ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

canım arkadaşımmmm çok üzüldüm duyunca mafoldumben ama her şerde bir hayır vardır en azından hamile kalabiliyorsun inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalıcaksın inanıyorum buna canım :Saruboceq: :Saruboceq:

ınsallah bazen dıyorum kı alıstım abartılacak bısey yok yanı herkesın basına gelebılır, suandada oldugu gbı;dıyorumkı yak bı sıgara funda agla aglayabıldıgın kadar ama neye yararkı sıgarayada tekrar baslamak ıstemıyorum ama su bı gercekkı bebegımı cok ozledım Allah dusmanıma bıle bu acıyı yasatmasın acıların en buyugu evlat acısıymıs soleyecek bısey bulamıyorum esımede bellı etmemeye calısıyorum eskı topıcleımı okuyorum sureklı o anı tekrar yasamak ıcın offff yaaaaa hersey yarım kaldı bebegıme yazdıgım gunlugu bıle gsteremeyecegım benım neler hıssettıgımı hıc bı aman ogrenemeyecek mafoldumben:emir_bebek::gitme:

ınsallah bazen dıyorum kı alıstım abartılacak bısey yok yanı herkesın basına gelebılır, suandada oldugu gbı;dıyorumkı yak bı sıgara funda agla aglayabıldıgın kadar ama neye yararkı sıgarayada tekrar baslamak ıstemıyorum ama su bı gercekkı bebegımı cok ozledım Allah dusmanıma bıle bu acıyı yasatmasın acıların en buyugu evlat acısıymıs soleyecek bısey bulamıyorum esımede bellı etmemeye calısıyorum eskı topıcleımı okuyorum sureklı o anı tekrar yasamak ıcın offff yaaaaa hersey yarım kaldı bebegıme yazdıgım gunlugu bıle gsteremeyecegım benım neler hıssettıgımı hıc bı aman ogrenemeyecek mafoldumben:emir_bebek::gitme:

canım benim ama daha güçlü olmalısın geride bırak artık onları ileriye bak inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğin olucak inşallahhhhh onun için yapıcaksın hazırlıklar geriye dönemke bişey getirmiyor eline canım getirecek olsa hepimiz bakalım geçmişee nolur üzülme daha güçlü olki yeni umutlar yeşersin içince canım arkadaşımmm opuyorumnanaktan

sımdı gecmıse baktımda nasılda heyecanla yazmıstım hamıleyım dıyeeee guclu olmaya calısıyorum calısıyorum sadece olamıyorum offf yaaaaaaa ınsallah hepımız bıgun saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız

sımdı gecmıse baktımda nasılda heyecanla yazmıstım hamıleyım dıyeeee guclu olmaya calısıyorum calısıyorum sadece olamıyorum offf yaaaaaaa ınsallah hepımız bıgun saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız

AMİNNNNN canımmm benimmm AMİNNNNNN
olucak görüceksin bak peşpeşe kalıcaz hamişş bi bakmışsınnnnn yine hamilesinnnnn olumlu ol pozitif düşün herşey pozitif olsun canım arakadaşımmopuyorumnanaktan

ınsallah canım benımmmmmm atlatıcamda tekrar hamıle kalırsam unuturum heralde neyse ınsallah hamıle kaldıgımız donemler aynı olur bırbırımızı takıp ederız ne guzel bu arada 70 kılo oldum yaaaa6 kılo almısım offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ınsallah canım benımmmmmm atlatıcamda tekrar hamıle kalırsam unuturum heralde neyse ınsallah hamıle kaldıgımız donemler aynı olur bırbırımızı takıp ederız ne guzel bu arada 70 kılo oldum yaaaa6 kılo almısım offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

olsun hayatımm şu dinlenme döneminde verirsin kiloları ne ki kilo dediğinnnnn canını birde buna sıkmaaaa opuyorumnanaktan

üzülme canım ya..hissedebiliyorum..ben iki kere yaşadım yaşadıklarını..ama sağlıklı bebiş istiyoruz allahtan dimi..rabbim daha sağlıklsını vakti zamanı geldiği zaman nasip edecek..

canım sanada geçmiş olsun işde gerçekten her şerde bir hayır vardır demek gerek ve buna inanmak gerek yoksa altından kalkmak çok zor herşey insanlar için
allahım dağına göre kar verirmiş inşallah hepimiz birer birer hamiş kalıcazz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkese iyi haftasonları bol hamişli günlerrrrr a.s.

incir kürünü nasıl yapıyorsunuz...

merhaba canım
15 tane inciri ikiye böl kaynayan klorsuz 2 bardak suya yani içme suyuna at ve ağzı kapalı 20 dakika kaynat sonra ılınmaya bırak süz çıkan suyu ikiye bölerek sabah akşam yada öğlen akşam yemeklerden 15 dakika önce iç tatlım afiyet olsun her gün taze yapıyorsun 21 gün boyunca içiyorsun 7 gün ara verip yine 21 gün içiyorsun reglimin 2. günü başlamıştım ben sen bilirsin istediğin zaman başlatabilirsin ben yaptım bi faydasını görmedim inşallah sana yarar
saraçoğlunun resmi sitesinde de yazar

çok üzüldüm ben de incire kürüne bugün başlayanlardanım ilk sayfadan beri okudum inan senin hamileyim deme zamanını heyecanla bekledim ve son sayfada bunu okuyunca çok züüldüm..umarım allah tekrar nasip eder ama bak faydasını görmüşsün

bende kısaca hikayemden bahsedeyim çukulata kisti hastasıyım 27 yaşındayım 20 yaşında açık ameliyatla sol yumurtalıktan kist alındı.yumurtalıklarım duruyor.6 yıl doğum kont. hapı kullandım.haziran da 2. ameliyatı oldum lap.sağ taraftan kist alındı.tüplerim açık eşimin sperm durumu iyi geçen ay klomen kullandım yumurta oluşmadı kist oluştu aşılam olucaktı olmadı.çok ağladım yine mi diye.bu ay adetliyken gittim kistler yok olmuş yine klomen kullanıyorum bugünde incir kürüne başladım 8 günüm var yumurta kontrolüne gidicem umarım ilaçla beraber incirinde yardımıyla aşılama aşamasına gelebilirim.eşimede keçi boynuzu kaynatıp içiricem eşi yemeyen varsa kaynatsınlar.suyunu içmekte faydalı.çünkü sperm hızını arttırarak yumurta içine girmesini hızlandırıyormuş hepimiz için hayırlısı ama topic bayadır uğranmamış arkadaşlar umarım geri dönersiniz ve yaşadıklarımızı paylaşırız.

X