ya hayatım bakma sen bir deli kuyuya taş atmış hesabı herkes başka konuşur. benim yaşadıklarımı ben sana bir bir anlatsam varya dr dr gezdim sürekli bebek falan istemeden önce kist olaylarında kaç doktora gittim yok ameliyat yok yumurtalığını almamız lazım yok bilmemne en son bir dr ilaç verdi bir ayda yok oldu yani sakin olmalısın ve dr git memnun kalmazsan başka dr git
haklısın ya hemen panık yapıyorum bende cıcekcık senıde bıktırıyorumm ya bole seylerle kusuruma bakma ne olurrrra.s.
inşallah canım ya inşallah da işte bilmiyorum bir olumlu düşünüyorum birde kist olayına taktım hayırlısı tabi, ne bilim sürekli hayal kırıklığından kendimi ümitlendirmekte istemiyorum işte yakında şizofren olucam zatennn:)))
şimdide migrenim tutucak gibi feci bir baş ağrısı var ve bu sıradan değil o korkutuyor beni gece stresten hiç uyuyamadım 3 saatlik uykuyla işe geldim başım fena gözüm yerinden çıkıcak sanki belki eve gider yatarım akşamada kayınvalidemlere gitcez uuf yaaaa başımda tutcak zamanı buldu.
kıslar slm..
CANIM BENIM GECMIS OLSUN SIMDI BEN YEMEK HAZIRLAMAYA GDIYORUM 1 SSAATE GELIRIM KONUSURUZ KENDINE DIKKAT ET TATLIMMMMa.s.
evet tatlım,dün anlattmya yumurtladım galiba die,bugün adetin 18.günü oluyo normal galiba..
inş.tatlım ama geçen ay 35i buldu günüm,gecikti baya.ben hamile kalsam anlamam midem hep bulanıyo benim yaa neden acaba.:))
meraba arkadaşlar ben pko luyum 2 yıldır bebk istiyoruz ama olmuyor. klomen kullandım 6 kere ama olmadı. geçen ay dr. gitmedim soğan kürü ve incir kürü kullandım.soğan kürü ile adet oldum . incir kürüde işe yaradı adetimin 12. günü dr. gittim yumurtam gelişiyormuş ve dün de pregnly yaptırdım inşallah bu ay olur.isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?