• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

canımcımmm ılk defa yapıyorsan adetının bıttıgı gun yada ılk gun baslayabılrsın daha sonrakılerde bıdahakı ay adetıne ongun kala uygulayacaksınnn saracoglunun sıtesınde ayrıntılı yazıyor canımm goz at ıstersennnnn

o zaman ben reglimin ilk günü deneyim öğlen ve akşam yemeklerden önce yaparım. anaaammmmmmm içim dışım kür oldu heeee incir kürü zart kürü zurt kürü kaydirigubbakcemile3

günaydın çiçekcik ben iiyim sen nasılsın az kaldı senin gününe var mı belitiler???

walla arzucum dün akşamda bu sabahta test yaptım çıkmadı bişey.
belirti olarak yoğun bir şekilde regli belirtilerim var sanki regliymişim gibi o kadar çok kasıklarımda ve belimde ağrı var geçen ayda regliden önce böyle çok olmuştu yani ümitli değilim bu ay 27 sinde olmam gerek belki erken olurum incir küründen dolayı bilmiyorum ama inan ümidim kalmadı

hayırlısı olsun canım sıkma canını hem belli mi olur belki vardır rabbim hayırlısını versin bizde zamanı gelince alıcaz bebişimizi kucagımıza :1hug:

cicekcik sen de incir kürünü deneyecektin.
ne zaman başlanmalıymış bulabildin mi bir bilgi? bugün 14. günüm. başlasam uygun mu?

Back