bilgisi olan yok mu bu kürü kimse yapmadı mı ??????????
inşallah winx perisi inşallah , polikistiklere soğan çok iyi geliyormuş zaten doğru yapmışsın soğan kürü rahmi yumurtalıkları tamamen temizliyormuş internetten takip ettiğim kadarıyla % 80 başarı var nerdeyse memnun olanların sayısı çok fazla arada birşey olmayanlarda var ama işte bünye biraz da.
incir kürüde yumurtlamanı ve yumurtanın kalitesini arttırıyor muş işte
inşallah en kısa zamanda hamiş kalırızzzzzzzzzzzz :ecrin_bebek:
winx perisi yumurtlama her kişide farklı zamanda olur. eğer reglin uzun dönemde oluyorsa mesela 30-35 periyotlarında bu aralar yumurtlama zamanın olabilir bu yumurtlama olayı biraz enteresan kısa periyotlarda bile olsa regline yakın zamanda yumurtlayabilirsin illa iki regli arası olcak diye bişey yok bu aralar senin yumurtlaman olmuş olabilir. ama periyodunu da bilmek lazım yani kaç günde bir oluyorsun mesela bunları bilmek lazım yani bu bünye biraz garip bazen reglin biter bitmez yumurtluyorsun bazen o ay hiç yumurtlamıyorsun bu kişiden kişiye değişir ama bunu en iyi sen anlarsın daha bir akıntılı olur yumurtlama zamanı bende mesela kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor yumurtalıklarımın çalıştığını hissediyorum hatta ağrı devam ederse yumurtamın çatlamadığını ve kiste dönüştüğünü bile anlıyorum benim biraz sorunlarım olmuştuda geçmişte
yani en iyi sen anlarsın canım.