evet canım 10. günümde çok ağrım oldu ertesi gün dr. gittim yumurtamın olduğunu söledi çok şaşrıdım ilaç kullanmadan olduğuna. çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı bakalım ne olacak hala kasıklarımda ve karnımda biraz ağrı var inşallah bu ay olur:bbo:
bir de bu ay ben hiç kafama takmadım illa olcak diye düşünmedim bunun da etkisi var bence sen de sıkma hiç canını önceden nasıl olcak olcakmı bir sürü şeyler düşünürdüm artık düşünsemde panik yapmıyorum hiç, alıştım galiba 2 senedir bu duruma:dance:
haklısın canım beklicez başka çare yokkafamçokkarıştıdoğru söylüyorsun canım ama işte elde değil regli günü yaklaştıkça bir heyecan bir heyecan ne kadar düşinmim desemde olmuyor kendimi kandırıyorum allah gönlümüze göre versin canım beklemekten başkada çare yok:))
haklısın canım beklicez başka çare yokkafamçokkarıştı
bende aynı pc de bısuru yaı yazmam gerekıyo ama ben daha bı kac sayfa yazabıldım benımde aklımm hep burdaaa neysekıı 4 sayfamm kalddııııııı
şekercim sorun değilde beklemek yakında akıl sağlığımdan olucam ondan korkuyorum ay öyle oldu böylemi böyle oldu döllendimi aman rahim kasıldı yerleştimi :))))))) kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize günaydın bu gün dr. gideceğim çatlatma iğnesini 4. günü inşallah yumurtam çatlamıştır. ne olur bana dua edin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?