ncir kr yumurtalkta ar yapar m?

aay inşallah canımm inşallahhh
benimde pazar gününden beri kasık ağrım var gerçi hafifledi bugün hayırlısı belimde ağrıyor sanki regli olcakmışım gibi ama daha 9 gün var ya erken olcam yada bende üşüttüm bilmiyorum.

belli olmaz canım belki bebiş vardıryerimseniben inşallah olmazsın benimde aynı regl olcakmışım gibi ağrıyor belki yumurta çatladığı için ağrımıştır

bir de bu ay ben hiç kafama takmadım illa olcak diye düşünmedim bunun da etkisi var bence sen de sıkma hiç canını önceden nasıl olcak olcakmı bir sürü şeyler düşünürdüm artık düşünsemde panik yapmıyorum hiç, alıştım galiba 2 senedir bu duruma:dance:

doğru söylüyorsun canım ama işte elde değil regli günü yaklaştıkça bir heyecan bir heyecan ne kadar düşinmim desemde olmuyor kendimi kandırıyorum allah gönlümüze göre versin canım beklemekten başkada çare yok:))

walla yarı iş yarı yazışma şeklinde yuvarlanıyom burda bir sürü iş var ve ben daha yarısını bile yapmadım:))))) aklım hep burdaa yaww
sen napıyorsun

bende aynı pc de bısuru yaı yazmam gerekıyo ama ben daha bı kac sayfa yazabıldım benımde aklımm hep burdaaa neysekıı 4 sayfamm kalddııııııı

haklısın canım beklicez başka çare yokkafamçokkarıştı

şekercim sorun değilde beklemek yakında akıl sağlığımdan olucam ondan korkuyorum ay öyle oldu böylemi böyle oldu döllendimi aman rahim kasıldı yerleştimi :))))))) kaydirigubbakcemile3

günaytın canım haklısın yicez kafayı eşimde bıktı benden artık delikafaduldenlülülülülülü
aman napalım hele bebişlerimiz olsunda acısını çıkartırız onlardandelikafaduldendelikafadulden

kızlar hepinize günaydın bu gün dr. gideceğim çatlatma iğnesini 4. günü inşallah yumurtam çatlamıştır. ne olur bana dua edin:Saruboceq:

kızlar günaydınnn
rüyamda test yapıyorum çift çizgi anında beliriyor allah allah diyorum daha 5 gün var reglime nasıl olur diyorum(gerçektende 5 gün var 27 haziran) sonra idrar testinin kağıdı var onada söylemesi ayıp idrar yapıyorum upuzun kağıdın üzerinde çift çizgi beliriyor. hayırdır inşallah kızlar yaw biliyormusunuz birşey???

Ayyy cıcekcık hadı ınsallah benımde ruyamda bana hamılesın dıyolardı bu gece ama ben artık umut baglamıcamm.ınsallah hamılesındır canımmm

offf ya bende daha hastalanmadımmm sısıtımm catlıcamm ya bı an once olsam keskeeeeee hap kullanmayı bıraktıktan sonra bole duzensızlıkler normalmı kızlarrrr bılen varmııı

normal olabilir canım yaa eğer bir kaç güne kadar olmazsan dr a git diycem ama poikistik durumlarda gecikmeler normal diye biliyorum hayırlısı canım yaa.

inşallah rüyalarımız bizi yanıltmazzzzzzz

canımcım doktora gtsem ounda yaptıgı bısey yokkı hormonlarıma bekıldı zaten normal dıyolar sokturucu yazık gonderecekler bılıyorummm gecen seferde oyle apmıslardı onların yaptıgını bende yaparım yanıııı gebelık testı yapıyolar negatıfse sokturucu yazıp gnderıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…