psikolojik olabilir:)))
ben bir tek regli öncesi tatlı krizim çok tutardı bu sefer o tutmadı ama psikolojik olabilir:)))
canım inşallah olumlu olur sonuç...
cnım çok saol inşallahhhh :Saruboceq:
walla bi gün kaldı ve kasıklarımda ağrı devam ediyor her an gelcekmiş gibi hissediyorum sanki ıslaklık var gidiyom lavobaya akıntı hayırlısı ama reglim gelcekmiş gibi hissediyorum ya ondan çokda ümit edemiyorum bilmiyorum yani hayırlısı canım yaa vallaaa gelicekse gelsede bir ooh değilimişim diyebilsem yada neyse sonuç hemen sonuşlansa canım yaaa varya patlıycam sabırsızlanıyorum yani her ne kadar ihtimal vermiyorum desemde acabalar var hep kırmızılar gelene kadar işte çin işkencesi yaşıycam artık :)))) neyse az kaldı bakalım canımcım
Canımcım inşallah sen de hamilesindir. :) kasma kendini. rahat ol, aklını başka şeylere meşgul et. bence hamilesin ayrıca.:) yakında burdan seni tebrik edecez. unut 2 gün, sonra bize mutlu haberi ver.
ay ben sizi hiç yakalayamıyorum ya....
aayyyy öldüm gülmektennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet ama doğru diyorsunnn bi yakalayamıyoruzzz ben gündüz işte olduğum için yoğunluk olunca çok giremiyorumm malesef şimdide evdeyim eşim genelde bilgisayar başında oluyor fırsat bulunca giriyorum
sen kür falan uyguladınmı hiç
aayyyy öldüm gülmektennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet ama doğru diyorsunnn bi yakalayamıyoruzzz ben gündüz işte olduğum için yoğunluk olunca çok giremiyorumm malesef şimdide evdeyim eşim genelde bilgisayar başında oluyor fırsat bulunca giriyorum
sen kür falan uyguladınmı hiç
ben de öle. iş çok yogun. ara ara girebiliyorum işte. evde de pek açmıyorum bilgisayarı. akşama kadar gözler mahvoluyo zaten.
kür denemem şu şekilde oldu. bu ay 7 gün kuru soğan suyu içtim. sonra unuttum falan derken yarım kaldı. bu yedi gün boyunca akıntım çok oldu. sonra pazar günü misafirim vardı. incir tatlısı yaptım. :) onun suyunu denemek için içtim.sonra devam etmedim. farkettin bayağı bi tembelim... ama ertesi gün pazartesi yani acayip yumurtalık ağrım oldu. bu ay da olmazsa iki kürü de düzenli yapacam. işallah tabi